Pa ako ti nisi krezubi nacionalista, zašto ti je bitno piše li se ćirilicom ili latinicom?
Otkud sad to i zašto izvlačiš iz konteksta...
Nije to fobija, nego kažem da je krezubim nacionalistima to bitnije nego one stvari koje baš vrijede čitavom društvu.
Ta vrsta fobije na koju ti misliš je na primjer ovo što Director radi sa BS.
Love, peace and respect.
Pa ako ti nisi krezubi nacionalista, zašto ti je bitno piše li se ćirilicom ili latinicom?
Forever young, i want to be forever young
Ja i dalje očekujem mnoge forumaše da se jave povodom ovog hapšenja velikih crnogorskih sinova koji su pomogli Crnu Goru tako što su od nje uzeli 17 miliona...
Love, peace and respect.
Kad BS podrži zakon kojim udara na 72% države tj pravoslavaca onda je BS gradjanska prosperitetna partija, međutim kad se pomenu BS lopovluci, stanovi, zapošljavanja, fotelje do iznemoglosti napaćene CG, e onda su to napadi na "manje brojne narode bošnjačke nacije" (čitaj glasom i akcentom Ibrahimovića) i velikočetnična agresija, potežu se srebrnice, štrpci, dijaspora itd
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Kad sam prije skoro dvije godine pricao da treba katanac na KAP staviti, tada se ovdje pricalo o ekonomskoj propasti drzave i kako se unistava sve dobro i radno u CG.
I sve od strane ekonomskih magova foruma.
Evo im je sad ta ekonomska magija koju su branili i kako se sve sto valja unisti.
Čudo kako narodni predsjednik u prvom krugu dobi ukupno svega 27% glasova, pri čemu namrtvo ponosni pričaste kako su za njega glasali ljudi svih političkih, nacionalnih i drugih orijentacija, a sa svima njima zajedno u drugom krugu dobi svega 60% glasova. Kako to da makar u drugom krugu nije dobio makar 72% glasova, kako to da na parlamentarnim izborima "narodne" opcije nisu dobile makar 72% glasova, kako to da uopšte postoji više od jedne "narodne" partije i to sa 72% glasova.
Usput, ovo nema veze sa podrškom Milatoviću, ali dozlogrdi ovo buncanje o 72% pravoslavaca, kao da to ima ikakve veze sa realnošću. Batalite projektovanje sosptvenog fanatizma na druge.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
https://m.cdm.me/tehno-nauka/medicin...pomocu-robota/
strasna stvar
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
ja ne znam koje je vama prvo pismo u cg bilo, ali meni je bila cirilica
nothing comes from violence and nothing ever could
Aj idi gledaj ćirilicu na Happy![]()
Love, peace and respect.
Ko ima problem sa ćirilicom ima neki problem sam sa sobom.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ćirilica je svakako ljepšte pismo od latinice, a još koji dan je bolje znati dva pisma nego jedno. U školama se svakako jednako uči kao i vazda. Sa druge strane, svijet je postao globalno selo, najzastupljenija pisma koriste latinicu, cijeli internet je na latinici pa nije čudo što latinica ima primat. Zbog toga je nebulozno insistirat na ćirilici iz čisto političkih razloga. A da, ugroženost je ako se dopisi po državnim institucijama ne šalju na ćirilici.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Interesantna je ta prica oko cirilice i latinice. Znam za jedan slucaj dje se jedan potpisao na neka dokumenta latinicom, lagano, citko, vidi se da koristi to pismo prakticno svakodnevno. Poslije toga treba da se potpise na drugi (sve se desava u dva minuta) i on pocinje da pise stampanim slovima cirilice, i pocinje da nabada, slovo po slovo, nije siguran kako se koje pise, skoro dva minuta mu treba da napise ime i prezime. Sto je razlog tome, ne znam, ali mogu da nagadjam. A pritom, ima mnogo vise muke i problema nego sto je pismo kojim ce se potpisat.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Sjećam se kad sam vadio radnu knjižicu, popunio sam sve sam i napade me radnica u Opštini što sam ja to popunio jer ona svakome to popunjava jer kao hoće da piše na ćirilicu. Ja rekoh nema potrebe ja hoću da mi je na latinicu, zamalo me je vratila da kupujem novu radnu knjižicu i zavede me pod brojem 666
Slučajno ili ne![]()
Love, peace and respect.
Nego, koga hapse sledeceg?
nothing comes from violence and nothing ever could
A, ne. Prvo se moraš izjasnit o najnovijim hapšenjima osumnjičenih, pa tek onda može ovo o ćirilici
Mada, dobro me podshjeti. Obzirom da su, mene J.B. Tito pa onda đecu mi M. Đukanović, prvo naučili da čitam, pišem i potpišem se na ćirilici, moram im hitno obojici skrenut pažnju da se radi o čistom ugrožavanju ugrožavanja, i da to više zaista ne rade![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks