Page 42 of 88 FirstFirst ... 3238394041424344454652 ... LastLast
Results 1,026 to 1,050 of 2177

Thread: Primjedbe na rad moderacije

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

podrzavam Harija za ovo sto je uradio i ako mi se ne svidja to brisanje postova, ali ovoga puta je imao pravo
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Nihile, kad bi se tebi brisalo postova koliko se brise njemu vjerujem da bi ti ovdje non stop pisao kako "samo vracas istom mjerom". Jako dobro znas da u tvom konkretnom slucaju nije bilo govora ni o kakvom vracanju i manimo se doradjivanja teorija.
    PS.
    I ovo mjesto nije predvidjeno za nastavak uzajmne diskusije zbog kojeg je i doticni post zakljucan.
    Mene ne interesuje koliko ti kome brises, vec konkretni slucaj gdje me dvojica vrijedjaju, ti ne reagujes nista, a kada im odgovorim onda obrises samo moj odgovor a ne i njihove uvrede. To je ocigledna namjera da izazoves ljutnju kod mene, nije ti prvi put i svaki put kada napravis takav neprincipijelan i neodgovoran potez bices prozvan na neki nacin.
    *O svemu je govorio, bio je u stanju da kaze sve, pa i najmucnije, sve se moglo reci, sve pokazati, o svemu pricati.*
    (H. Hese, Sidarta)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Nihile, nijesi napisao nikakav odgovor vec jedino i samo uvredu. Obrisana je i bice svaki sljedeci put bez obzira na tvoje ljutnje, a sljedeci put takve se stvari se nece ni objasnjavati zbog cega jer je ocigledno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Hari, brises li ti post sa topic o MANS?
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Da, ja ga brisem jer si sam ustvrdio da si o toj temi napisao sve sto imas. Spletkarenje sta ko dje i kako i tvoje konstrukcije nijesu za forum vec za neke druge sredine i okolnosti i mani se toga.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Da, ja ga brisem jer si sam ustvrdio da si o toj temi napisao sve sto imas. Spletkarenje sta ko dje i kako i tvoje konstrukcije nijesu za forum vec za neke druge sredine i okolnosti i mani se toga.
    Hari, mozes li onda ovako: sad cu da ga modifikujem i da ostavim samo on topic.
    Molim te mani se licnih dozivljaja po tome jesam li rekao sve sto imam i da li se ponavljam - jer ako usvojis to rpavilo onda ga molim te upraznjavaj i stalno i sa svima
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sad sa postovao modifikovani, sa objasnjenjima za svaki dio.
    Nadam se da to zadovoljava tvoje suptilne standarde
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ili se skoncentrisi ili pamti sta pises. To nije moj dozivljaj vec si to sam napisao. Ne zaboravljaj ni ti ni bilo ko drugi da se sve moze provjeriti i brzo se svacija laz otkrije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ili se skoncentrisi ili pamti sta pises. To nije moj dozivljaj vec si to sam napisao. Ne zaboravljaj ni ti ni bilo ko drugi da se sve moze provjeriti i brzo se svacija laz otkrije.
    Hari, opet ti licne dozivljaje pokusavas da uzdignes na nvo opste prihvacenih regula. Imas komentar, podvucen i u zagradama, ispod svakog dijela posta
    Da te ne poznajem, pomislio bih da ti smeta ono sto pisem, pa samo pokusavas da opravdas odstranjivanje istog.
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Licne dozivljaje imam jedino sa izuzetno lijepim i izuzetno pametnim djevojkama, a to cuvam kao nesto duboko licno. Na forumu je diskusija a kad preraste u licne dozivljaje to je obicno za brisanje. Ne smeta meni sta pise Bonja ni bilo koji forumas dok je u predvidjenim okvirima ovog foruma.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Licne dozivljaje imam jedino sa izuzetno lijepim i izuzetno pametnim djevojkama, a to cuvam kao nesto duboko licno. Na forumu je diskusija a kad preraste u licne dozivljaje to je obicno za brisanje. Ne smeta meni sta pise Bonja ni bilo koji forumas dok je u predvidjenim okvirima ovog foruma.
    Hari, ako tvoji licni dozivljaji ne prevazilaze opstenje sa izuzetno lijepim i pametnim djevojkama (na cemu ti cestitam, ali te u isto vrijeme i savjetujem da hvalisanja ovakve vrste i nisu bas prikladna za ovakav vid komunikacije) meni je zaista drago sto si svoje culne opazaje tako pametno ogranicio. E sad, musko trofejisanje, i to bas na ovaj dan, i nije bas pohvalno, a istovremeno me i ne zanima. Ne znam sto je to u mojoj prici potaklo ovakvu tvoju iskrenost.

S druge strane, kao moderatora bih te zamolio - ili da se stalno pridrzavas pravila koje si postavio ili da ne moralises previse.
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Nije ni moralisanje ni hvaljenje ni trofeisanje i nije to ni savjet ni preporuka i sasvim mi je svejedno da su tvoji dozivljaji sasvim suprotni. To ti je samo objasnje sta su za mene licni dozivljaji i da nemaju bas nikakve veze sa tvojim pisanjem. Tvoje molbe su nepotrebne jer se tih pravila drzim i nemam namjeru da ih mijenjam, a sve to u prevodu znaci da je forum za zdravu diskusiju, a ne spletkarenje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

a sve to u prevodu znaci da je forum za zdravu diskusiju, a ne spletkarenje.
    Hari, mozes li da mi identifikujes spletkarenje u mom postu:

Quote Originally Posted by Bonja the Zmaj View Post
    Dakle, pitanje je zasto je djelovala komunalna inspekcija I policija. Ako je zaista postovanje zakona u pitanju - onda se normalni covjek zapita: da li te institucije uvijek djeluju kada se krze zakoni I propisi. Odgovor je naravno NE. Onda se zapitajmo - u kojim to slucajevima krsenja zakona djeluju (dakle, selektivna primjena zakona je vec I ovdje ocigledna...ili to zelis da demantujes?). Nastavljamo - da li oni djeluju u slucajevima, recimo, nelegalne prodaje cigareta na javnim prostorima (cime se na godisnjem nivou ojadi crnogorski drzavni budzet)? Ne. Ali djeluju kada grupa gradjana upraznjava svoje, ustavom garantovano, pravo - potpisivanja peticije (da napomenem - radi se o gradjanima koji placanjem poreza doprinose punjenju budzeta i omogucavaju plate tim istim komunalnim inspektorima, ovo cisto da naglasim paradoks pokusaja odbrane akcije komunalaca i policije). I?
    Posto si fino istolerisao one postove kojima se junacki napada MANS zbog nespotovanja zakona, relatizivuje sama organizacija zbog nedovoljnog zalaganja za Crnu Goru i njenog ljubavnog zivota (sto su sve stavke itekako bitne za raspravu o kojoj ti toliko brines)
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Spletkarenje je na primjer kad ti nevezano za teme se opterecujes privatnim stvarima i zivotom nekog forumasa i to se brise bez obzira ko pise i sa kakvim namjerama pise. Tolerisu se svi postovi i stavovi koji direktno ne krse ona prihvacena pravila foruma, a u tom pravilnika nema nigdje da se brise post ili diskusija koja se razlikuje od tvog misljenja kao ni misljenja bilo kog forumasa, moderatora ili administratora.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Spletkarenje je na primjer kad ti nevezano za teme se opterecujes privatnim stvarima i zivotom nekog forumasa i to se brise bez obzira ko pise i sa kakvim namjerama pise. Tolerisu se svi postovi i stavovi koji direktno ne krse ona prihvacena pravila foruma, a u tom pravilnika nema nigdje da se brise post ili diskusija koja se razlikuje od tvog misljenja kao ni misljenja bilo kog forumasa, moderatora ili administratora.
    Hari, da li tvojim principima smetaju, recimo, ovakvi stavovi?
    Quote Originally Posted by Undead View Post
    Ja nijesam protim akcije MANS-a, ali npr Vanju ne volim, jer znam kakva je bila oko referenduma, i ne znam znate li da joj je ljubavnik bio medju glavnima protiv drzave, a istovremeno je pomagao nju novcano u raznim aktivnostima, a cuo sam da je i u ovo ukljucen.
    Ili si pod spletkarenjem mislio na sljedece stavove:
    Ti kao bivsi pozornik trebao da znas da je zakon ipak drugaciji iako ti je sad lakse biti admiral.
    PS: Oba posta se nalaze na istom topicu sa kojeg si par puta brisao moj post
    Last edited by Bonja the Zmaj; 08-03-07 at 14:51.
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Vec ti je objasnjeno da svi na forumu ne moraju imati isto misljenje niti svi voljeti iste osobe. Kako tebi smeta njegovo misljenje moguce da i njemu smeta tvoje samo je razlika u tome sto on ne dolazi ovdje sa zeljom da se to izbrise. Spletkarenje ti je objasnjeno na tvom sopstvenom pisanju da bi bolje razumio i ne nagadjao. To sto navodis nije spletkarenje i da si pazljivo procitao tamo je objasnjeno. Ako neko za sebe tvrdi da je strazar prava valjda je logicno da to pravo i poznaje. Nadam se da su ti ovim otklonjene sve nedoumice oko tvoga izbrisanog posta, a takvi postovi ce se brisati i ubuduce jer se to pokazalo kao prakticnije od editovanja. Jednostavno se izbjegava vjerovanje na rijec bilo kome i uvijek postoji mogucnost provjere i ona "ako laze koza ne laze rog".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Yeah, right.
    Whatever...
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Po kojem se to pravilniku sankcionise spletkarenje?
    *O svemu je govorio, bio je u stanju da kaze sve, pa i najmucnije, sve se moglo reci, sve pokazati, o svemu pricati.*
    (H. Hese, Sidarta)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by nihil View Post
    Po kojem se to pravilniku sankcionise spletkarenje?
    Ne radi se tu o pravilniku, koliko o harijevoj interpetaciji istog, koja varira od subjekta in question. Ali je to u sustini i nebitno, jer je sve vec objasnjeno. To sto takvo objasnjenje slabo ko razumije - nije problem u u objasnjenju, nego u onim koji ga ne rauzmiju
    Last edited by Bonja the Zmaj; 08-03-07 at 16:44.
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Licne dozivljaje imam jedino sa izuzetno lijepim i izuzetno pametnim djevojkama....

O, kako visok kriterijum...padace ti, ne boj se, ka' i sve ostalo sto vremenom pocne padat'...
    Kad je u pitanju moderiranje foruma, tu ti vec ozbiljno pada...kriterijum...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ne pada kriterijum nego mogucnosti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hari, darling, ovaj topik se zove 'Pitanja za moderatore i Crna lista', ahahahaha?

Dakle, Hari, bishi moje odgovore (bilo ih je, zaista, premnogo za tebe, zar ne?), ali to, opet, govori o 'intelektualnoj klimi', dje je sve pogresno shvaceno. Eh, da nam je 'samo' dozvoljen dio slobode, da mozemo upraznjavati individulani izbor.
    You smell that? Do you smell that? Napalm, son. Nothing else in the world smells like that. I love the smell of napalm in the morning. The smell, you know that gasoline smell... . Smelled like... victory. Someday this war's gonna end...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Postovana, gospodjo Cvrcak "pitanja za moderatore" se odnose u vezi foruma, tema, izbrisanih postova i svih nejasnoca vezanih za forum, a nikako necijih privatnih stvari i necijih potreba da nagadjaju o necijoj privatnostima bilo kojeg oblika. Takva pitanja i zelje da saznas odgovor na takva pitanja moraces na PM.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Postovana, gospodjo Cvrcak "pitanja za moderatore" se odnose u vezi foruma, tema, izbrisanih postova i svih nejasnoca vezanih za forum, a nikako necijih privatnih stvari i necijih potreba da nagadjaju o necijoj privatnostima bilo kojeg oblika. Takva pitanja i zelje da saznas odgovor na takva pitanja moraces na PM.
    Prihvaceno! Ostaj mi zdravo!

Napokon, tvoji 'protesti' sadrze dozu optimizma, nesto poput Rusoa, kada zakljuci da vecina ljudi, ostavljenih da 'sami' prosudjuju, ne razmisljaju po 'klisheu' vec originalno i briljantno. Hah, zar se ne slazes s ovom cinjenicom da individulani glasovi, jednom saslushani, odjednom postaju glasovi mudrosti i ljepote?

Ma, sto mi je jednom pao na pamet Kjubrikov film 'Dr Strangelove'?:?:
    Last edited by cvrchak; 10-03-07 at 23:06.
    You smell that? Do you smell that? Napalm, son. Nothing else in the world smells like that. I love the smell of napalm in the morning. The smell, you know that gasoline smell... . Smelled like... victory. Someday this war's gonna end...

Page 42 of 88 FirstFirst ... 3238394041424344454652 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)