Nemate što da se zapitate! U ovoj državi je zabranjano licima koja nemaju polozen vozacki ispit, a vozacki ispit ne mozes polagati dok ne budes punoljetan, sto znaci da moras imati najmanje 18 ipo godina kad dobijes dozvolu, tako da je pravo pitanje što je Z GLAVOM tatama i mamama! Pogotovo tatama kojima je ponos da njegov jedinac mezimac zuna sa 12 da vozi!
E pa neka se sad ponose pored odra svojih sinova!
Jako sam ljuta! Jako! I moje dijete je htjelo da vozi sa 12...ja veli umijem! Nijesam dala da ga đed uči (đed je iz vremena kad je na ulicama škoda bila wow auto i kad je bilo 48 kola u Podgorici) iako su htjeli i đed i dijete, nijesam dala jer upravo je đetetu najlakše "ukrasti" ključ od kola kad tata legne da odmori...i ne bi bio prvi koji bi to odradio!
Neka priča ko što hoće, ovo je neodgovornost PRVO roditelja pa države! Ne zaboravite da je prije par godina dječak brodom pokosio đevojku....Nije sam naučio brod da vozi kao ni ovaj kola! Po Starome momčići od 13, 14 godina LUDUJU na motoru i to prolaze pored patrole!!! Jedan vozi drugi stoji iza njega?! I policajci NIŠTA! E pa lijepo bi mi i tata i on odradili neku kaznicu, tatici novčanu, ako nema ODMAH u zatvor minimum 15 dana....ne znima me ako bez posla ostane jer nije odgovorio radnoj obavezi, a mezimac drustveno korisni rad na ulici da mu se malo smiju vršnjaci i odgovornost zbog tatinog ili gubitka posla ili ogromne kazne koja bi bila minimum 1000 eura! Ajde pa divljaj!
Nego kod nas ako poznajes portira u MUP sve si zavrsio! PI! (e pa evo im sad neka zavrsavaju u mup da im se djeca vrate)
p.s. sjecam se prije mnogo godina da j jedno dijete nekog mocnika, u sestom osnovne vozilo motor prilicno ludo po Starome, policajac ga je zaustavio i bio malo "oštar" htio da postupi prema zakonu, a on okrenuo tatu, tata nekog od bitnih faktora u MUP.u, ne znam detalje epiloga, ali mislim da je policajac imao problem! Mrs!
Last edited by zvoncica; 18-02-23 at 10:56.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks