Page 796 of 992 FirstFirst ... 296696746786792793794795796797798799800806846896 ... LastLast
Results 19,876 to 19,900 of 24778

Thread: Crash / sudari u CG

Thanks Thanks Given 
    6,232
    Thanks Thanks Received 
    5,843
    Thanked in
    3,384 Posts

ne daj boze!!!

Sent from my 2201117TY using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Tri šesnaestogodišnjaka iz Rožaja A.M., S.M. i I.D stradala su u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Rožaje - Bać, u blizini zone Zeleni.

"Vijestima" je iz OKC Uprave policije saopšteno da je četvrti saputnik iz automobila F.D. (16) životno ugrožen.

On je nakon udesa sa teškim povredama, transportovan u Opštu bolnicu u Beranama, gdje se ljekari bore za njegov život.

Prema informacijama "Vijesti" vozilo u kojem su bili mladići sletjelo je sa kolovoza u rijeku.

izvor: www.vijesti.me

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    843
    Thanked in
    537 Posts

Quote Originally Posted by ^izzy^ View Post
    Ne mora policija da ga makne, ucinjece to prirodna selekcija neki drugi dan...

Sent from my SM-A528B using Tapatalk
    Ne dao bog ni po prstu da se ogrebe dijete, ali sam sigurna da nije krijući uzelo trotinet ni od nužde.

Thanks Thanks Given 
    1,561
    Thanks Thanks Received 
    2,172
    Thanked in
    1,038 Posts

Oce li se iko zapitati ko daje dozvolu sesnaestogodisnjacima da voze u ovoj drzavi?

5. The Following User Says Thank You to AdO_pG For This Useful Post:

Dzi

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Prvo što se se zapitaš je kako su roditelji ili druge odrasle osobe dale ključeve od auta srednjoškolcima, ali onda se sjetiš đe živimo. Zapušteno društvo.
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

7. The Following 3 Users Say Thank You to Viscount For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Nemate što da se zapitate! U ovoj državi je zabranjano licima koja nemaju polozen vozacki ispit, a vozacki ispit ne mozes polagati dok ne budes punoljetan, sto znaci da moras imati najmanje 18 ipo godina kad dobijes dozvolu, tako da je pravo pitanje što je Z GLAVOM tatama i mamama! Pogotovo tatama kojima je ponos da njegov jedinac mezimac zuna sa 12 da vozi!
    E pa neka se sad ponose pored odra svojih sinova!

Jako sam ljuta! Jako! I moje dijete je htjelo da vozi sa 12...ja veli umijem! Nijesam dala da ga đed uči (đed je iz vremena kad je na ulicama škoda bila wow auto i kad je bilo 48 kola u Podgorici) iako su htjeli i đed i dijete, nijesam dala jer upravo je đetetu najlakše "ukrasti" ključ od kola kad tata legne da odmori...i ne bi bio prvi koji bi to odradio!
    Neka priča ko što hoće, ovo je neodgovornost PRVO roditelja pa države! Ne zaboravite da je prije par godina dječak brodom pokosio đevojku....Nije sam naučio brod da vozi kao ni ovaj kola! Po Starome momčići od 13, 14 godina LUDUJU na motoru i to prolaze pored patrole!!! Jedan vozi drugi stoji iza njega?! I policajci NIŠTA! E pa lijepo bi mi i tata i on odradili neku kaznicu, tatici novčanu, ako nema ODMAH u zatvor minimum 15 dana....ne znima me ako bez posla ostane jer nije odgovorio radnoj obavezi, a mezimac drustveno korisni rad na ulici da mu se malo smiju vršnjaci i odgovornost zbog tatinog ili gubitka posla ili ogromne kazne koja bi bila minimum 1000 eura! Ajde pa divljaj!
    Nego kod nas ako poznajes portira u MUP sve si zavrsio! PI! (e pa evo im sad neka zavrsavaju u mup da im se djeca vrate)

p.s. sjecam se prije mnogo godina da j jedno dijete nekog mocnika, u sestom osnovne vozilo motor prilicno ludo po Starome, policajac ga je zaustavio i bio malo "oštar" htio da postupi prema zakonu, a on okrenuo tatu, tata nekog od bitnih faktora u MUP.u, ne znam detalje epiloga, ali mislim da je policajac imao problem! Mrs!
    Last edited by zvoncica; 18-02-23 at 10:56.
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

9. The Following 3 Users Say Thank You to zvoncica For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    958
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by Viscount View Post
    Prvo što se se zapitaš je kako su roditelji ili druge odrasle osobe dale ključeve od auta srednjoškolcima, ali onda se sjetiš đe živimo. Zapušteno društvo.
    Imam rođaka koji nije znao u koje mu srednje škole idu sinovi , o čemu dalje da pričamo.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

11. The Following User Says Thank You to Isak For This Useful Post:

NSX

Thanks Thanks Given 
    3,646
    Thanks Thanks Received 
    6,780
    Thanked in
    4,063 Posts

Ove danasnje drkadzije kradu kljuceve i onda sa frendovima pun gas. Onda frendovi ih palinjaju daj stisni ga nemas muda ne smijes…

Vecina porodica su rasulo i raspad, zasto da se cudimo njihovoj djeci?
    Prema tome, šta da ti kažem?

Thanks Thanks Given 
    639
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    408 Posts

Jao,jao kakve price
    Reko bi covjek teske postenjacine,ljudi za primjer.A glavu dajem da je 99% vas upravljalo autom bez vozacke dozvole,da redovno preticete i ne postujete ogranicenje brzine.O upotrebi telefona u toku voznje da ne pricamo

14. The Following 6 Users Say Thank You to Randy Orton For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,298
    Thanks Thanks Received 
    2,636
    Thanked in
    1,262 Posts

Jako je puno instagram stranica poput PUNGAS i milion tiktok naloga koji truju omladinu generalno bahatim ponasanjem a tek voznjom...

10 puta sam kacio odje onog debila sa A3 koji svaku noc vozi sa Starog Aerodroma prema Zlatici preko 200km/h i prolazi kroz svako crveno svijetlo i izbaca na tiktok...a tuda se ukljuci milion ljudi sa zlatice, murtovine, zagorica...pitanje je dana kada ce da ubije nekog...

Policija je izvrsila uvidjaj, navodno je vozac van drzave, a svaku noc novi snimak dje se trka i cuda cini...Nije van drzave nego je tatin sin, a tata je vjerovatno na neku poziciju

16. The Following 3 Users Say Thank You to Laz For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,188
    Thanks Thanks Received 
    3,227
    Thanked in
    1,562 Posts

Quote Originally Posted by TAKUMI View Post
    Ove danasnje drkadzije kradu kljuceve i onda sa frendovima pun gas. Onda frendovi ih palinjaju daj stisni ga nemas muda ne smijes…

Vecina porodica su rasulo i raspad, zasto da se cudimo njihovoj djeci?
    tako je, i to je problem i kad su punoljetni i u njihovim 20tim tako da nije(samo) do godina

poznajem momke koji su odgovorniji bili sa 16 godina nego mnogi sa 36
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

NSX dijete sa 16 koliko god bilo odgovorno ne moze da rezonuje kao zrela osoba?! Plus, nemoj mi reci da jedan odgovoran mladic od 16 godina uopšte pomisli da uzme kljuc od kola (krisom ili regularno) sijeda u auto sa tri svoja vrsnjaka i vozi se drumom kojim maltene svakodnevno ginu?!
    Nema tu odgovornosti više no u mule!
    Uostalom ovdje se zna kako se vozi i kako se prije svega dobijaju vozačke! Ovdje se pravdju prekršaji rečenicom "mozda nije znao pravila saobraćaja, nemoj da si tako gruba"
    Nijesu oni nažalost ni prvi ni posljednji koji će izgubiti glavu na našim drumovima, vazda mi je najzalije nevinih zrtava...u ovom slucaju je nevina zrtva svaki nagovoreni saputnik (ako ih je bilo)

19. The Following User Says Thank You to zvoncica For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,188
    Thanks Thanks Received 
    3,227
    Thanked in
    1,562 Posts

ja nisam rekao da su svi 16godišnjaci neodgovorni, samo da je diskriminacija po godinama glupa isto kao i svaka ostala

amerikanci nisu vala ništa pametniji od nas pa tamo može sa 16 god legalno da se vozi auto
    She is only here to annoy herself!

21. The Following User Says Thank You to NSX For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,646
    Thanks Thanks Received 
    6,780
    Thanked in
    4,063 Posts

Da, ali moras bit sa nekim ko ima 24+ godina.
    Prema tome, šta da ti kažem?

23. The Following User Says Thank You to TAKUMI For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,387
    Thanks Thanks Received 
    724
    Thanked in
    364 Posts

A ne sprdajte se, svi smo krali kljuceve roditeljima da se provozamo, veci je adrenalin vazda bio da uradis nesto kad je zabranjeno

Nema veze do godina vec sto imas u mozak, imas ljudi sa 60 god vise divljaju nego momci od 18 godina.

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    ja nisam rekao da su svi 16godišnjaci neodgovorni, samo da je diskriminacija po godinama glupa isto kao i svaka ostala

amerikanci nisu vala ništa pametniji od nas pa tamo može sa 16 god legalno da se vozi auto
    Nisu vala zeru pametniji, naša omladina veli da su gluplji, ali postuju zakone IMAJU zakone i svi su pred zakonom isti ako nijesu neki idioti ili masovne ubice....tako da babe i žebe-ne biva!

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Quote Originally Posted by HaRRyy View Post
    A ne sprdajte se, svi smo krali kljuceve roditeljima da se provozamo, veci je adrenalin vazda bio da uradis nesto kad je zabranjeno

Nema veze do godina vec sto imas u mozak, imas ljudi sa 60 god vise divljaju nego momci od 18 godina.
    ja se necu sloziti sa tobom u jednoj jedinoj sitnici....mlado celjade obično nema uopste percepciju da se njemu/njoj moze dogoditi neka nesreca te vrste....sami sebi mnogo puta djeluju nepovredivi i nepobjedivi...suština je da neko odrastao svjestan i savjestan razmislja o posledicama, mlado 16-godisnje bice ne misli o posledicama jer ih po njemu-nema! Što ima loše u tome, idem tati da maznem kola, da se sa tri druga provozam...nista! Situacija koja bi za nekih tridesetk godina bila "a sjecas li se kad smo ono ukrali i po ledu vozili ahahahahha, ćuti, kako smo preludi bili....sad bih ovoga moga zakla' da to pokusa" Kontas? Nema za 30-tak godina, odoše!
    A o paklenicima od 60+ koji se ponasaju neodgovorno, nemam komentar, to bih lincovala
    Last edited by zvoncica; 19-02-23 at 17:28.

Thanks Thanks Given 
    6,232
    Thanks Thanks Received 
    5,843
    Thanked in
    3,384 Posts

djeca nastradase krali su kljuceve i nisu postovali zakon
    , stariji od njih 10 godina automatski su narkomani
    jos stariji od njih 10 godina automatski su alkoholicari a ovi od 60 su neizivljeni....
    ambis....
    Tragedija za izgubljene živote i ne iznosite svoje misljenje koje blage veze nema....

Thanks Thanks Given 
    1,729
    Thanks Thanks Received 
    1,662
    Thanked in
    1,104 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    Nemate što da se zapitate! U ovoj državi je zabranjano licima koja nemaju polozen vozacki ispit, a vozacki ispit ne mozes polagati dok ne budes punoljetan, sto znaci da moras imati najmanje 18 ipo godina kad dobijes dozvolu, tako da je pravo pitanje što je Z GLAVOM tatama i mamama! Pogotovo tatama kojima je ponos da njegov jedinac mezimac zuna sa 12 da vozi!
    E pa neka se sad ponose pored odra svojih sinova!
    vjeruj mi, velika je vjerovatnoca da i pored ove tragedije oni nece sebe vidjeti kao krivca, na zalost, poznajem takve

Quote Originally Posted by Randy Orton View Post
    Jao,jao kakve price
    Reko bi covjek teske postenjacine,ljudi za primjer.A glavu dajem da je 99% vas upravljalo autom bez vozacke dozvole,da redovno preticete i ne postujete ogranicenje brzine.O upotrebi telefona u toku voznje da ne pricamo
    a mozda i jesmo. meni ako se ne vezes u kola i pozadi ako sjedis ja necu mrdnut - znam, zvucim kao nadmeni seronja vecini...
    ako si iz pg i ne mrzi te, podji do raskrsnice kod stare vlade i cedisa, da vidis kako izgleda kad bezazleno cukanje predje u teske povrde... umjesto 100e za farbanje branika i far, neko je glavom otvorio ofersajbu iznutre

Quote Originally Posted by NSX View Post

amerikanci mogu i sa 17 da se prikljuce vojsci i vec prije 18og da gledaju kako im raznose cetu kakvi gerilci... a sve to ce tek za 3 godine (sa 21) moci da "zalijece" kakvom brljom...
    imamo i mi zakone koji kazu sta su vozaci pocetnici i cega treba da se pridrzavaju pa vjerujem da 0 (slovima nula) policajaca to postuje...
    jer znam djece od prijatelja kojima su sa 19-9 pisali kazni za 100-120, a da niko nije dobio vece posljedice koje ih sljeduju po zakonu.

Quote Originally Posted by HaRRyy View Post

da su im zubi od celika bili to ne bi smio uradit
    a nemoj mislit da me iko tukao ili slicno - samo prica i objasnjavanje... u zivotu sam dobio batine jednom sa 3 godine jer sam opsovao sestru (jbg, cuo od strica psovku, mislio da tako treba )

ja znam roditelja koji su ponosni na to koliko dugo/daleko je njihovo dijete od 12-3 godina vozilo... kao sigurni smo, ja sam tu... sigurni ste k***c, jer da mu izleti neko ili se nadje u nepredvidjenoj situaciji ne bi odragovao nikad, jer ne zna kako vjerovatno, niti ima aparata da na brzinu procijeni sta je manje zlo.
    I was born to be the best, number one and nothing less.

Studio INtarsia

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Sto neko napisa, društvo (ajde ga stisni, možeš ti to, probaj sada,…), jednostavan primjer su skandinavske zemlje, od kada su uveli pravilo (zakonsko) da vozač do 24 god. ne smije imati suvozača pogibije su se smanjile za pola. Prevedeno, to tzv. dokazivanje koje je u tom periodu života najizrazenije je onaj pogibeljni faktor.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,665
    Thanked in
    3,832 Posts

Quote Originally Posted by LuTheDuck View Post
    ja znam roditelja koji su ponosni na to koliko dugo/daleko je njihovo dijete od 12-3 godina vozilo... kao sigurni smo, ja sam tu... sigurni ste k***c, jer da mu izleti neko ili se nadje u nepredvidjenoj situaciji ne bi odragovao nikad, jer ne zna kako vjerovatno, niti ima aparata da na brzinu procijeni sta je manje zlo.
    Što bi rekao jedan instruktor vožnje, jedno je znati upravljati motornim vozilom, čemu te uče u auto školi, a potpuno drugo je znati voziti. I još je rekao da dobar vozač postaješ ne kad dođeš do nivoa da sam ne praviš greške, nego kad kroz svoju vožnju peglaš tuđe.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

31. The Following 4 Users Say Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,729
    Thanks Thanks Received 
    1,662
    Thanked in
    1,104 Posts

Upravo to... ali sa 10-12-14 (ili 8 sa koliko je jedan moj drug znao od sela do grada da vozi FAP-a uz odobravanja svojega djeda) prosto NEMAS aparat za neke stvari... ni koncentraciju ni moc da predvidis sve... ja sam jedne prilike napravio ~300e stete na auto jer sam svjesno birao da izletim s puta da izbjegnem ceoni sudar - dijete, vjerovatno, ne bi imalo taj osjecaj (neki bi, vidimo da neki debelo prije 18 voze razne trke i budu svjecki sampioni )

Sa 18 vec vecina ima mnogo vise zrelosti, ali to ne znaci da nikad necemo pogrijestiti
    Evo ja polako privodim kraju 4tu deceniju, prevezao sam sigurno barem milion kilometara, pa i dalje uvatim sebe da sam nedje odreagovao glupo/ishitreno (tipa povjerujes ljudima u desni zmigavac da ce da skrenu, a oni ga vuku ko zna od kad, pa nastane skripa guma s obje strane)... streses se, kazes sebi - dobro je proslo kakav si kreten ispao i idemo dalje - ali generalno rijetko iko od nas broji te situacije dje za dlaku izbjegnemo gresku...

npr danas sam istrcavao iz kola da zaustavim djevojku... prilazimo bulevaru sa parkinga i ona hoce da skrene lijevo (dala zmigavac, namjestila se i ne konta 2 reda vozila da idu ka njoj)... sviraj, masi, istrcavaj iz kola... kaze ja se zanijela...
    mi vazda teoretisemo o idealnim situacijama, idealno ispravnim kolima i idealno skoncentrisanim vozacima - a to je rijetkost danas, svima je 300 stvari na pameti
    I was born to be the best, number one and nothing less.

Studio INtarsia

Thanks Thanks Given 
    6,232
    Thanks Thanks Received 
    5,843
    Thanked in
    3,384 Posts

sto bi ovom covjeku te napravi udes kod masinske...

Thanks Thanks Given 
    2,255
    Thanks Thanks Received 
    5,625
    Thanked in
    2,374 Posts

Ono je stvarno umijece na sred pravine i to zadnjim krajem pokidat sve one stubice i cuda.

Thanks Thanks Given 
    84
    Thanks Thanks Received 
    1,581
    Thanked in
    787 Posts

Page 796 of 992 FirstFirst ... 296696746786792793794795796797798799800806846896 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)