Originally Posted by
Moracki zet
Sto se tice gradskog prevoza, evo su najavili nove autobuse i reorganizaciju linija pa da vidimo na sta ce to da lici, a nas narod ka narod, da mu napravis 100 linija ispred kuce do posla, grada, zabave, bilo dje dje mu treba, pitanje je da li bi koristili autobus. Mozda grijesim, nadam se da grijesim, ali...
A sto se tice, neko pomenu liniju busa sto je ista za aerodrom, jedini smo aerodrom u okruzenju, mislim samo da Nis ima, prugu pored samog aerodorma, mislim da je steta ne iskoristiti taj potencijal i uz malu korekciju ne dovesti prugu bukvalno na sam terminal.. a onda po jedan vozic kad sleti avion i Bog da nas vidi.
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Ko veli da se ne koristi javni prevoz do aerodroma? Strani turisti redovno idu do aerodroma vozom. Evo šta ih sačeka 

Šalu na stranu, apsolutno sam saglasan da se prilikom rekonstrukcije/širenja aerodroma mora napraviti željeznička konekcija iz pravca Podgorice i Bara. Nažalost, aktuelni političari (bilo da su u zakonodavnoj ili izvršnoj vlasti) nemaju dovoljno znanja i ideja da odrede prioritete za moderno doba.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Bookmarks