A putovat ces tacno koliko puta? Jednom ili nijednom. A sto ce oni koj putuju svaki dan sa jedne strane na drugu? Takvih je dosta od skolaraca do radnika i hitnih sluzbi, sto oni da rade? Neka se i oni snadju cisto da burazeri Ban ne uzmu eura vise. Najgore od svega sto ce se i sezona tako docekat pa ce opet ista prica bit. Nije problem da se zrtvuje sezona cisto da braca Ban ne uzmu eura vise. Ali sto nekoga u PG briga sto nece sezone da bude?
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Eo radjenovic objavio da ujutru u 7h sjartua trajekt besplatno.
4x nedeljno u prosjeku imam kamion dolje, tako da mi dosta trajekt znaci, ali ako banovići godfatheri nece cent od toga uzimat nikakav problem da se ide okolo. Ali eo neće biti potrebe za tim.
Tunel prema kotoru je takodje od sj prohodan.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Nije problem tebi u PG ne sumnjam to. Ali nas 70000 iz opstina HN, KO i TV imamo ozbiljan problem. Sam Ban sa svim svojim trajektima nije mogo da postigne frekvenciju saobracaja ljeti, nego su bile kilometarske guzve. Zimi su vozili sa tri trajekta preko dana i sa dva uvece. MD misli da moze sa jednim trajektom to da nadoknadi? Na kraj odakle misle da nabave druge trajekte do Juna mjeseca? Mislis da je rjesenje da se vozimo okolo kao prije 50 godina? Ali kao i obicno ne tangira mene pa nema problema.
Zaboravih ovih 100 zaposlenih Pomorskog saobracaja oce li oni u EPCG? Pitam za druga?
Nego bitno da je osvjezilo.
Last edited by crane_operator; 18-02-23 at 00:03.
Kao sto je i receno ovo je kratkotrajno prelazno rjesenje sa 1 trajektom. Vec u toku marta pocinje sa radom jos 3 trajekta koje ce morsko dobro iznajmiti, a u naredna 3-4 mjeseca do sezone zakljucivanje ful koncesije sa najboljim ponudjacem.
Dugorocno se ide na kupovinu trajekta drzavnih i da to sama drzava radi ali izgradnja 10tak trajekta traje par godina.
Biće to ok.
I da, jeste osvjezilo. Gradjevinska mafija za sljunak morace milioni, braca ban milioni, cigare milioni, stecajna mafija milioni, i tako dalje, ide to malim koracima ali polako drugacije ne moze, tek je 2 godine od smjene mafijaškog 30ogodišnjeg režima, trebaće još 1-2 vlade da se hobotnica rasformira i pohapsi.
Tako da jeste osvjezilo.
Jos kad krene zakon o porijeklu imovine, to ce haos da bude.
Na sami pomen zakona u skupstinu prosle sedmice rodjak moj koji ima agenciju za nekretnine dobio je vise desetina nekretnina na prodaju da zastupa, mogu mislit kad zakon usvoje sta ce biti.
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Nema sprdnje sa drzavom. Odma uhapsit vlasnike briv-a ili im srusit nesto od objekata…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by acs; 18-02-23 at 07:07.
f6
ao muka pa i prije trajekta se zivjelo bilo njega ili ne.....
https://m.cdm.me/hronika/podgoricani...ruske-zastave/
ovo je vjerovatno bio masovni skup .... jedno 5,6 hiljada na skaline sa dinom merlinom u pozadini i banem nedovicem
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Underway. Vrlo moguce da ce prvi prelaz bit od 1000.
Znaci nista od mosta![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Na Verige most blokira UNESCO tako da za to nema šanse.
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...tale-situacije
Trajekta može da ukrca samo 20 automobila, a dodatni problem je što njegov vlasnik, kompanija Briv Construction iz Kotora, za njega ima samo jednu posadu, što znači da brod može da radi samo u jednoj, a ne u tri smjene tokom 24 sataPo svoj prilici, ovim trajektom će se do daljnjeg, moći prevoziti samo mali automobili dok će policija kamione usmjeravati na zaobilazni put preko Kotora.U prvoj turi na trajekt "Vasilije" je stalo tek 16 putničkih vozila i jedan manji kamion.Sto ucinje DritanNa trajektnim pristaništu u Lepetanima nije bilo nikoga iz Morskog Dobra kako bi građanima dao bilo kakvo obavještenje. Stoga zaprepašćeni i nezadovoljni građani i turisti prisutne novinare pitaju za objašnjenje zbog čega ne funkcioniše javni servis trajektnog prevoza i za savjet kako da stignu do Herceg Novog.![]()
Ima li prevod na našem jeziku za - Cutting off one's nose to spite one's face?
E to je ucinjeno s ovim. Nema bez da se izdrzi, bice bolje iduce godine.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Gradnjom mosta preko Veriga prirodno i kulturno istorijsko područje Kotora bi izgubilo ili ozbiljno ugrozilo status na Listi svjetske baštine UNESCO-a. Vlasti bi trebalo da sačeka sa bilo kojim projektom prije nego što se uradi ozbiljna integralna studija saobraćaja za cijelu Boku Kotorsku i nađu adekvatna saobraćajna rješenja za ovaj prostor koji je prepoznat kao kulturni pejzaž od izuzetne univerzalne vrijednosti za cijelo čovječanstvo”, kazala je za CIN-CG inžinjerka arhitekture i predstavnica NVO Expeditio Aleksandra Kapetanović...
Ovo je mozda prilika da se od EU trazi pomoc i bespovratana sredstva za zastitu kulturnog dobra kupovinom trajekta na solarni pogon cini mi se da procitah nedje da su po 300 000, 400 000 hiljada....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
I što velite, u mart počinju novi trajekti sa radom, važi.
Ne čini li vam se da se ovo moglo uradit na neki pametniji način ili sam samo ja naopako nasađen?
Ova garnitura je nesposobna da bilo sto uradi.
Efektivna i efikasna egzekucija im je strana, jer to ipak zahtijeva sposobne ljude koji znaju sto rade.
Sinoc na RTCG kod Lekovica gledah malo onu emisiju o trajektu. Pa vidjeste li momka iz MKI, zalizan, nalickan, ne umije dvije da sveze bez neke prazne demagogije.
To je taj partijski kadar, mene je blam bilo za njega.
Sto je ova drzava docekala, da poslije 30+ godina, dodju jos jedni skakavci da je dokrajce ovako opustosenu.
Dodjoh iz Tunisa prije neki dan, vele bolje da nije bilo revolucije 2011te, gore im je nego pod diktatorom Ben Alijem. Isto su mi i egipcani rekli.
Oce li to bit i nasa prica...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Jadno nase pomorstvo sto si docekalo
Evo ga sekretar MKI
Ismet Latić rođen je 1980 u Lagatorima, Petnjica, Crna Gora. Školovao se u Petnjici, Novom Pazaru i Sarajevu. Magistarski rad iz oblasti diplomatije odbranio je na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu, 2011. godine, a zvanje doktor pravnih nauka stekao je na Univerzitetu u Novom Pazaru 2019. godine. Autor je i menadžer projekta “Valorizacija bihorskog ćilima“ – u okviru kojeg je ovo kulturno dobro zaštićeno kod resornog ministarstva i Uprave za zaštitu kulturnih dobara Crne Gore kao Nematerijalno. Autor je projekta: „Valorizacija arheoloških nalazišta Torine i Pećina Grad“, “Valorizacija prirodnog bogatstva vodopada „Brativir“, projekat saradnje lokalne uprave sa Dijasporom (2015. god.) idr.
Svaka njemu cast na skoli, ali mene bi bilo sramota da se sa ovom biografjom prihvatim posla u pomorstvu![]()
Novi Pazar...
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Kad može Lucke da se žrtvuje i šalje kamione oko zaliva možete i vi ostali malo prošetat, bez muke se pjesma ne ispjeva bez muke se trajekt ne sakova.
A koja crna skola... doktorat u Novi Pazar...
On, u privatnu firmu koja posluje za profit u trzisnim uslovima, ne bi trajao 2 dana, jer sa demagogijom i praznom pricom nema poslovanja.
Ne samo on, nego komplet politicka garnitura ne moze ni da prismrdi u ozbiljan privatni sektor.
Zato su se svi partijski uhljebili i lezi ljebe da te jedem.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks