Vaznije je Spajketa sad zaustaviti da ne vata zalet na stranu sto mislim da mu nije trebala ova kandidatura dok ne razvije stranacku infrastrukturu, predsjednik je ionako protokolarna funkcija sa malo realnih ovlascenja pa iako se izgubi nema mnogo stete, to sto mi svake izbore gledamo kao sudbonosne a u sustini se malo sto mijenja, to je usud ovog naroda.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Aaa, ok.
Ako ti nije muka, samo mi reci šta misliš o tome da je tvoj glas za DF i glas za Meda, koji ti je izbačio srpski jezik iz Ustava, govorio da su mu se pokojni Amfilohije i SPC smučili, javno prizna' da je ovome Eskobaru u toku bombardovanja dostavlja' informacije, skoro napisao za preminulo sveštenstvo od Kovida da je Spajić "ljubio ruke mrtvim popovima"?
Ili ti glasaš samo zdravo krilo DF-a, čuš mene...?
Ma ja sam prvi reka' da mu je greška kandidatura za Predsjednika, ima' ili nema' infrastrukturu svejedno, da bi ga ja radije vidio ka' Premijera, ako ima neku svoju ideju i plan, zdravo bio, ako kiksa sam pao sam se ubio, ne patim od partitokratije i kulta ličnosti.
I da, saglasan da je jedini plan svih trenutno da uštopuju ES, a kad te takvi napadaju, mislim da radiš nešto dobro.
Forever young, i want to be forever young
https://m.cdm.me/sport/kosarka/vuksa...ti-crnoj-gori/
Draginja je pocela kampanju...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Šta vele ono iz DF-a, laži i podmetačine da pitaju ljude šta mogu da urade da bi glasali Vojvodu od koljenice...
https://fb.watch/iDAa_UqEaY/
Last edited by technus; 11-02-23 at 18:12.
Forever young, i want to be forever young
Sad sam zbunjen. Je li licemjerno dizat dva prsta a bunit se protiv dizanja tri prsta, ili dizat tri prsta a bunit se protiv dizanja dva prsta?
Što se tiče df-ovih poziva i pitanja šta mogu da urade za glas, ja to ne shvatih u smislu šta može da učini za konkretnu osobu koju pozivaju nego uopšteno. Mislim, sa pozicije predsjednika je realno da nešto može da uradi isto koliko je realno da Milojko može da povećava plate, vraća omladinu iz inostranstva u CG i da razvija ekonomiju, ali najprije će bit da prikupljaju informacije o tome šta ljudi žele pa da može da ih laže u kampanji da će to i da obezbijedi.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Bice da si prespavao 2021 i 2022 ali Mandini upravljaju Niksicem, Herceg Novim, Budvom i Mojkovcem za sad. Vrlo vjerovatno ce se spisku dodati i Pljevlja.
Pa se osvrni oko sebe i vidjeces puno ljudi koji glasaju Mandica. Jednako prava glasa imaju kao i ti.
Bice kosmicka pravda da djuk Manda bude predsjednik drzave. Jos ugrozeni Srbin. Uz blagoslov duhovnih vodja. I treba.
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Komentar
Dva prsta nikom nazao ucinjela nisu, sacuvala nam obraz - ne valja dizati, politika... S druge strane postoje i tri prsta, produkt devedesetih, mnogo loseg je ucinjeno dok su se dizala ta tri prsta... I neki hoce da izjednace? Oboje politika? A nije moj dobri Dragane, no treba svi da punim srcem i ponosom njegujemo sto ta dva prsta simbolizuju.
Na to dodaj i gradonacelnike Berana, kao i potpresjednike i predsjednike skupstina gotovo 80% opstina u CG, a i PG.
A najznacajnije, epcg, cedis, solari, cges, kbc, i još kolona manje poznatih drzavnih i lokalnih preduzeca.
Nekako mi se cini da narod i forumasi na pomen Mande vide njega u poziciji u periodu 2019-2020. Danas je potpuno druga situacija, imaju milion mogucnosti, para neograniceno, i uz ovakve kikseve u kampanji Mickeja mislim da ce Manda pjeske u drugi krug.
Ono sto ja ne bih iskljucio tako lako je da kandidat dps ne ode u drugi krug jer su u padu velikom, a otkinuce im SDP oko 8%, a evo ce i BS imati kandidata, tako da je vrlo moguce da dps kandidat ne udje u drugi krug.
Last edited by lucke91; 11-02-23 at 21:02.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Ima li neko da izbaci najsvježije istraživanje o podršci političkim partijama? Liše izbora na in4s, zakleo bih se da ni u jednim rezultatima df nije išao preko 15%, uz sve zloupotrebe državnih resursa i finansiranje iz Srbije.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
16.6-15.8-15.4-16.1 su rezultati DF-a na četiri poslednja istraživanja.
Цедем им је у два истраживања у 2022. (јун и децембар) дао 14% и 14.2%.
ДФ од 2020. године на локалним изборима добија гласова : 49% у Зети, 48% у Будви, 40% у Андријевици, 36% у Пљевљима, 26% у Никшићу, Мојковцу 24%, Плужинама 20%, у Херцег Новом 19%, Подгорици, Беранама и Жабљаку 18%, Котору 17%, Даниловграду 15%, Бијелом Пољу и Колашину 14%, Плаву 13%, Бару 12%, Тивту 8%, Рожајама 2%, Петњици, Цетињу, Улцињу и Гусињу 0% тојест тамо не изађоше на изборе.
Болдовао сам општине гдје су ишли заједно са СНП-ом, не знам колико су одборника добили у тим коалицијама, знам само да у Котору од 7 одборника ЗБК коалиције, свега 2 су у ДФ-у.
Last edited by Mstislav; 12-02-23 at 00:34.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Manda je neđe oko 14%...
Kandidature Vukšića, a naročito Danilovića, koji dijele isto ili slično biračko tijelo sa vojvodom, ne ide u prilog Mandiću.
Iskreno, baš je nejasno zašto su ga gurnuli u prvi plan, baš nema logike. Mnogo bi bolje prošli sa Leposavićem kao kandidatom na primjer.
Mada mnogo toga nema logike kod ovih izbora.
Najnelogičnija je kandidatura Mandića.
Sa druge strane, DPS biračko tijelo je solidno glasno tražilo nestranačkog kandidata koji bi okupio "suverenistički blok", kako oni vole da se nazivaju iako to veze s' mozgom nema ali ajde. DPS, suprotno logici, ne želi da posluša ni svoje glasače već na sastancima sa bliskim manjim strankama (SDP, SD...) insistira na svom stranačkom kandidatu.
Njihovo biračko tijelo je debelo poljuljano, dobrim dijelom razočarano kozmetičkim promjenama u stranci i nepovlačenjem starih kadrova (samo logo promijenili), tako da očekujem još lošiji njihov rezultat u odnosu na lokalne izbore od prije nekoliko mjeseci.
Demokrate, sa svojom partitokratijom i jeftinim demagoškim porukama, ali prije svega ucjenama od strane BB, potpuno lutaju.
Ići će sami, suprotno logici, i prosuće se. Predviđam jednocifreni procenat što je za njih katastrofa.
Spajić, takođe kontra logici kandidat.
Njega su svi viđeli na mjestu PMa, pa je bilo logično očekivati nekog tipa Jakova ili Injac kao kandidata. Ođe jedini neka interna istraživanja mogu opravdati potez i očekivanje da će pobjeda na predsjedničkim donijeti ozbiljan boost rejtinga.
URA za sad mudruje i ćuti, pa će za divno čudo izgleda odigrati prvi put pametno, jer netalasanjem sva oštrica kritika oko ovih izbora ih potpuno mimoilazi.
SNP je presmiješan jer se nešto koprcaju i daju neke izjave, a potpuno su nebitni.
SDP tek, potpuno apsurdno, kandiduje onu prskotinu od Draginje. Imali su priliku da okinu komadinu glasača od DPSa, uprskali su je ovim izborom kandidata. Da su oni i SD zajedno nekog nestranačkog našli, mislim da su mogli biti iznenađenje izbora.
Ukratko, naše političke elite pokazuju da su potpuno operisani od realnog sagledavanja situacije i bilo kakvih srednjeročnih strategija.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Last edited by kimmi; 12-02-23 at 19:18.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks