Quote Originally Posted by Mojsije View Post
Ova garnitura je nesposobna da bilo sto uradi.
Efektivna i efikasna egzekucija im je strana, jer to ipak zahtijeva sposobne ljude koji znaju sto rade.

Sinoc na RTCG kod Lekovica gledah malo onu emisiju o trajektu. Pa vidjeste li momka iz MKI, zalizan, nalickan, ne umije dvije da sveze bez neke prazne demagogije.

To je taj partijski kadar, mene je blam bilo za njega.

Sto je ova drzava docekala, da poslije 30+ godina, dodju jos jedni skakavci da je dokrajce ovako opustosenu.

Dodjoh iz Tunisa prije neki dan, vele bolje da nije bilo revolucije 2011te, gore im je nego pod diktatorom Ben Alijem. Isto su mi i egipcani rekli.

Oce li to bit i nasa prica...

Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Jadno nase pomorstvo sto si docekalo

Evo ga sekretar MKI

Ismet Latić rođen je 1980 u Lagatorima, Petnjica, Crna Gora. Školovao se u Petnjici, Novom Pazaru i Sarajevu. Magistarski rad iz oblasti diplomatije odbranio je na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu, 2011. godine, a zvanje doktor pravnih nauka stekao je na Univerzitetu u Novom Pazaru 2019. godine. Autor je i menadžer projekta “Valorizacija bihorskog ćilima“ – u okviru kojeg je ovo kulturno dobro zaštićeno kod resornog ministarstva i Uprave za zaštitu kulturnih dobara Crne Gore kao Nematerijalno. Autor je projekta: „Valorizacija arheoloških nalazišta Torine i Pećina Grad“, “Valorizacija prirodnog bogatstva vodopada „Brativir“, projekat saradnje lokalne uprave sa Dijasporom (2015. god.) idr.

Svaka njemu cast na skoli, ali mene bi bilo sramota da se sa ovom biografjom prihvatim posla u pomorstvu