Quote Originally Posted by Mojsije View Post
Nisam pristalica naravno izrabljivanja ljudi, ali isto nisam za to da ljudi bataljuju nakon malo veceg napora.

Tokom srednje skole tokom 2 ljeta sam u avgustu postavljao travu na stadion buducnosti 12 sati dnevno 31 dan na 60 stepeni.
Radio sezonske poslove otprilike kao sto je navedeno u video i zaradjivao dvije prosjecne plate. Spavao 5-6 sati dnevno odredjenih dana, ali ne 3-4 mjeseca u kontinuitetu.
Cak i u zadnjih 10ak godina otkad ne radim sezonske poslove, imam dana/nedelja kad su veliki projekti u pitanju i kad se radi nedeljama sa malo sna, vise vremenskih zona, putovanja, izuzetnog napora i naprezanja.

Cak mi je i teze odmorit se nakon tezeg mentalnog rada i naprezanja, nego od fizickog.

Moraju mladi ljudi da podnesu neki teret zarad sticanja vjestina i boljeg sjutra. Nema leba bez motike.
Sve se isplati, niko ne radi na taj nacin dugorocno, jer ce se u nekom trenutku izboriti za bolje radno mjesto i uslove.

Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Jes Mojsije al si ti zaradjivao dvije prosjecne plate a ona nije preko 500-600e

Milo mi je sto se ovo desava nasim gazdama sa primorja, neka im ga malo. U hrvatsku podju djevojke, rade najlakse poslove poput recepcije na plazu pa uzimaju po 1500e + svakakve bonuse. Samo lud covjek bi radio kod nas