Originally Posted by
Laik
Da ti pravo kažem, meni su isti i dps (milo, draginja) i "antidps" (milojko, bečić, vukšić) tako da me baš briga za njihov rezultat.
Znam da gore navedeni od mene glas neće dobiti ni u kom slučaju.
Aaa, ok.
Ako ti nije muka, samo mi reci šta misliš o tome da je tvoj glas za DF i glas za Meda, koji ti je izbačio srpski jezik iz Ustava, govorio da su mu se pokojni Amfilohije i SPC smučili, javno prizna' da je ovome Eskobaru u toku bombardovanja dostavlja' informacije, skoro napisao za preminulo sveštenstvo od Kovida da je Spajić "ljubio ruke mrtvim popovima"?
Ili ti glasaš samo zdravo krilo DF-a, čuš mene...?

Originally Posted by
goldfinger
Vaznije je Spajketa sad zaustaviti da ne vata zalet na stranu sto mislim da mu nije trebala ova kandidatura dok ne razvije stranacku infrastrukturu, predsjednik je ionako protokolarna funkcija sa malo realnih ovlascenja pa iako se izgubi nema mnogo stete, to sto mi svake izbore gledamo kao sudbonosne a u sustini se malo sto mijenja, to je usud ovog naroda.
Ma ja sam prvi reka' da mu je greška kandidatura za Predsjednika, ima' ili nema' infrastrukturu svejedno, da bi ga ja radije vidio ka' Premijera, ako ima neku svoju ideju i plan, zdravo bio, ako kiksa sam pao sam se ubio, ne patim od partitokratije i kulta ličnosti.
I da, saglasan da je jedini plan svih trenutno da uštopuju ES, a kad te takvi napadaju, mislim da radiš nešto dobro.
Forever young, i want to be forever young
Bookmarks