Kakva se sabotaža radi u Glavni grad.
Svi brojevi nisu u funkciju -> svi mogući uzeli odmore kad dodju novi da ih ne zateknu na posao.
Drustvene mreze Glavnog grada nista ne objavljuju.
Sabotaza samo takva.
Kakva se sabotaža radi u Glavni grad.
Svi brojevi nisu u funkciju -> svi mogući uzeli odmore kad dodju novi da ih ne zateknu na posao.
Drustvene mreze Glavnog grada nista ne objavljuju.
Sabotaza samo takva.
Evo sada podjoh na Glavni grad (facebook), uredno stoji npr sledece
Glavni grad Podgorica
13.04.2023.
Nakon što su na jučerašnjoj, prvoj sjednici novog saziva Skupštine Glavno grada verifikovani mandati odbornicima, danas je za gradonačelnicu Podgorice izabrana Olivera Injac, dok je za predsjednicu Skupštine Glavnog grada izabrana Jelena Borovinić Bojović.
Stupajući na novu dužnost, Olivera Injac kazala je da će novu funkciju obavljati časno, u skladu sa zakonom, Ustavom i Statutom Glavnog grada i u najboljem interesu građana Podgorice.
Nova predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović izrazila je zahvalnost na ukazanom povjerenju na izboru za ovu uglednu i odgovornu funkciju.
Na drugoj sjednici novog saziva Skupštine Glavnog grada za zamjenike gradonačelnice izabrani su Luka Rakčević i Danilo Šaranović.
https://podgorica.me/vijesti/3523
Bili su praznici, tek danas prvi radni dan.
Last edited by GaD; 18-04-23 at 10:51.
https://www.dan.co.me/vijesti/hronik...jecare-5173095
Što bi rekli iz BS-a, napad zbog nacionalne i vjerske pripadnosti...
eo da vidimo koje su nacionalnosti, euro jesu sigurno
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...ivotne-sredine
nothing comes from violence and nothing ever could
Svasta ovo prvi put vidim besplatni kredit....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Pošto Bemax najbrže gradi, valjalo bi da im damo par zatvora da sagrade, e nemaju đe ovi ljudi kukali.
#fakenews
kakvi smo mi izdajnici, hapsimo svoje.
eo nas ka makedonija, boze zdravlja
nothing comes from violence and nothing ever could
Što se zatvora tiče mislim da tu ne treba ići na agresiju,i to nego suprotno.Agresija i primitivizam su ih tu i doveli.
Treba im edukacija,odnosno dobijaju uslovno ako pročitaju sve tomove Tolstoja,izrecituju stihove barem tri poznata književnika,nauče da riješe barem nekoliko zahtjevnih zadataka iz fizike i matematike.
U prevodu,zatvoriš nekoga ubiješ ga od batina,i pustiš ga u zajednicu.To ne ide.
Oni su jednostavno primitivni i neobrazovani u tome leži sva problematika.
Šveđani drugačije razmišljaju možda bi i mi trebali uvesti taj model.
Last edited by Bluemoon; 18-04-23 at 13:17.
Kad su ovakvi šišnjari klepili 17 miliona, mogu mislit što su ostali skrajnuli na egzotična ostrva i koliko su kao patriote sa rukom na srcu i moodima u grudima zasluženo prigrabili za unučad
U mom selu u Švedskoj izmedju Žabljaka i Šavnika se maloljetni delikvent sveže za bukvu švedskim lancima, a za drugu veliki švedski kuto šarplaninac sa lancem nesto kracim od rastojanja izmedju bukvi. I tako tri noći. Reset. Mislim da je isti tretman i za zavisnike od droga nisam siguran, morao bih pogledati u uputstvu. Bitno je drzati se uputstva kao i u svemu.
Sent आत्मनः
Last edited by Caesar; 18-04-23 at 13:35.
γνῶθι σαὐτόν
Ma jezivo je sve to istina.Previše je nasilja od malih nogu,jer ovdje ima ona loša izreka batina je iz raja izašla.
Može biti da sam opet zamjenila program Švedske i sa Norveškom jer nekako su uveli drugačije programe u vidu vraćanja takvih ljudi u zajednicu.Meni lično se ni javni linč ne sviđa bilo koga.
Agresija rađa agresiju i to je fakat.
Malo se u suštini ovdje ulaže u to da djeca od malena budu bliska humanizmu i to jes problem.Ako neko odrasta u zajednici đe je nasilje vaspitna mjera nije ni čudo statistički da se nasilnici iz takvog okruženja i stvaraju.
A zatvori postaju realno neki novi inkubator klanova,i slično,a počesto su isti bili žrtve porodočnog nasilja.
Moj prethodni post nije bio ironija.Mislim da smo kao društvo zakazali na temu.Koja god vijest da se objavi kao da kreće neko gladijatorsko e šta kome treba činjet.
Trazi li koja firma konduktera?
Ocu da konkurisem
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Udarilo se jako na gradjansku CG i evropske vrijednosti danas.
https://twitter.com/nvomans/status/1...FUNHHf-6w&s=19
Jes, super je ta Svedska. Pa da nam se djeca jednom godisnje OBAVEZNO oblace kao da su suprotnog pola.
A kad hocemo da kresnemo neku cicu, moramo prvo da potpisemo papir koji je i ona potpisala, kako ne bi posle ispalo da je silovanje.
Bezi, bre.. bolesni ljudi....
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Pa isto ka' patriJote što brane "pravog" Mika, može da radi šta god oće, sve dok je "otac nacije".
Možda i bi, nego danas dijete ne smiješ ni poprijeko pogledat', a ne iskaišat' dobro, e nayeba ka' Žuti ako te prijavi.
Kakva je ovo fobija od ćirilice, crnogorskog pisma...
Nevera
Forever young, i want to be forever young
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks