Page 350 of 442 FirstFirst ... 250300340346347348349350351352353354360400 ... LastLast
Results 8,726 to 8,750 of 11038

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2023]

Thanks Thanks Given 
    3,399
    Thanks Thanks Received 
    1,720
    Thanked in
    943 Posts

Благословени смо што можемо да уживо пратимо силазак са ума Данила Маруновића.

Нема исјечака, текст (сценарио?) је недјељив/невјероватан/ненадјебив.

Dijalog u paklu između Krsta Zrnova i Jova Kape

https://www.portalanalitika.me/clana...va-i-jova-kape
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

2. The Following 3 Users Say Thank You to Mstislav For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,578
    Thanks Thanks Received 
    677
    Thanked in
    403 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Bukvalno ne mogu da vjerujem da se sudbina Crne Gore može naći u rukama Milojka Spajića. Je li realno da smo ovo dozvolili ljudi? Jeste li vi realni???

Ili ćemo se okrenuti EU Crnoj Gori ili odosmo pod rusko-srpski uticaj pod koji smo već sigurno nekih 7 godina.

Preko 80% je za ovo prvo, ali ne vjerujem izmanipulisanim i hipnotisanim hodačima.
    Bukvalno mrtva trka ko patetise vise ti sa dps kartelom ili bizbi sa popovima.

Ne znam sta ti je, nedostaje ti kavacki klan, svetov marovic mozda?!

4. The Following 3 Users Say Thank You to p0smatrac For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Trenutno nema glupljeg lika od Milatovića., a ti technuse si vazda bio najpametniji lik ne samo ovđe nego i šire.

Inače Milatović je zvao svakog člana da pređe kod njega ali su ga svi odbili osim one dvije vrane ucijenjene.
    Zapeo da DF udje u Vladu i to je najveća otrov što postoji.

Na kraju vrlo mogući rasplet je da PES napravi Vladu i sa nekim poslanicima DPSa što da ne, kako bi sa pozicije vlasti organizovali nove izbore.

Milatović i one dvije vrane dobijaju šut kartu jer je komplet PES ogorčen na njih.
    Last edited by mneonly; 28-09-23 at 01:33.
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    9,693
    Thanks Thanks Received 
    6,015
    Thanked in
    2,294 Posts

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    Благословени смо што можемо да уживо пратимо силазак са ума Данила Маруновића.

Нема исјечака, текст (сценарио?) је недјељив/невјероватан/ненадјебив.

Dijalog u paklu između Krsta Zrnova i Jova Kape

https://www.portalanalitika.me/clana...va-i-jova-kape
    Suvo zlato.

Sent using Tapatalk
    #fakenews

7. The Following User Says Thank You to MeDo_JE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,945
    Thanked in
    1,460 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Trenutno nema glupljeg lika od Milatovića
    Lik ne moze sam da prezivi na politickoj sceni i rat sa Spajicem mu nista ne treba. Njegova glupost u kombinaciji sa bolesnom ambicijom je veoma losa kombinacija. On je meni nesto poput Miga Stijepovica. Ljudi nisu bili svjesni kakav je Migo lik dok je bio ministar prosvjete. Tek kad je poceo malo vise da se pojavljuje u javnost kao gradonacelnik, shvatili smo da je paglu. Ista stvar sa Milatovicem. Kao ministar se nije mnogo cuo i bio je u sijenci Spajica, pa su ljudi polazili od pretpostavke da je inteligentan kao Spajic. Sad svakim danom postaje sve ociglednije da se radi o jendom krajnje praznoglavom liku.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    59
    Thanked in
    45 Posts

Dvoje odbornika sa liste SDP su saopštili da ne podržavaju više lokalnu vlast na Cetinju.
    To bi trebalo da znači da je vlast koju predvodi Nikola Đurašković iz SDP izgubila većinu, pošto bi sada imala 16 odbornika (SDP i SG LSCG, uz podršku Demokrata i Ure), a opozicija (DPS, SD i 2 odbornika sa liste SDP) 17 odbornika.
    Ali Đurašković tvrdi da je lokalna vlast ipak stabilna.
    https://www.vijesti.me/vijesti/polit...vlast-stabilna

Thanks Thanks Given 
    8,911
    Thanks Thanks Received 
    3,935
    Thanked in
    2,353 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Lik ne moze sam da prezivi na politickoj sceni i rat sa Spajicem mu nista ne treba. Njegova glupost u kombinaciji sa bolesnom ambicijom je veoma losa kombinacija. On je meni nesto poput Miga Stijepovica. Ljudi nisu bili svjesni kakav je Migo lik dok je bio ministar prosvjete. Tek kad je poceo malo vise da se pojavljuje u javnost kao gradonacelnik, shvatili smo da je paglu. Ista stvar sa Milatovicem. Kao ministar se nije mnogo cuo i bio je u sijenci Spajica, pa su ljudi polazili od pretpostavke da je inteligentan kao Spajic. Sad svakim danom postaje sve ociglednije da se radi o jendom krajnje praznoglavom liku.
    Meni ga je hvalio 1 koji je inache glup ko k,ali totalno,ishli su zajedno u shkolu...odmah mi je tu neshto smrdjelo.
    ...

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Samo u CG se moze desiti da covjeka koji je zavrsio fakultet sa prosjecnom ocjenom 10, koji magistrira ekonomiju na Oksfordu, da ga random likovi sa plasticnom kasicicom od dojca izmedju zuba nazivaju glupim ko qurac.
    I da su jos ponosni na to....

Nego i nismo za bolje iskreno. Bolji bio Gvozdenovic i Djukanovic. Bas bili mjera za nas i nas karakter

12. The Following 11 Users Say Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,321
    Thanks Thanks Received 
    5,919
    Thanked in
    3,433 Posts

https://www.instagram.com/reel/CxvLy...RlODBiNWFlZA==

Sent from my 2201117TY using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,732
    Thanked in
    3,879 Posts

Mogao je i osnovat Oksford, jednako bi bio jadan.

15. The Following 2 Users Say Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,240
    Thanks Thanks Received 
    1,699
    Thanked in
    923 Posts

Dritan gost u emisiji kod Ivana.

17. The Following User Says Thank You to Dzi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,357
    Thanks Thanks Received 
    10,132
    Thanked in
    7,609 Posts

Quote Originally Posted by Dzi View Post
    Dritan gost u emisiji kod Ivana.
    Odavno je The Ivan izgubio smisao za humor.

Thanks Thanks Given 
    591
    Thanks Thanks Received 
    1,590
    Thanked in
    996 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Samo u CG se moze desiti da covjeka koji je zavrsio fakultet sa prosjecnom ocjenom 10, koji magistrira ekonomiju na Oksfordu, da ga random likovi sa plasticnom kasicicom od dojca izmedju zuba nazivaju glupim ko qurac.

Nego i nismo za bolje iskreno. Bolji bio Gvozdenovic i Djukanovic. Bas bili mjera za nas i nas karakter
    Necu komentarisati Jakova, ali ocu ovo za studentski uspjeh. Da ne komentarisem licno, ali imamo studenta generacije na jednu od menadzerskih pozicija u jednoj firmi pa se da oprostite usra u istu. I veze, i korupcija, i nepotizam i nelegalne radnje. I to isto moze samo u CG

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    1,825
    Thanked in
    922 Posts

Lik je glup za politiku i za drzavu za to nema Oksford
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    8,911
    Thanks Thanks Received 
    3,935
    Thanked in
    2,353 Posts

Nisi direktno meni replicirao,ali kao da jesi...prochitaj ponovo ko je rekao da je glup ko k.
    Dalje,shkole,diplome,papiri,nikakav reper nisu za posao kojim se trenutno bavi,nishta ne znache ako si nesnalazljiv odnosno nisi inteligentan za odredjenu djelatnost,a ovaj to pokazuje ovih dana,chak je u predizbornoj kampanji bio mozda malo bistriji,ali sad ne...
    Ali ajde objasni mi ovo,glavni za nas ovdje,chika Eskobar je rekao da je ovaj mali shvatio shta se trazi od njega i signalizirao da se slaze i da ce tako biti...vrati se ovamo,okrece sve to na neku drugu prichu...?
    Je li zaboravio da ce chika Eskobar doc ovamo,da mu je to placeni izlet...?
    ...

Thanks Thanks Given 
    3,590
    Thanks Thanks Received 
    4,727
    Thanked in
    2,104 Posts

Koliko god da je skolovan Jakov ( i svaka mu cast za to), ne moze da drzavu vodi neko ko jedva 10 godina staza ima. Bavljenej politikom treba da je neki vrhunac karijere, kad se stekne dovoljno znanja i iskustva ne samo u struci. Na zalost, kod nas je mjesto poslanika, ministra, direktora u nekom drzavnom preduzecu, savjetnik ili pomocnik ministra pocetna pozicija za mnoge. Zato smo tu dje smo. Jednom smo imali "mlade i prespektivne" i evo dje su nas doveli. Zato, dokle god je stavka "pohadjao razne kursve i seminare" jedna od glavnih stavki u CV....necemo mi nidje.
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

23. The Following 2 Users Say Thank You to mexiko For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by mexiko View Post
    Koliko god da je skolovan Jakov ( i svaka mu cast za to), ne moze da drzavu vodi neko ko jedva 10 godina staza ima. Bavljenej politikom treba da je neki vrhunac karijere, kad se stekne dovoljno znanja i iskustva ne samo u struci. Na zalost, kod nas je mjesto poslanika, ministra, direktora u nekom drzavnom preduzecu, savjetnik ili pomocnik ministra pocetna pozicija za mnoge. Zato smo tu dje smo. Jednom smo imali "mlade i prespektivne" i evo dje su nas doveli. Zato, dokle god je stavka "pohadjao razne kursve i seminare" jedna od glavnih stavki u CV....necemo mi nidje.
    Saglasan, ali evo uporedi rukovodstva stranaka i njihovo radno iskustvo.

Makni prodklačenje u skupštini iz radnog staža i vidjećeš da je za poziciju čak i nižeg medažera kod privatnika potrebno veće radno iskustvo nego što imaju redom: Milan Knežević, Andrija Mandić, Milun Zogović i sva ta ekipa liše Milutina Đukanovića i Slavena Radunovića koji je završio svoje poznavanje ekonomije stečajem u firmi i pored opremanja zgrade vlade i ostalih rabota, dalje Danijel Živković i cijela plejada mladih nada DPSa, pri čemu dobar komad stare garde im se cijeli život samo politikom bavi, Aleksa Bečić i skoro cijeli im klub poslanika, Dritan Abazović itd.

Što se tog dijela tiče, dakle nekakvih referenci, mislim da PES odskače, dijelom SDP i dijelom URA. Kod URA mislim na Konatara, Đurović, Jelušić, a u SDPu je bilo intelektualaca ali kad ti luda Draginja preuzme (zalud joj što je profesorica) medijsku prezentaciju desi se što se desi.

Sent from my 22126RN91Y using Tapatalk
    Last edited by kimmi; 29-09-23 at 12:56.

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,470
    Thanked in
    6,746 Posts

meni je Konatar okej lik, koji ovom ćutnjom na sve što uraši rade totalno sebe diskreditova al kakve reference on ima? Djurović se kao ministar blamira eo od kad došao na funkciju

тапаталк
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

26. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1,002
    Thanked in
    723 Posts

Thanks Thanks Given 
    3,590
    Thanks Thanks Received 
    4,727
    Thanked in
    2,104 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Saglasan, ali evo uporedi rukovodstva stranaka i njihovo radno iskustvo.

Makni prodklačenje u skupštini iz radnog staža i vidjećeš da je za poziciju čak i nižeg medažera kod privatnika potrebno veće radno iskustvo nego što imaju redom: Milan Knežević, Andrija Mandić, Milun Zogović i sva ta ekipa liše Milutina Đukanovića i Slavena Radunovića koji je završio svoje poznavanje ekonomije stečajem u firmi i pored opremanja zgrade vlade i ostalih rabota, dalje Danijel Živković i cijela plejada mladih nada DPSa, pri čemu dobar komad stare garde im se cijeli život samo politikom bavi, Aleksa Bečić i skoro cijeli im klub poslanika, Dritan Abazović itd.

Što se tog dijela tiče, dakle nekakvih referenci, mislim da PES odskače, dijelom SDP i dijelom URA. Kod URA mislim na Konatara, Đurović, Jelušić, a u SDPu je bilo intelektualaca ali kad ti luda Draginja preuzme (zalud joj što je profesorica) medijsku prezentaciju desi se što se desi.

Sent from my 22126RN91Y using Tapatalk
    Apsolutno si u pravu, i mozda si jos po nekoga i zaboravio. Ja sam ih samo smjetio u "mladi i prespektivni" mada, neki i nijesu bili bas mladi, ali nijesu bili ni niesto posebno uspjesni prije politike, tako da to moze sve u jednu kantu da ide. Mozda se stariji sjecaju kad je ministar turizma Japana, cini mi se, odbio da se upozna i porazgovara sa jednim nasim ministrom, mislim da je Nenenzic bio, jer je njemu bilo neshvatljivo da jeko sa manje od 40 i kusur godina moze da bude ministar. Pametnome dosta. Mlade ljude na tako visokim pozicijama, ozbiljni politicari ne uvazavaju. Upravo zbog toga sto smatraju da sa toliko malo godina nemaju dovoljno zivotnog i profesionalnog iskustva da pokrivaju tako odgovornu funkciju. I kako mislimo da nas onda neko, kao drzavu ozbiljno prihvata...
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,732
    Thanked in
    3,879 Posts

Čisto sumnjam da su Japanci postupali sa takvim nepoštovanjem, ali sam čujao priču za naše političare-bogataše da su ih pitali koliko im je generacija staro bogatstvo pa budu iznenađeni kad saznaju da je nastalo u svega nekoliko godina. A nisu neki internet startup osnovali koji su prodali za 100 miliona poslije godinu dana.

Jedino ograničenje koje mi je poznato jeste da u usa predsjednik ne može da bude niko ispod 38 godina, čini mi se. Doduše, to je najmoćnija država na svijetu sa predsjedničkim sistemom vladanja u kojem predsjednik ima drastično više ovlašćenja nego u našem uređenju. To što je Jadov umislio da treba da se ponaša kao i da je kod nas na snazi predsjednički sistem govori o njegovoj ambiciji, shvatanju vlasti i slično.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,945
    Thanked in
    1,460 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Nisi direktno meni replicirao,ali kao da jesi...prochitaj ponovo ko je rekao da je glup ko k.
    On da umije da cita kako treba imao bi tri puta manje postova.

Quote Originally Posted by outline View Post
    meni je Konatar okej lik, koji ovom ćutnjom na sve što uraši rade totalno sebe diskreditova al kakve reference on ima? Djurović se kao ministar blamira eo od kad došao na funkciju
    Od mladjih politicara, dva izuzetno pametna lika su Konatar i, vjerovali ili ne, Momo "naAarodna volja" Koprivica. Ali su se obojica kompromitovali. Posebno Momo, koji je sebi dozvolio da pored svog pravnickog znanja glasa za ocigledno neustavne zakone.

Ja nemam problema sa tim da neko bez realnog iskustva upravlja drzavom. Moze da se desi da je neko kao rodjen za to. Ako je u pitanju neko ko je pametan, posten i odgovoran, godine ne bi trebalo da su prepreka. Problem je sto ka politici gravitiraju uglavnom glupi, neposteni i neodgovorni.
    Last edited by VanjaTheMan; 29-09-23 at 17:36.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    3,590
    Thanks Thanks Received 
    4,727
    Thanked in
    2,104 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Čisto sumnjam da su Japanci postupali sa takvim nepoštovanjem, ali sam čujao priču za naše političare-bogataše da su ih pitali koliko im je generacija staro bogatstvo pa budu iznenađeni kad saznaju da je nastalo u svega nekoliko godina. A nisu neki internet startup osnovali koji su prodali za 100 miliona poslije godinu dana.

Jedino ograničenje koje mi je poznato jeste da u usa predsjednik ne može da bude niko ispod 38 godina, čini mi se. Doduše, to je najmoćnija država na svijetu sa predsjedničkim sistemom vladanja u kojem predsjednik ima drastično više ovlašćenja nego u našem uređenju. To što je Jadov umislio da treba da se ponaša kao i da je kod nas na snazi predsjednički sistem govori o njegovoj ambiciji, shvatanju vlasti i slično.
    Svojevremeno bilo u novinama, cini mi se vijesti, nemoj mi vjerovat.
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    1,698
    Thanks Thanks Received 
    2,722
    Thanked in
    1,232 Posts

Mali gospodin

Mirko radi i štedi za traktor

https://www.vijesti.me/vijesti/drust...edi-za-traktor

Sent from my iPhone using Tapatalk

33. The Following 8 Users Say Thank You to retype_htc For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,321
    Thanks Thanks Received 
    5,919
    Thanked in
    3,433 Posts

zdrava radna porodica

Sent from my 2201117TY using Tapatalk

Page 350 of 442 FirstFirst ... 250300340346347348349350351352353354360400 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)