Brate ako je čovjek kockar zalud mu sve škole i zarađene pare ovoga svijeta, možda je dobro što su ga uhvatili na 19 hiljada bojim se da mu se nije otkrilo sledeće bi mu bilo sa još jednom nulom više, zajeban je to porok.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
strašan je radnik samo kockar malo jači, izgubio je sve. al je radio po svijetu pa mu se prašta. kockanje je bolest i treba da se liječi, nije ni prvi ni zadnji. kockari ne mogu biti dobri ljudi, ka ni alkoholičari. sve će da urade samo da kockaju/piju
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Mucenik. Napadaju ga jer je srbin. Pa sto veli ako je potrosio 19hiljada za noc, sto ne uhapsite brana…
Ludnica at its best
f6
nećemo ni prokomentarisati ovo gnusno saopštenje ostatka mu bulumente u epcg i pridruživanju u puj pik ne važi,vraćene su pare?i naravno od ministra ni traga ni glasa
ako nećemo,ja hoću kako nam je krajnje opušteno tužilaštvo,sve slem dankovi a oni najlagniji nasvijet...znamo li jesu li se bar vratili sa 'službenih' putovanja ili su odmah produžili na godišnji?ili previše pitam?
Obicni smrtnik mora da opravda svaki euro drzavi sto skine sa racuna firme a ovaj obrnu 19k i nece mu niko nista, najjace
al dobar je momak znaju ga iz grada. pa idući put će nešto vidjet
Uz svo dužno poštovanje, evo nema DPS-a tri godine, "srbi" su na vlasti, ispunio vam se dječački san. Od tih ministarskih miliona koje spominjete, jedino se ova afera sa stanovima konkretizovala, dok ovi vaši svaki dan bivaju procesuirani, i to sve crno na bijelo. Ne znam kakva je to priča "da je crnogorac"... Nebitno je sasvim šta god da je, svi treba da odgovaraju, pa da su mi iz kuće.
Slazem se.
Питај колегу форумаша ацс, он је потегао причу о нацији.
Па зато ће се и правити широка коалиција која ће изгласати законе и судије.
Иначе, Меденица, Јованић или Чађеновић су подржавали нову власт.
Има ли већег блама за било коју државу него да су ПРЕДСЕДНИЦИ судова криминалци?
pomenuo jer je vama iz dfa ista mantra kad god se pomene da je neko od vaših uradio nešto loše. Srbin je pa ga napadate. i obavezno ubačite a šta su radili Crnogorci
Što prije narod shvati da politička pripadnost ne definiše nečiji karakter prije ćemo krenuti naprijed.
Podržavali su vlast jer im je tako odgovaralo. Sad da im Milojko kaže da će sjutra biti pušteni, ali da ga sjutra glasaju,
svi bi potrčali. Evo i Milo Božović, gradonačelnik nevjeste Jadrana, švercuje kokain, šmrče, daje pare na kamatu...Šta god oćeš.
Jovanići, Lazovići, Medenice, Božovići, Miloševići...Oni su vazda bili to što su, pitanje je samo kako takve ljude zapada da se dočepaju vlasti,
umjesto da završe na mješalicu ili u zatvor. Mislim da nacionalizam i politika odavno nijesu naš problem. Ko god da dođe, ispostaviće se kao mućak.
Slazem se.
KRade Milošević napolje izgleda
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
ruka pravde radi posa'
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...ao-iz-pritvora
Možda Abaz da završi nešto za prijatelja dok još može
Sramota.
Zabranit mu i da jbe starlete iz kriminalnih klanova. Oh, wait. Ne moraju mu branit, pošto je sposobnosti muvanja resetovao samo na svoj lični šarm i nezaposlenost, više nema opasnosti od uspješnog muvanja.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Samo da mi ga je viđet u opozicionim klupama, pa kako god da bude.
krećemo jako ovog jutra:
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...nicima-sendvic
ja se ozbiljno brinem za zdravlje bivše uprave,toliki lješnici i bademi,liječenja,mučenicima nije lako,ovo je neka teža bolest treba imati razumijevanjaDa su se pare trošile nedomaćinski, kako je rekao Šaranović, pokazuju i podaci da su zaposleni “Čistoće” morali da pohađaju seminare u Specijalnoj bolnici štitaste žlijezde i bolesti metabolizma Zlatibor...
Doktorica
20e za sendviče a 200e za milku i indijske orahe
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks