Ja nikako da se odlučim da ljetujem neđe drugo. Nešto mi nema logike. Što ne znači da sam u pravu. Mada je ljetovanje počelo i da me umara. Sjever počinje da mi je interesantniji.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Last edited by Zuma; 23-06-23 at 19:58.
Nisam u albaniju
Mada sam jednu noc prekratio put u fabeno vila saranda baci pogled
Topcina mjesto, mogao bih tu 5 dana iskulirat lagano
Putovala sam ja svugdje ali gdje god sam išla nisam po sopstvenoj državi ono.
Hese je savršeno opisao razliku između turista i putnika.Turisti traže savršen biftek putnici su nešto drugo.
Uhh. E kako je loše gore kad se primakne ili pređe 30. Ja sam prije nekolike godine utekao sa Žabljak u Podgoricu đe je bilo 42,43 stepena. I bolje je bilo.
Ima ima, gužve i da putuješ do plaže sat, dva…
Za sve mazohiste…
Evo zaposleni zabadaju velike zelene suncobrane na kraljicinu i milocersku plazu. Zatvaraju se u ponedjeljak zbog Amana veli strazar. Mi ostali mocemo isto, ali 200€ za mobilijar.
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Canj ima 12€ dvije lezaljke i suncobran, ali treci red. Vjerujem slicno i u petrovac
Hotel tara becici placa se peskir 1euro.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Na drobni pijesak 30e.
U becice najjeftinije, set lezaljki i suncobran 10€
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Đe na Velikoj plaži ima najviše sadržaja za đecu, dok pauziraju od kupanja? Što bi sugerisali?
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
nothing comes from violence and nothing ever could
Ima i Sutomore dobrih divljih plaža kad se prođe pješke kroz zeleni pojas četinara recimo kod Štrbine može se izbiti na pravu divljinu.
Inače indikator čistoće mora vele da su morski ježevi a tamo ih ima dosta.No u zadnje vrijeme i oni se prilagođavaju svemu.
To je očito jer ih ima i kod lučkog poteza Herceg Novog.
Last edited by Bluemoon; 25-06-23 at 11:54.
Koja je najbolja plaza za poc sa djecom?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Velika...Ulcinj
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks