Quote Originally Posted by NHM View Post
Možeš li zamislit da Albanci, uz otvorenu podršku Albanije, u kontinuitetu negiraju postojanje Crnogoraca, u kontinuitetu prisvajaju crnogorsku istoriju, da njihova dominantna vjerska zajednica na prevaru prisvoji vjerske objekte i milione kvadrata zemljišta u Crnoj Gori i da širi mržnju prema Crnogorcima, da Albanci preko skoro svih medija u Albaniji i u Crnoj Gori vode bjesomučnu kampanju protiv Crne Gore i Crnogoraca? Pretpostavljam da se slažemo da se Albancima ne bi tolerisalo ono što se toleriše Srbima, tako da bi možda i bilo srranja. Jer niko normalan ne bi povjerovao kad bi tvrdili da je sve to što rade normalno i ako se slučajno protiviš tome što rade, oni su mrčenici ugroženi. Sa druge strane, Albanaca je u Crnoj Gori oko 5% na svim popisima koji su dosad održavani. Prvo se treba bavit neposrednom prijetnjom.

Nikad ne treba zaboravit da batina ima dva kraja.
Evo nikako da nađem vremena da odgovorim detaljnije. Ali evo bar nekaoo da odgovorim.
Ne možeš upoređivati jedne I druge. Da ne idem sad u detalje. Trebalo bi da si svjestan toga. Niti možeš reći npr. da crkva Srbije prisvaja bilo šta. Jer je to crkva Crne Gore koju priznaje velika većina pravoslavnog naroda u Crnoj Gori. Na kraju ne možeš reći ni da negiraju naciju u pravom smislu te riječi. Negira se ovakva nacija kakva je postala posle 2006 i dijelom 90ih. Koja upravo bježi od svoje istorije, a ne da je neko drugi prisvaja. Gledaj, očigledno se ja i ti oko ovih stvari ne možemo složiti. Ja se stvarno trudim da budem realan i sagledam stvari i iz tvog ugla, ali se ti strogo držiš svog stava kad su u pitanju ove teme. Dok ja nađem vremena da napišem detaljnije već se napišu postovi I postovi I onda mi glupo da pišem naknadno.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk