Благословени смо што можемо да уживо пратимо силазак са ума Данила Маруновића.
Нема исјечака, текст (сценарио?) је недјељив/невјероватан/ненадјебив.
Dijalog u paklu između Krsta Zrnova i Jova Kape
https://www.portalanalitika.me/clana...va-i-jova-kape
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Trenutno nema glupljeg lika od Milatovića., a ti technuse si vazda bio najpametniji lik ne samo ovđe nego i šire.
Inače Milatović je zvao svakog člana da pređe kod njega ali su ga svi odbili osim one dvije vrane ucijenjene.
Zapeo da DF udje u Vladu i to je najveća otrov što postoji.
Na kraju vrlo mogući rasplet je da PES napravi Vladu i sa nekim poslanicima DPSa što da ne, kako bi sa pozicije vlasti organizovali nove izbore.
Milatović i one dvije vrane dobijaju šut kartu jer je komplet PES ogorčen na njih.
Last edited by mneonly; 28-09-23 at 01:33.
Love, peace and respect.
Lik ne moze sam da prezivi na politickoj sceni i rat sa Spajicem mu nista ne treba. Njegova glupost u kombinaciji sa bolesnom ambicijom je veoma losa kombinacija. On je meni nesto poput Miga Stijepovica. Ljudi nisu bili svjesni kakav je Migo lik dok je bio ministar prosvjete. Tek kad je poceo malo vise da se pojavljuje u javnost kao gradonacelnik, shvatili smo da je paglu. Ista stvar sa Milatovicem. Kao ministar se nije mnogo cuo i bio je u sijenci Spajica, pa su ljudi polazili od pretpostavke da je inteligentan kao Spajic. Sad svakim danom postaje sve ociglednije da se radi o jendom krajnje praznoglavom liku.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Dvoje odbornika sa liste SDP su saopštili da ne podržavaju više lokalnu vlast na Cetinju.
To bi trebalo da znači da je vlast koju predvodi Nikola Đurašković iz SDP izgubila većinu, pošto bi sada imala 16 odbornika (SDP i SG LSCG, uz podršku Demokrata i Ure), a opozicija (DPS, SD i 2 odbornika sa liste SDP) 17 odbornika.
Ali Đurašković tvrdi da je lokalna vlast ipak stabilna.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...vlast-stabilna
Samo u CG se moze desiti da covjeka koji je zavrsio fakultet sa prosjecnom ocjenom 10, koji magistrira ekonomiju na Oksfordu, da ga random likovi sa plasticnom kasicicom od dojca izmedju zuba nazivaju glupim ko qurac.
I da su jos ponosni na to....
Nego i nismo za bolje iskreno. Bolji bio Gvozdenovic i Djukanovic. Bas bili mjera za nas i nas karakter
https://www.instagram.com/reel/CxvLy...RlODBiNWFlZA==
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Mogao je i osnovat Oksford, jednako bi bio jadan.
Dritan gost u emisiji kod Ivana.![]()
Necu komentarisati Jakova, ali ocu ovo za studentski uspjeh. Da ne komentarisem licno, ali imamo studenta generacije na jednu od menadzerskih pozicija u jednoj firmi pa se da oprostite usra u istu. I veze, i korupcija, i nepotizam i nelegalne radnje. I to isto moze samo u CG
Nisi direktno meni replicirao,ali kao da jesi...prochitaj ponovo ko je rekao da je glup ko k.
Dalje,shkole,diplome,papiri,nikakav reper nisu za posao kojim se trenutno bavi,nishta ne znache ako si nesnalazljiv odnosno nisi inteligentan za odredjenu djelatnost,a ovaj to pokazuje ovih dana,chak je u predizbornoj kampanji bio mozda malo bistriji,ali sad ne...
Ali ajde objasni mi ovo,glavni za nas ovdje,chika Eskobar je rekao da je ovaj mali shvatio shta se trazi od njega i signalizirao da se slaze i da ce tako biti...vrati se ovamo,okrece sve to na neku drugu prichu...?
Je li zaboravio da ce chika Eskobar doc ovamo,da mu je to placeni izlet...?
...
Koliko god da je skolovan Jakov ( i svaka mu cast za to), ne moze da drzavu vodi neko ko jedva 10 godina staza ima. Bavljenej politikom treba da je neki vrhunac karijere, kad se stekne dovoljno znanja i iskustva ne samo u struci. Na zalost, kod nas je mjesto poslanika, ministra, direktora u nekom drzavnom preduzecu, savjetnik ili pomocnik ministra pocetna pozicija za mnoge. Zato smo tu dje smo. Jednom smo imali "mlade i prespektivne" i evo dje su nas doveli. Zato, dokle god je stavka "pohadjao razne kursve i seminare" jedna od glavnih stavki u CV....necemo mi nidje.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Saglasan, ali evo uporedi rukovodstva stranaka i njihovo radno iskustvo.
Makni prodklačenje u skupštini iz radnog staža i vidjećeš da je za poziciju čak i nižeg medažera kod privatnika potrebno veće radno iskustvo nego što imaju redom: Milan Knežević, Andrija Mandić, Milun Zogović i sva ta ekipa liše Milutina Đukanovića i Slavena Radunovića koji je završio svoje poznavanje ekonomije stečajem u firmi i pored opremanja zgrade vlade i ostalih rabota, dalje Danijel Živković i cijela plejada mladih nada DPSa, pri čemu dobar komad stare garde im se cijeli život samo politikom bavi, Aleksa Bečić i skoro cijeli im klub poslanika, Dritan Abazović itd.
Što se tog dijela tiče, dakle nekakvih referenci, mislim da PES odskače, dijelom SDP i dijelom URA. Kod URA mislim na Konatara, Đurović, Jelušić, a u SDPu je bilo intelektualaca ali kad ti luda Draginja preuzme (zalud joj što je profesorica) medijsku prezentaciju desi se što se desi.
Sent from my 22126RN91Y using Tapatalk
Last edited by kimmi; 29-09-23 at 12:56.
meni je Konatar okej lik, koji ovom ćutnjom na sve što uraši rade totalno sebe diskreditova al kakve reference on ima? Djurović se kao ministar blamira eo od kad došao na funkciju
тапаталк
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Svaki komentar je suvišan.
https://www.facebook.com/10006353680...ibextid=Nif5oz
Apsolutno si u pravu, i mozda si jos po nekoga i zaboravio. Ja sam ih samo smjetio u "mladi i prespektivni" mada, neki i nijesu bili bas mladi, ali nijesu bili ni niesto posebno uspjesni prije politike, tako da to moze sve u jednu kantu da ide. Mozda se stariji sjecaju kad je ministar turizma Japana, cini mi se, odbio da se upozna i porazgovara sa jednim nasim ministrom, mislim da je Nenenzic bio, jer je njemu bilo neshvatljivo da jeko sa manje od 40 i kusur godina moze da bude ministar. Pametnome dosta. Mlade ljude na tako visokim pozicijama, ozbiljni politicari ne uvazavaju. Upravo zbog toga sto smatraju da sa toliko malo godina nemaju dovoljno zivotnog i profesionalnog iskustva da pokrivaju tako odgovornu funkciju. I kako mislimo da nas onda neko, kao drzavu ozbiljno prihvata...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Čisto sumnjam da su Japanci postupali sa takvim nepoštovanjem, ali sam čujao priču za naše političare-bogataše da su ih pitali koliko im je generacija staro bogatstvo pa budu iznenađeni kad saznaju da je nastalo u svega nekoliko godina. A nisu neki internet startup osnovali koji su prodali za 100 miliona poslije godinu dana.
Jedino ograničenje koje mi je poznato jeste da u usa predsjednik ne može da bude niko ispod 38 godina, čini mi se. Doduše, to je najmoćnija država na svijetu sa predsjedničkim sistemom vladanja u kojem predsjednik ima drastično više ovlašćenja nego u našem uređenju. To što je Jadov umislio da treba da se ponaša kao i da je kod nas na snazi predsjednički sistem govori o njegovoj ambiciji, shvatanju vlasti i slično.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
On da umije da cita kako treba imao bi tri puta manje postova.
Od mladjih politicara, dva izuzetno pametna lika su Konatar i, vjerovali ili ne, Momo "naAarodna volja" Koprivica. Ali su se obojica kompromitovali. Posebno Momo, koji je sebi dozvolio da pored svog pravnickog znanja glasa za ocigledno neustavne zakone.
Ja nemam problema sa tim da neko bez realnog iskustva upravlja drzavom. Moze da se desi da je neko kao rodjen za to. Ako je u pitanju neko ko je pametan, posten i odgovoran, godine ne bi trebalo da su prepreka. Problem je sto ka politici gravitiraju uglavnom glupi, neposteni i neodgovorni.
Last edited by VanjaTheMan; 29-09-23 at 17:36.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Mali gospodin
Mirko radi i štedi za traktor
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...edi-za-traktor
Sent from my iPhone using Tapatalk
zdrava radna porodica
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks