E ne znam.. ja se zapalih za Prime orchestra i Rock symphony unazad par mjeseci samo to.
Mala, 4 godine me noćas pita za Sonne je li ovo veli himna![]()
Interesantno, pomenusmo Gospodu Glembajeve i Vita Nikolića a oni imaju onu groznu pjesmu, njegovu, Drumovi će poželjet ludaka.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
E ne znam.. ja se zapalih za Prime orchestra i Rock symphony unazad par mjeseci samo to.
Mala, 4 godine me noćas pita za Sonne je li ovo veli himna![]()
Ne meze se opstat pored ovijeg peci na pelet....Dzaba samo 8 kw, dzaba je narihtas na najmanju brzinu..moras izvodit striptiz i skidat komad po komad robe sa sebe svako 16 minuta..
Mada toliko je vruca zima, ne pamti se da su slijepi misevi izasli iz hibernacije u februar..
Last edited by Platinum; 01-03-23 at 20:55.
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Sjedim, veli, u mjestu i putujem kroz vrijeme.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Ljudi sa četri prsta su mu najlošija knjiga (mislim pored heroja na magarcu, rat je bio bolji, đavoli dolaze,…), ipak ,,legao mi je” stil pisanja.
U ,,ljudima sa četri prsta” bi onaj savjet da se ne jedu pomorandže na graničnom prelazu, jer njihov miris ometa pse tragače, te ste sumnjivi graničarima da pokušavate prošvercovati drogu, pa vas na granici znaju izdvojiti…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Raulito, ovo ja lupom ne bi mogla da pročitam.
Što ovo čitaš?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Kako mi se prispalo... Nemam koncentracije zeru jednu.
popi' jednu kafu sa malo likera u nju..![]()
Popij jedan liker sa malo kafe u nj'
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
A ne pijem ta slatka pića. Evo se razbudih, u mašinicu sam se ubacila, peta brzina.
Kažu da nikada ne znaš šta si imao dok to ne izgubiš. Ne, istina je da si tačno znao šta si imao, samo nikad nisi mislio da ćeš to izbubiti.
Zove te ba zemska da joj uz pice poklonis knjigu, s posvetom...sve li ti se mora crtat ccc....
Last edited by Platinum; 03-03-23 at 21:30.
Rambova najjača stvar su Mikroorganizmi, ali imao je i ovakve promašaj momente..Sva sreća izvukao se na vrijeme iz ovih rastakajućih tonova..
Nothing travels faster than the speed of light with the possible exception of bad news, which obeys its own special laws..
Svaki dan je dobar za upiranje.
Kako volim ove dokumentarce o životinjama.
Last edited by aLaPaCha; 04-03-23 at 14:42.
There are currently 30 users browsing this thread. (0 members and 30 guests)
Bookmarks