Apsolutno podrzhavam sve ove shto podrzhavaju chileta i vjerujte da i on vas podrzhava . Mozhda je imao nekih problema u prosloshti sa ponashanjem sto je i rezultiralo njegovim uklanjanjem sa foruma iliti kako mi u narodu kazemo "banom" sa kojim se naravno nikako nismo mogli slozhit . Mada bih rekao da je i ovo uklanjanje chileta sa foruma njemu u pochetku teshko palo pa sam mislio da ce imati chak i trajne posledice zbog ovog velikog misanderstendinga(nesporazum *eng) . Ali igrom sluchaja chiletov zhivot se preokrenuo na bolje reklo bi se i on nije vishe obichan chovjek , on je sada sluga bozhji i prije 7 dana on se zakaludjerio sto se i vidi iz prilozhene slike. Pozdravlja vas sve chile iz gornje gorice gdje je trenutno situiran i jedva cheka da mu se makne ban i da se vrati na forume i djeli srecu sa vama a bogami i linkove koje je vrijedno prikupljao . Trenutno gore nema interneta osim nekog losheg wirelessa, nabavio je laptop sad pa cheka da uvedu adsl gore u manastir i chim se privedu kraju te komplikacije eto ga opet sa nama a ja se i nadam da ce mu ban biti skinut dotle i koristim priliku da apelujem na moderatore a bogomi i sve ljude dobre volje da mu se taj ban skine vishe jer je to u interesu svih nas.
Hvala

Reply With Quote

Tako da ako ima neko,neka bude ljubazan...

Bookmarks