Originally Posted by
crane_operator
Nije problem tebi u PG ne sumnjam to. Ali nas 70000 iz opstina HN, KO i TV imamo ozbiljan problem. Sam Ban sa svim svojim trajektima nije mogo da postigne frekvenciju saobracaja ljeti, nego su bile kilometarske guzve. Zimi su vozili sa tri trajekta preko dana i sa dva uvece. MD misli da moze sa jednim trajektom to da nadoknadi? Na kraj odakle misle da nabave druge trajekte do Juna mjeseca? Mislis da je rjesenje da se vozimo okolo kao prije 50 godina? Ali kao i obicno ne tangira mene pa nema problema.
Zaboravih ovih 100 zaposlenih Pomorskog saobracaja oce li oni u EPCG? Pitam za druga?
Nego bitno da je osvjezilo.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Kao sto je i receno ovo je kratkotrajno prelazno rjesenje sa 1 trajektom. Vec u toku marta pocinje sa radom jos 3 trajekta koje ce morsko dobro iznajmiti, a u naredna 3-4 mjeseca do sezone zakljucivanje ful koncesije sa najboljim ponudjacem.
Dugorocno se ide na kupovinu trajekta drzavnih i da to sama drzava radi ali izgradnja 10tak trajekta traje par godina.
Biće to ok.
I da, jeste osvjezilo. Gradjevinska mafija za sljunak morace milioni, braca ban milioni, cigare milioni, stecajna mafija milioni, i tako dalje, ide to malim koracima ali polako drugacije ne moze, tek je 2 godine od smjene mafijaškog 30ogodišnjeg režima, trebaće još 1-2 vlade da se hobotnica rasformira i pohapsi.
Tako da jeste osvjezilo.
Jos kad krene zakon o porijeklu imovine, to ce haos da bude.
Na sami pomen zakona u skupstinu prosle sedmice rodjak moj koji ima agenciju za nekretnine dobio je vise desetina nekretnina na prodaju da zastupa, mogu mislit kad zakon usvoje sta ce biti.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Bookmarks