Ili nek traži vansudsku nagodbua mu omoguće još Vimbldon da isprati sa kompanijskom + izvinjenje u novinama
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
normalno. i da mu isplate neiskoricsene odmore.
nothing comes from violence and nothing ever could
Ili nek traži vansudsku nagodbua mu omoguće još Vimbldon da isprati sa kompanijskom + izvinjenje u novinama
Ladan znoj me sad oblio kad sam dosao na ovu misao. Ljudi, kako ce Spajic sad da formira vladu kad i ljudi iz ZBCG zloupotrebljavaju drzavne resurse?
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
pa kaže da je nestranačka ličnost,a pošto je ovako iskren pa samo 25 dana kasnije je priznao i podnio ostavku i to ovako bogougodno,skrušeno i pomirljivo ja mu vjerujem.
Нека но одмах знаш да је спрдњу неку жестоку направио кад је дао оставку. Поједини ни у затвору кад су не дају оставке хахах.
Буквално немам ни 1% поштовања према државним службеницима. Спрдња
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
tako ti je od onoga na vratima pa sve do vrha.
cijeli radni vijek tu dje su, ebase nam majku.
Inkriminisao se time što nije prijavio imovinu, a para teško da mu može falit.
Praktično dvije decenije rada u renomiranim svjetskim naftnim kompanijama, dobar dio na menadžerskim pozicijama, đe su plate kao Spajkijeve nekadašnje (al u američkim dolarima).
Sent using Tapatalk
#fakenews
takav cv i ti padnes na kladionici... e pa...
S obzirom na sklonost kockanju plata sa platforme nije neka olakšavajuća okolnost, čak naprotiv. Mada, možda mu je ovo bio prvi put![]()
ako laže koza ne laže rogU vezi sa pisanjem pojedinih medija i zanimanja javnosti za slučaj korišćenja biznis kartice EPCG – Željezara, i da bih, u prvom redu, sačuvao integritet najznačajnije kompanije u CG - EPCG, kao i ljudi iz njene upravljačke strukture, u prvom redu Vas, od koga sam kao nestranačka ličnost dobio povjerenje da budem na vrhu projekta revitalizacije Željezare, kao i da bih sačuvao svoju porodicu i sebe od zlonamjernih i niskih komentara po društvenim mrežama, dajem svoju neopozivu ostavku na mjesto predsjednika OD EPCG – Željezara.
Cim ga Spasoje Tomic hvali onda je DF-ov covjek. A i ne mozes biti predsjdnik UO neke firme a da nisi clan stranke
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ne clan stranke bukvalno, nego simpatizer, podrzavalac sa strane, materijalno podmazivanje. Imao je i te kako veze sa df-om
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Zašto bih mu vjerovao da nije član neke partije, što nije morao da naglasi, ako nije prijavio ASK-u da ima novac na računu, a što je morao da prijavi?
TT
pa jer je moralna vertikala,ne samo da je vratio pare nego čim su ga nahvatali odmah posle 25 dana priznao.
inače i prošli put kad su ga nahvatali da sjedi i u odboru neke od tih strašnih firmi sa cv-ja i da je sekretar momentalno je dao otkaz...u toj firmi.![]()
Forever young, i want to be forever young
Stvarno ljakse Marko ispade, umjesto da obrne 11X1 milion kao ovi što vole Crnu Goru, on 19X1000 evra.
Da podržim pisanje forumaša Medoje, on kad nije radio primao je oko 4000 evra. A kad jeste, to je bilo najmanje 10000+ evra.
Kad se vraćao u Nikšić, čitavi onaj ludi kvart je u trans padao![]()
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Čovjek ima izuzetan CV koliko vidim i vjerovatno je pošteno zaradio velike pare. Samo smo mi navikli ko god da je u politici u CG da ima keša, odmah je sumnjiv.
A bogomi ne znam kako će ga gledat i ti na stranu đe zarađuje 10+K€ ako saznaju da za noć izgembla 19K€
Masja je dobar tip za druženje. Inteligentan, školovan, mangup. Nažalost, nikad mu poroka nije falilo. Jeste zaradio milione u tim naftnim kompanijama, ali ih je isto tako prosuo. Mislim da je on sve to proćerdao. Dzaba ti sve plate svijeta kad kockaš i izgubiš 19k za noć.
Slazem se.
Last edited by outline; 21-06-23 at 07:40.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks