Rambo možda..
"Rambo, koji ti je Q ...
Mislim, nema teorije to da ti objavi neko,
Moraš da smisliš neku kulturniju verziju, čoveče božji..
Nema šansi ovako.."
Car.
Nothing travels faster than the speed of light with the possible exception of bad news, which obeys its own special laws..
Last edited by Bluemoon; 01-03-23 at 12:36.
Godine q*rcu prolaze
a ja još nikad nisam je*avo
ne dozvoli sudbo kleta
suva q* rca da idem na nebo
…
Rambo Amadeus
Sent from my iPhone using Tapatalk
katodna i kanaliziciona, dvije bratske cijevi
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ima nova pjesma od AC/DC ali je o mošnjama, nije o cokuru. I ovo "cokur" bih da patentiram kao riječ koja se neće cenzurisat a znači penis.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Daj link da vidim.
Nije nova pjesma nego novi video ("video") ali vrh je pjesma kako gođ
Dobra muzika.![]()
Auh, ima onih za Novu Godinu, pih, zaboravih to...
Fenomenalno.
Sad srećom imamo ove kvalitetne muzike dosta hahahhha
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Scah da vidim taj serijal "Nekad i sad" na Youtube ali RTCG to ne mece tamo, no intervjue sa Goranom Danilovicem i Jokovicem..
Last edited by Platinum; 01-03-23 at 19:58.
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Što čini Metallica, ovakve težine...ja postavih komentar: kad bi krava znala da će da je zakolju bi li izvršila samoubistvo? Ili, npr. lava rani bivo i ne može više da se brine o sebi... ne može se samoubistvo izbačit iz glave, ne mogu to ni psihopate. U pravu je Kami..
Poslije ovoga...uh..:
Last edited by Raulio; 01-03-23 at 20:03.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Skocio mi bijase nesto tlak zimus..nista posebno ali iznad normale ipak..i traja to evo vec nedjeljama..Uzeh prije neku noc procitah skoro sve pjesme Vitomira Nikolica odjednom..Uzeh iz dosade da izmjerim..kad bijase u normalu..
..A pitah jednog kolegu..isto psihijatar..reko jarane os mi rec kako i sto sa povisenim tlakom..veli on..samelji i pij grejpfruta..limuna, pomorandzi, kivija..nabraja dalje..
..prekinuh ga reko, sve to..? ima li sto da ne meljem..?
..veli on..ne melji svoju dusu i srce!
Reko svaka cast bolji si psihijatar od mene..vodim te u jednu bezimenu kafanu na pivcugu..
Last edited by Platinum; 01-03-23 at 20:13.
Vitomir Nikolic je bio velji patnik i tezâk, od djetinjstva dje ostao bez roditelja, pa bolest, pa boemski zivot, bivao je i beskucnik..a eto insan danas..konzumeristicki egoisticno, na neki nacin i psihopatski uziva u necem, bez osjecaja da iza neceg stoji mozda i neka muka..i tezak zivot..Tako da neka djela, mozda bolje da nikad nisu ni nastala, u zamjenu za normalan zivot nekog pojedinca..
Last edited by Platinum; 01-03-23 at 20:24.
Ima kod M. Bulatovića u "Ljudi sa četiri prsta" scena, da tako kažem, kad Mađarina Šandora Kolara kolju, i tražeći srce ne nalaze druge organe, samo srce je i imao. A u glavi, čini mi se, 9 godina nevažeći crveni YU pasoš. Zbilja, tu knjigu treba opet pročitat.
Nema, sad moram čitat Lalića i Bulatovića da bih sebi dokazao davno stvoreno mišljenje da je Bulatović bolji pisac, i to za koplje.... eeeeee forum....
There are currently 22 users browsing this thread. (0 members and 22 guests)
Bookmarks