@Mstislav
Obrati pažnju na crveno podvučeno, jer si rekao isto što i ja
Odnosno, pravn, fizičko, ili marsovsko lice, obilježja druge zemlje može da ističe samo u skladu sa posebim zaknom: Zakonom o državnm simbolima i Danu državnosti Crne Gore.
Koji kaže da obilježja drugih zemalja mogu da se ističu, ali isklučivo uz zvanična obilježja Crne Gore, koja uz to moraju imati prvenstvo.
Naravno, ukoliko reprezentacija tvoje zemlje igra u Crnoj Gori, biće ti dozvoljeno da sasvim slobodno ističeš njena obilježja
U svakom slučaju, hvala što potvrđuješ što pričam.
Što se tiče toga ko je za to kažnjen ili nije, baš to je poenta o kojoj govorim.
Neutuživanje i nekažnjivanje ovakvih stvari, čak i od strane najviših državnih organa, koji ne samo što su umjeli da prisustvuju ovakvim kršenjima zakona, nego su čak umjeli i da učestvuju u istom (kako ono reče Zdravinjo, ''najveličanstveniji skup ikada''), kakakteriše državu bez pravnog poretka.
I to nije nešto da se njime ponosiš, ili pozivaš na to kao na prihvaćeni standard vrijednosti.
Što se tiče ''luđenja'' oko svega i svačega, a sve baš od 30.08.2020. na ovamo, i ne očekujem da razumiješ, jer ne funkcionišemo na isti način.
Ja se sav svoj vijek bunim, ne protiv Srpske, Albanske ili Hrvatske zastave,
no protiv kršenja zakona.
I to nikakve veze sa nacionalizmom nema.
Jasno mi je da, većinom, to ne varite jer vam vrijednosni sistem leži neđe drugo, kod Milojka, Alekse, Dritana, Andrije, Mila, Draginje, Janka i Marka, ali bi ipak bilo lijepo da me ne stavljaš u svoju matricu kad već nemaš zašto.
Bookmarks