Bravo ti ga se Menges, nije no si carina. Jos samo da postavis Ramba i bices predsjednik.
meni su oni bolji ranije bili,nema emisija poput:ves masina-sova,marketinske fote,dujo nula,mis zivotinja,zdravi ljudi,borma husar,balonari-traumari,a one emisije sa radio cetinja su mi neprevazidjene:u skoli,upoznavanje na cetinju,segaci drva,popravka tv-a...nekako mi se cini da im se ne radi,smoreni su skroz,ali ipak imaju sjajnih trenutaka,i uvijek cu ih rado slusat!sjutra vece su,nisam ih slusao proslog petka,ovog moram!
1993-2020
Ramba
je malo teze iskopati posto je epizoda dosta stara
slazem se da su bili ranije bolji ali su i sada super
to i kazem,cini mi se da im se ne radi,ka i svima naravno,da jedva cekaju poc na odmor,da preko zicegu rade emisije,gajo najmanje inspiracije ima,kad bi emisije sa radio ct.prenijeli na antenu m,bilo bi ekstra,ali nece,jedva cekaju da zavrse...
1993-2020
Imaju li oni u palnu kakav TV show ili nesto slicno?
tesko,ostali su im duzni za kalendarevo pocese,nadam se da ce bit strusara nocas.
1993-2020
nisu bili nesto ali bar su nasli ponudu koju mogu iskoristiti mnogi zenski member-i sa foruma
mala je dala
propustih pocetak, pa nisam skontao: sta je ponuda? Kako glasi oglas?
ja ih nisam bas nesto slusao,ometa me internet,ali ovo sto sad ide nije lose,popaj je skrooooz bolestan momak....
1993-2020
ne ufatih prve pola sata. bio preopterećen server, pa se nisam mogao connectovat. d'ako uspijem sutra.
Evo , uzivajte ... nadam se da ce brzo vratiti' ukjlucenja u emisiju![]()
![]()
http://www.sendspace.com/file/oi585l
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Tattoo, hvala ti dobri covjece!
ma jes`....nece se oni vracjat` ukljucenjima...to im je dusa...
Ne znam sta se to desava sa sendspace-om ... meni sve funkcionise kako treba ...bitno je da je "upalilo" .
Evo sinoc su se malo zezali na racun ukljucenja u program, cak su i uradili jedno test ukljucenje
Priznali su da im fali ideja (ili su nas procitali), tako da ... sve je moguce
Nego , meni je najjaci bio onaj klinac od 7-8 godina ... davno je to bilo![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Nije klinac no klinka. Ima je kod Mangesha u neku od emisija.
'Ja sam sarplaninac, od srca i dushe, nisam ja od onih koji qraz pushe'
i cujes kako joj se u pozadini roditelji kikocu. Uzas
Ja licno od zadnjeg dijela emisije ne ocekujem nista. Rijetko se desi da vrijedi sto. Ukljicenja - ne znam jesu li koga zasmijali... Mene ponekad iznervira kad se nekakav penal ukljuci.
***** mu mater
izvinjavam se na vulgarnosti, ovo je njihova uzrechica koja uopshte nije losha.
Sto bi sa onom skrivenom kamerom od Nove godine? Da nije ko snimao?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks