Upravo odslusah Prepelicara... Prejaki su!!![]()
da, da, pa im Rambo poslao onu bundu iz spota za Smrt Popa Mila Jovovica ladno (trazio je Popaj, vele da je i sad nosi).
Upravo odslusah Prepelicara... Prejaki su!!![]()
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Aj neka neko postavi. Poludjeh. Nesto sam sjekirav danas...Trebaju mi da se smirim!
Nisu bili sinoc previse raspolezeni za rad.
Gorana je uhvatila gripa, pa nije mogao da progovori. Zvali su nekog privatnog detektiva iz Zagreba i nekog covjeka sto je dozivio klinicku smrt.![]()
jes`....a ovaj djedo gluv ka`.....hahahahahaa ...genijalno
ali najjache je bilo kad je popaj pitao,komentarisuci kako su najavili veliki broj turista ove sezone,dje cemo s` tim govnima ahhahahaahahhah neka se veli,svako od njih posere po dva puta dnevno,to je masu govana....oce li to nasa kanalizacija istrpjet`? hahahahahahhaha
Ja sam slusala samo dio sa Priv Detektivom, al mi nije bilo prezanimljivo. Svaki cas je bilo **Pa nemojte me tako pitati...** ili nesto slicno....
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
Bilo je obawjeshtenje na T-com site-u...Meni nije radio samo 10-tak min,ako ne i manje...
![]()
Meni je emisija bila ok,tj. weci dio emisije...![]()
...The grass was greener, the light was brighter, the taste was sweeter, the nights of wonder...
gospodin Shiljokuran
buahahahahahhaha
Ajde okacite neki link koji radi plz![]()
Infiltrator out.
Radi owaj na sendspace.com ali morash biti uporan...
...The grass was greener, the light was brighter, the taste was sweeter, the nights of wonder...
Zadnja emisija je super!![]()
Evo pokusavam ali me nece nesto.. zasto ljudi ne uploadujete na rapidshare.de ? Tamo te nikad ne limitiraju..
edit: e fala k**** poslije 500 pokusaja proradilo
Last edited by Infiltrator; 04-03-07 at 18:45.
Infiltrator out.
eo ja koristim firefox pa ništa...
Apsolutno ne podrzavam.
I ja koristim FF, i ne vidim na koji nacin bi me on ubacio u red prije nekoga ko ima neki drugi browser..
Infiltrator out.
ma pushtite rasha![]()
ma ljudi,mengeš je dao dobar link.što vam je...
extra je ova zadnja...Kad zove dragoljuba,a ovaj ništa...
A dajte tu sa Rambom,ako imate
Mengeša za predsjednika!
EDIT
a kako je snimaš,MENGESH?
a dobri su bili buksovci nije vljao samo onaj dio sa agentom ostalo je bilo ok!!!
ima li neko tu sa rambom da cujem to ...............
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks