Štrbina je najbliža plaža iz PG i odlična je, no nažalost provaljena pa je obično krkljanac
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja imam neki moto planine ljeti, more zimi između ostalog i zbog toga.
Naravno u toku godine se naleti na neku divlju plažicu gdje nema mnogo gužve.Verige su mi okey i taj potez od Veriga starim putem do Kotora.
I onaj dio od Bijele prema Đenovićima neke male plaže na putu samo da se uleti u more.
kakva je voda danas moze li se kupati?
Nova 'plaza' na Rose. Ima i veliki parking. Da se i za dojč otvori kafana i bice kako treba.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Poslije rabote na Oblatno. Voda se ugrijala, guzve ni kapi radnim danom.
Odlične su Rose.
Samo prilaz sa kopna je grozan osim ako se ne ide brodićem iz HN.
Evo sa Đenovića.Mislim ovo je kafana iz koje se ima najbolji pogled na Boku.
I da se bistri o dekadenciji društva.
Jes da nije ka dojč u Porto što novi što stari no dobro.
Ne podnosim porto i svu tu elitnu atmosferu snobova.
![]()
Mene je na Rose "naložila" serija Dug Moru, prelijepo su mi izgledali kadrovi, ka dijete sam sjećam se bio neđe i od tad dalje od Žanjica i Mirišta nikad. Planirao sam obić ovo ljeto obavezno, barem vikend, ima li kafanica nekih uz plažu/pontu da se može zabos' i galit pivo?
Preporuka možda za neki smještaj a da nije Forte Rose đe viđeh da su cijene paprene![]()
Last edited by BiTrAtE; 22-06-23 at 21:41.
Tamo je nastupao bubnjar Đuričić jedne godine,po tome pamtim moju posljednju posjetu Rosama ali ovo što pitaš i za kafanu i smještaj sve je tamo preskupo.Taj dan je bio prelijep uz njegove bubnjeve ja sam samo došla brodićem,i vratila se tad u HN.
Uglavnom su to eksluziva restorani.
Imaš Adriatic, odma na pontu 2m od mora, cijene više nego pristojne za naše primorje (točeno 0.5l je bilo 2.5€ čini mi se prošle god, 0.33l ispod 2€). Ladovina. Hrana dobra. Pravo mjesto da se gali.
Jedino ne znam što se smještaja tiče, jer smo godinama išli kod druga u selo iznad Rosa.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Imam ja još bolju, točeno u ladovinu...
Bit, samo da znaš da ti je najbliža prodavnica u Krašiće (sem ako se nije šta otvorilo ove god), pa ako ćeš sa đetetom kupi unaprijed šta ti treba. Čak mislim da ni hljeb nemaš da kupiš niđe (kroz sela ide kombi ujutru pa ako ga uvatiš uvatiš)...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Prosle godine sam bio na Rose , stvarno prelijepo mjesto za iskulirat ... za kupanje nesto nisam preodusevljen jer generalno ne volim ponte ... Bjese dosta manjih jahtica i glisera pa se da primijetiti da ima elite , sto do mene bjeshe Vlada Divac i Dragan Bjelogrlic . Istu ekipu vidjeh par dana kasnije na Bigovu (takodje simpaticno malo ribarsko selo)
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ma kapiram to je više bilo zbog nekijeh "reketaša" iz krugova "elite."Ionako ova kafana što postavih je na pontu a od kupanja nema ništa dovoljan je pogled.
A turista ima raznih taj je recimo imao na raspolaganju tripadvisor nema ko nas više nije opisao ka stranci na isti sajt.
Ja uvijek ostavim desetke šta god da obiđem da ne stajem na muku domaćinu ali oni su nemilosrdni i sitničavi.
Cijela Lustica je prelijepa,samo ce i nju sada nagrditi sa divljom gradnjom.
Kakav hejt baci na Porto Mne, sto bi ovo...
Galjardo, meso da se raspametis, jeste skuplje, ali kvalitet hrane i usluga razbija.
Kafeterija, najbolje kafe do Beograda.
Barquero, ko oce malo meksickih, juznoamerickih ukusa, odlican restoran sa pristojnim cijenama, jeftinije nego Galjardo.
Murano, dio Regenta, zna da ima odlicne tematske vecere, 45-60e po osobi.
Marea, odlicni riblji specijaliteti, skuplje ali vrijedi.
Za svakoga ponesto
Мени није проблем што су тамо снобови, има их свуђе, него што постаје полако наше море све скупље за наше људе.
Порто је за странце и то је ок, исто као Порто Нови, Ораском, и ускоро Бигово, али и остале дестинације су све скупље и скупље.
Ово жаљење свакако није за ову тему, тако да пребаците негдје друго ако треба.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Hvala tebi Mojsije na preporukama.Koffein u Porto jes da volim zbog vlasnika.
Moj post se nije odnosio na generaliju tamo no na koncept neki što mi se ne sviđa i baš nešto mi došlo da hejtujem.
Mislim dođe mi tako s vremena na vrijeme da hejtujem takva mi priroda i dont lave nju jork a opet ne govorim na sve teme o ankle seme i to.U suprotnom to bi bio paradox.
Enivej.
Kafana se zove P.R.C. u Đenoviće.
Preporuka za one koji nisu skloni foliranciji no što na um to na drum mislim pontu.
Last edited by Bluemoon; 23-06-23 at 15:07.
Kafeterije je u Porto Montenegro, a Koffein je u Portonovi. I vlasnik je moj prijateljkad ga već zbog vlasnika voliš
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ja sam od prosle godine poceo da ljetujem van, pored sve stana dolje koji eto i sad ne izdajwm jer mi ga je zao da ga neko sjebe skoro da i ne idem. Pocu u septembar. Treba isto malo izac iz sela, jes da smo blagosloveni ljepotom prirode ali kako se brzo stara daj da se i malo svijeta vidi. Cijene elem odje dje sam su potpuno ok u odnosu sta nude. Tj u soku sam kako je kod nas skupo
grcka
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks