Quote Originally Posted by BAR View Post
Енглеска и Француска и Југославија су се обновиле из истог извора.Маршалов план и ујка Сем.
Југославија је за неколико деценија, од потпуне пустоши, постала индустријска земља, развијенија од било које комунистичке земље.
Много тога што видиш око нас, од жељезница, путева, канала, мостова, до електрана је направљено знојем југословенског народа и америчким кредитима.
Pa svjestan sam ja toga, medjutim dok su saveznici nosili industrijsku masineriju iz Njemacke u svoje drzave i koristili ratne zarobljenike da im grade drzavu mi smo koristili njihove kredite i dobru volju naseg naroda da ide i uzdize to sto se od drzave moze uzdignut i ako ne smatram da je Jugoslavija bila funkcionalna drzava isto smatram da bolja nije mogla biti sa obzirom da je obican covjek komplet podigao od 0.

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
Jes ćerka mu je na Cetinje a nedavno je izrazila želju da mu se kosti prebače u Crnu Goru.

A to u koju je ona crkvu me zanima koliko i koji šešir na glavu nosi toliko me baš zabolje za crkve.
Slobodan Milošević je inače porijeklom iz Crne Gore.
A Ratko Mladić je prijeklom iz BiH.
Vučević je iz Kuča.

Eo ti tri lopte tvojih kotrljajućih smajlija pa ih izdriblaj.Nek zvanični Beograd više odHebe od Crne Gore no ne može izgleda.

Spajić nek lijepo izglasa što mu je na dnevni red DF ako im basta nek se vrate na opozicione klupe i mirna Bosna.
Priznaj da je najbolji smajli

Taman neka izadju iz vlade pa da idemo na vanredne parlamentarne i da Srdja Peric udje u skupstinu