Page 44 of 158 FirstFirst ... 344041424344454647485494144 ... LastLast
Results 1,076 to 1,100 of 3930

Thread: Predsjednički izbori - 19.03.2023.

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Quote Originally Posted by Laik View Post
    Vojvoda do pobjede (ili barem drugog kruga)!
    Je li ovo znači da je važnije u 1/2f srušiti drugog antidps kandidata, pa se u finale i izgubilo, samo da ovaj drugi ne prodje u drugi krug?
    Forever young, i want to be forever young

2. The Following 3 Users Say Thank You to technus For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Kad smo već kod Twittera, ka' da čitam jednog forumaša, a veoma moguće da čitam

4. The Following 3 Users Say Thank You to technus For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,468
    Thanks Thanks Received 
    135
    Thanked in
    74 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Je li ovo znači da je važnije u 1/2f srušiti drugog antidps kandidata, pa se u finale i izgubilo, samo da ovaj drugi ne prodje u drugi krug?
    Da ti pravo kažem, meni su isti i dps (milo, draginja) i "antidps" (milojko, bečić, vukšić) tako da me baš briga za njihov rezultat.
    Znam da gore navedeni od mene glas neće dobiti ni u kom slučaju.

Thanks Thanks Given 
    242
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    913 Posts

Vaznije je Spajketa sad zaustaviti da ne vata zalet na stranu sto mislim da mu nije trebala ova kandidatura dok ne razvije stranacku infrastrukturu, predsjednik je ionako protokolarna funkcija sa malo realnih ovlascenja pa iako se izgubi nema mnogo stete, to sto mi svake izbore gledamo kao sudbonosne a u sustini se malo sto mijenja, to je usud ovog naroda.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Kad smo već kod Twittera, ka' da čitam jednog forumaša, a veoma moguće da čitam

Hackovan
    Love, peace and respect.

8. The Following 2 Users Say Thank You to mneonly For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Da ti pravo kažem, meni su isti i dps (milo, draginja) i "antidps" (milojko, bečić, vukšić) tako da me baš briga za njihov rezultat.
    Znam da gore navedeni od mene glas neće dobiti ni u kom slučaju.
    Aaa, ok.
    Ako ti nije muka, samo mi reci šta misliš o tome da je tvoj glas za DF i glas za Meda, koji ti je izbačio srpski jezik iz Ustava, govorio da su mu se pokojni Amfilohije i SPC smučili, javno prizna' da je ovome Eskobaru u toku bombardovanja dostavlja' informacije, skoro napisao za preminulo sveštenstvo od Kovida da je Spajić "ljubio ruke mrtvim popovima"?
    Ili ti glasaš samo zdravo krilo DF-a, čuš mene...?

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Vaznije je Spajketa sad zaustaviti da ne vata zalet na stranu sto mislim da mu nije trebala ova kandidatura dok ne razvije stranacku infrastrukturu, predsjednik je ionako protokolarna funkcija sa malo realnih ovlascenja pa iako se izgubi nema mnogo stete, to sto mi svake izbore gledamo kao sudbonosne a u sustini se malo sto mijenja, to je usud ovog naroda.
    Ma ja sam prvi reka' da mu je greška kandidatura za Predsjednika, ima' ili nema' infrastrukturu svejedno, da bi ga ja radije vidio ka' Premijera, ako ima neku svoju ideju i plan, zdravo bio, ako kiksa sam pao sam se ubio, ne patim od partitokratije i kulta ličnosti.
    I da, saglasan da je jedini plan svih trenutno da uštopuju ES, a kad te takvi napadaju, mislim da radiš nešto dobro.

10. The Following User Says Thank You to technus For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Šta vele ono iz DF-a, laži i podmetačine da pitaju ljude šta mogu da urade da bi glasali Vojvodu od koljenice...

https://fb.watch/iDAa_UqEaY/
    Last edited by technus; 11-02-23 at 18:12.

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Da dignu tri prsta ista ta Draginja bi se sa satarom zalijetala da ih kida.

Oj svijetla majska zoro, licemjerna Crna Goro...
    Pa 3 prsta dižu kad igra Srbija, pitaj Mandu on zna
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,642
    Thanked in
    3,821 Posts

Sad sam zbunjen. Je li licemjerno dizat dva prsta a bunit se protiv dizanja tri prsta, ili dizat tri prsta a bunit se protiv dizanja dva prsta?

Što se tiče df-ovih poziva i pitanja šta mogu da urade za glas, ja to ne shvatih u smislu šta može da učini za konkretnu osobu koju pozivaju nego uopšteno. Mislim, sa pozicije predsjednika je realno da nešto može da uradi isto koliko je realno da Milojko može da povećava plate, vraća omladinu iz inostranstva u CG i da razvija ekonomiju, ali najprije će bit da prikupljaju informacije o tome šta ljudi žele pa da može da ih laže u kampanji da će to i da obezbijedi.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Sad sam zbunjen. Je li licemjerno dizat dva prsta a bunit se protiv dizanja tri prsta, ili dizat tri prsta a bunit se protiv dizanja dva prsta?
    Porque no los dos?

Thanks Thanks Given 
    3,559
    Thanks Thanks Received 
    5,850
    Thanked in
    2,805 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Ko su ljudi koji glasaju Mandica?
    Koji je to profil?
    Je li moguce da Mandic ima 20% glasova?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
    Bice da si prespavao 2021 i 2022 ali Mandini upravljaju Niksicem, Herceg Novim, Budvom i Mojkovcem za sad. Vrlo vjerovatno ce se spisku dodati i Pljevlja.
    Pa se osvrni oko sebe i vidjeces puno ljudi koji glasaju Mandica. Jednako prava glasa imaju kao i ti.

Bice kosmicka pravda da djuk Manda bude predsjednik drzave. Jos ugrozeni Srbin. Uz blagoslov duhovnih vodja. I treba.

Sent from my SM-N980F using Tapatalk
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

17. The Following User Says Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,642
    Thanked in
    3,821 Posts

Porque no los dos?
    Kako oboje kad su se tri prsta dizala još od nastanka planete Zemlje prije 6 hiljada godina, a dva prsta je izmislio Milo?

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Kako oboje kad su se tri prsta dizala još od nastanka planete Zemlje prije 6 hiljada godina, a dva prsta je izmislio Milo?
    Zašto postavljaš pitanja kad već znaš sve odgovore?

Thanks Thanks Given 
    6,597
    Thanks Thanks Received 
    6,278
    Thanked in
    2,618 Posts

Ne pronalazim sebe ni u ovome što ti pišeš, ni u onome antaresovom.
    Zar moramo svi isto da glasamo ili po nekoj šemi, mladi za milojka, stari za dps i slično? Ili vi, koji mijenjate mišljenja kao čarape, mislite da ste popili svu pamet svijeta i da svi moraju da glasaju kao vi?!
    Shvatite da je ovo bar neki privid demokratije tako da možete da birate za koga ćete da glasate bez ikakve stigme. Ako vidite da je 1 kandidat najbliži vašim stavovima, pođete i zaokružite ga.
    Vojvoda do pobjede (ili barem drugog kruga)!
    Mladi ljudi koji glasaju DF glasaju ga iz 2 razloga:
    - porodicna tradicija glasanja DF-a
    - nacionalno ostrasceni

Procenat onih koji sami zalutaju u DF, bez nacionalnog predznaka i da nije porodicna tradicija je nepostojeci.
    Ti vidi koja si kategorija.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

21. The Following 2 Users Say Thank You to Antares For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Što se tiče df-ovih poziva i pitanja šta mogu da urade za glas, ja to ne shvatih u smislu šta može da učini za konkretnu osobu koju pozivaju nego uopšteno. Mislim, sa pozicije predsjednika je realno da nešto može da uradi isto koliko je realno da Milojko može da povećava plate, vraća omladinu iz inostranstva u CG i da razvija ekonomiju, ali najprije će bit da prikupljaju informacije o tome šta ljudi žele pa da može da ih laže u kampanji da će to i da obezbijedi.
    Komentar
    Dva prsta nikom nazao ucinjela nisu, sacuvala nam obraz - ne valja dizati, politika... S druge strane postoje i tri prsta, produkt devedesetih, mnogo loseg je ucinjeno dok su se dizala ta tri prsta... I neki hoce da izjednace? Oboje politika? A nije moj dobri Dragane, no treba svi da punim srcem i ponosom njegujemo sto ta dva prsta simbolizuju.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Bice da si prespavao 2021 i 2022 ali Mandini upravljaju Niksicem, Herceg Novim, Budvom i Mojkovcem za sad. Vrlo vjerovatno ce se spisku dodati i Pljevlja.
    Pa se osvrni oko sebe i vidjeces puno ljudi koji glasaju Mandica. Jednako prava glasa imaju kao i ti.

Bice kosmicka pravda da djuk Manda bude predsjednik drzave. Jos ugrozeni Srbin. Uz blagoslov duhovnih vodja. I treba.

Sent from my SM-N980F using Tapatalk
    Na to dodaj i gradonacelnike Berana, kao i potpresjednike i predsjednike skupstina gotovo 80% opstina u CG, a i PG.

A najznacajnije, epcg, cedis, solari, cges, kbc, i još kolona manje poznatih drzavnih i lokalnih preduzeca.

Nekako mi se cini da narod i forumasi na pomen Mande vide njega u poziciji u periodu 2019-2020. Danas je potpuno druga situacija, imaju milion mogucnosti, para neograniceno, i uz ovakve kikseve u kampanji Mickeja mislim da ce Manda pjeske u drugi krug.

Ono sto ja ne bih iskljucio tako lako je da kandidat dps ne ode u drugi krug jer su u padu velikom, a otkinuce im SDP oko 8%, a evo ce i BS imati kandidata, tako da je vrlo moguce da dps kandidat ne udje u drugi krug.
    Last edited by lucke91; 11-02-23 at 21:02.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,642
    Thanked in
    3,821 Posts

Ima li neko da izbaci najsvježije istraživanje o podršci političkim partijama? Liše izbora na in4s, zakleo bih se da ni u jednim rezultatima df nije išao preko 15%, uz sve zloupotrebe državnih resursa i finansiranje iz Srbije.

25. The Following User Says Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,541
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

16.6-15.8-15.4-16.1 su rezultati DF-a na četiri poslednja istraživanja.

27. The Following User Says Thank You to Stradivari For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,379
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Ima li neko da izbaci najsvježije istraživanje o podršci političkim partijama? Liše izbora na in4s, zakleo bih se da ni u jednim rezultatima df nije išao preko 15%, uz sve zloupotrebe državnih resursa i finansiranje iz Srbije.
    Цедем им је у два истраживања у 2022. (јун и децембар) дао 14% и 14.2%.

ДФ од 2020. године на локалним изборима добија гласова : 49% у Зети, 48% у Будви, 40% у Андријевици, 36% у Пљевљима, 26% у Никшићу, Мојковцу 24%, Плужинама 20%, у Херцег Новом 19%, Подгорици, Беранама и Жабљаку 18%, Котору 17%, Даниловграду 15%, Бијелом Пољу и Колашину 14%, Плаву 13%, Бару 12%, Тивту 8%, Рожајама 2%, Петњици, Цетињу, Улцињу и Гусињу 0% тојест тамо не изађоше на изборе.

Болдовао сам општине гдје су ишли заједно са СНП-ом, не знам колико су одборника добили у тим коалицијама, знам само да у Котору од 7 одборника ЗБК коалиције, свега 2 су у ДФ-у.
    Last edited by Mstislav; 12-02-23 at 00:34.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Manda je neđe oko 14%...

Kandidature Vukšića, a naročito Danilovića, koji dijele isto ili slično biračko tijelo sa vojvodom, ne ide u prilog Mandiću.

Iskreno, baš je nejasno zašto su ga gurnuli u prvi plan, baš nema logike. Mnogo bi bolje prošli sa Leposavićem kao kandidatom na primjer.

Mada mnogo toga nema logike kod ovih izbora.

Najnelogičnija je kandidatura Mandića.

Sa druge strane, DPS biračko tijelo je solidno glasno tražilo nestranačkog kandidata koji bi okupio "suverenistički blok", kako oni vole da se nazivaju iako to veze s' mozgom nema ali ajde. DPS, suprotno logici, ne želi da posluša ni svoje glasače već na sastancima sa bliskim manjim strankama (SDP, SD...) insistira na svom stranačkom kandidatu.

Njihovo biračko tijelo je debelo poljuljano, dobrim dijelom razočarano kozmetičkim promjenama u stranci i nepovlačenjem starih kadrova (samo logo promijenili), tako da očekujem još lošiji njihov rezultat u odnosu na lokalne izbore od prije nekoliko mjeseci.

Demokrate, sa svojom partitokratijom i jeftinim demagoškim porukama, ali prije svega ucjenama od strane BB, potpuno lutaju.

Ići će sami, suprotno logici, i prosuće se. Predviđam jednocifreni procenat što je za njih katastrofa.

Spajić, takođe kontra logici kandidat.

Njega su svi viđeli na mjestu PMa, pa je bilo logično očekivati nekog tipa Jakova ili Injac kao kandidata. Ođe jedini neka interna istraživanja mogu opravdati potez i očekivanje da će pobjeda na predsjedničkim donijeti ozbiljan boost rejtinga.

URA za sad mudruje i ćuti, pa će za divno čudo izgleda odigrati prvi put pametno, jer netalasanjem sva oštrica kritika oko ovih izbora ih potpuno mimoilazi.

SNP je presmiješan jer se nešto koprcaju i daju neke izjave, a potpuno su nebitni.

SDP tek, potpuno apsurdno, kandiduje onu prskotinu od Draginje. Imali su priliku da okinu komadinu glasača od DPSa, uprskali su je ovim izborom kandidata. Da su oni i SD zajedno nekog nestranačkog našli, mislim da su mogli biti iznenađenje izbora.

Ukratko, naše političke elite pokazuju da su potpuno operisani od realnog sagledavanja situacije i bilo kakvih srednjeročnih strategija.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Last edited by kimmi; 12-02-23 at 19:18.

30. The Following 3 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,272
    Thanks Thanks Received 
    8,239
    Thanked in
    3,137 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Manda je neđe oko 14%...

Kandidature Vukšića, a naročito Danilovića, koji dijele isto ili slično biračko tijelo sa vojvodom, ne ide u prilog Mandiću.

Iskreno, baš je nejasno zašto su ga gurnuli u prvi plan, baš nema logike. Mnogo bi bolje prošli sa Leposavićem kao kandidatom na primjer.

Mada mnogo toga nema logike kod ovih izbora.

Najnelogičnija je kandidatura Mandića.

Sa druge strane, DPS biračko tijelo je solidno glasno tražilo nestranačkog kandidata koji bi okupio "suverenistički blok", kako oni vole da se nazivaju iako to veze s' mozgom nema ali ajde. DPS, suprotno logici, ne želi da posluša ni svoje glasače već na sastancima sa bliskim manjim strankama (SDP, SD...) insistira na svom stranačkom kandidatu.

Njihovo biračko tijelo je debelo poljuljano, dobrim dijelom razočarano kozmetičkim promjenama u stranci i nepovlačenjem starih kadrova (samo logo promijenili), tako da očekujem još lošiji njihov rezultat u odnosu na lokalne izbore od prije nekoliko mjeseci.

Demokrate, sa svojom partitokratijom i jeftinim demagoškim porukama, ali prije svega ucjenama od strane BB, potpuno lutaju.

Ići će sami, suprotno logici, i prosuće se. Predviđam jednocifreni procenat što je za njih katastrofa.

Spajić, takođe kontra logici kandidat.

Njega su svi viđeli na mjestu PMa, pa je bilo logično očekivati nekog tipa Jakova ili Injac kao kandidata. Ođe jedini neka interna istraživanja mogu opravdati potez i očekivanje da će pobjeda na predsjedničkim donijeti ozbiljan boost rejtinga.

URA za sad mudruje i ćuti, pa će za divno čudo izgleda odigrati prvi put pametno, jer netalasanjem sva oštrica kritika oko ovih izbora ih potpuno mimoilazi.

SNP je presmiješan jer se nešto koprcaju i daju neke izjave, a potpuno su nebitni.

SDP tek, potpuno apsurdno, kandiduje onu prskotinu od Draginje. Imali su priliku da okinu komadinu glasača od DPSa, uprskali su je ovim izborom kandidata. Da su oni i SD zajedno nekog nestranačkog našli, mislim da su mogli biti iznenađenje izbora.

Ukratko, naše političke elite pokazuju da su potpuno operisani od realnog sagledavanja situacije i bilo kakvih srednjeročnih strategija.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Eto to je to.

Politicari ce, sto god da se desi na izborima,.imati apsolutno iste pozicije i benefite, zato se i ponasanju kako se ponasaju.

Nijedna se partija nece ugasiti zbog loseg rezultata.

32. The Following 2 Users Say Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,379
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    (samo logo promijenili)
    На горе, боље да га нису дирали...

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Eto to je to.

Politicari ce, sto god da se desi na izborima,.imati apsolutno iste pozicije i benefite, zato se i ponasanju kako se ponasaju.

Nijedna se partija nece ugasiti zbog loseg rezultata.

Da, nikakve odgovornosti. Može rezultat da ti bude nikakav, recimo Manda da dobije 15%, i opet mu na pamet neće pasti da da ostavku.

Thanks Thanks Given 
    3,379
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Da, nikakve odgovornosti. Može rezultat da ti bude nikakav, recimo Manda da dobije 15%, i opet mu na pamet neće pasti da da ostavku.
    Није 15% за Мандића лош резултат, посебно ако буде 10 кандидата.

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Page 44 of 158 FirstFirst ... 344041424344454647485494144 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)