Page 13 of 13 FirstFirst ... 3910111213
Results 301 to 321 of 321

Thread: Vanja Ćalović (MANS) za Preśednika!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Vanja Calovic mu dodje nesto kao Nebojsa Medojevic kad je pocinjao, ocekujem stranku uskoro

PS potpisao sam peticiju naravno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Milos111111 View Post
    Vanja Calovic i MANS su najhrabriji gradjani CG,
    i bice i ubuduce,
    prigovarati Vanji i Mansu a trpjeti ponizenja od drustvene elite i mirno pristajati na najnizi standard na sjevernoj polulopti mogu samo visoko moralni gradjani CG.
    Mada Vanja jeste bezobzirna,mnogo cesto podsjeca ljude na sopstveni kukavicluk
    Pa u tome je stvar! Kao u ogledalu je pokazala kako smo pasivni i kolike kukavice. Nije ovo ništa novo, od Sokrata na ovamo demos oprašta nesojluke, lopovluke, izdaje, ali vrlinu nikad. Kako neko počne da radi nešto izuzetno, nešto za šta hrabrosti ili vrline ili bilo čega drugog drugima nedostaje, pučina počne da baca drvlje i kamenje. Zašto? Jer vlastiti odraz vidi u djelima takvih ljudi i ne sviđa im se ono što vide. A onda je najlakše razbiti ogledalo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by milovan View Post
    NJIMA TREBAJU OVI DANSKI OMLADINCI,
    DA IM ZAGRIJU AUDIJE I MERCEDESE I DA IM OBLIKUJU I ISPEGLAJU PO ZASLUZAGAMA, U SKLADU SA MINULIM RADOM.
    Svašta Milovane, to je protivzakonito!

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    Mugi dobja nervne napade kad mu neko (zlo)upotrebljava Trg Republike, a bash zato shto smetaju nekome,ljudi iz MANS-a su morali i trebali da urade svaku sitnicu onako kako zakon nalaze!
    to što on dobija nervne napade, boginje, ospice i sl. sve nas treba najmanje da $ekira.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Corwin View Post
    Svašta Milovane, to je protivzakonito!

A UVOZ EL- Energije i CIGARETA I PRODAJA PO TRGOVIMA,
    JE PO ZAKONU.

AKO REZIM NE POSHTUJE ZAKON,
    GUBE PRAVO, DA SE NA ZAKON POZIVAJU.

ZAKON TREBA DA VAZI ZA SVE PODJEDNAKO,
    ALI OVI NASHI VLASTODRSHCI, GAZE ZAKONE DVIJE DECENIJE,
    NIKOME OD NJIH, DLAKA SA PALCA, NIJE FALILA.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

apel komunalnoj inspekciji da uklone alociraju djecija vozila iz ulice hercegovacke,na neko prikladnije mjesto tipa trg republike

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Default On topic (modifikovano)

[SIZE=2]
    Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    O takvim logikama, kao i onim koji kradu po samoposlugama pravdajuci se da su neki pokrali fabrike a oni samo sitnice, jednostavno ne mislim nista pa se ti ne opterecuj mnogo time vec napisi nesto, ako imas, u okviru teme i mani se spletkarenja ko dje placa poreze jer ne dolikuje bar onima koji se smatraju za odrasle osobe.

Ko o cemu, Hari o zamjenama teza.

Veci je odje problem Hari sto neki ljudi pravdaju kradje fabrika cinjenicom da su se neki upustali u shoplifting. U prevodu - to sto su neki pokrali drustvene resurse Crne Gore jeste ogroman problem o kojem mozemo raspravljati tokom impotentnih salonskih rasprava, ali ne mozemo nista promijeniti. Vis maior!
    (odgovor na tvoj post)

Mada ne treba zanemariti ni ranohriscanski momenat u toj cijeloj prici - pred Bogom je svaki grijeh isti. Ali zato svoju kriticku svijest i gradjansku hrabrost mozemo isprobavati na onima koji nam ne mogu uzvratiti, tj. od onih od kojih nas nije strah ili nam ne mogu uskratiti neke licne interese.
    Kljucna je razlika - sto ovi koji su pokrali drzavu od nasih vrlih gradjana traze cutanje, tj. NE TRAZE NIKAKVU AKCIJU, dok ovi koji se protiv njih bune (u ovom slucaju nvo predvodjene MANS-om) TRAZE GRADJANSKU AKCIJU (pa makar da se potpise peticija).
    I naravno da je lakse trpjeti, negoli artikulisati svoje nezadovoljstvo na nacin koji ne podrazumijeva kafansku hrabrost ili kotrljanje za balvanima po podgorickim ulicama.
    (komentar na racun gradjanskog angazmana)

A sto se tice same teme - vec je sve I napisano. Dakle, pitanje je zasto je djelovala komunalna inspekcija I policija. Ako je zaista postovanje zakona u pitanju - onda se normalni covjek zapita: da li te institucije uvijek djeluju kada se krze zakoni I propisi. Odgovor je naravno NE. Onda se zapitajmo - u kojim to slucajevima krsenja zakona djeluju (dakle, selektivna primjena zakona je vec I ovdje ocigledna...ili to zelis da demantujes?). Nastavljamo - da li oni djeluju u slucajevima, recimo, nelegalne prodaje cigareta na javnim prostorima (cime se na godisnjem nivou ojadi crnogorski drzavni budzet)? Ne. Ali djeluju kada grupa gradjana upraznjava svoje, ustavom garantovano, pravo - potpisivanja peticije (da napomenem - radi se o gradjanima koji placanjem poreza doprinose punjenju budzeta i omogucavaju plate tim istim komunalnim inspektorima, ovo cisto da naglasim paradoks pokusaja odbrane akcije komunalaca i policije). I?
    [/SIZE]

(dopunjeno pojasnjenje mog stava - stvari druge boje se prvi put pominju)
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Uhhhh... Vrlo nerado pishem na teme koje su politichki obojene, a narochito na teme gdje mogu upasti u ZAMKU objashanjvanja i pukog prepucavanja svoga nacionalnog indentiteta... MEDUJITIM, jutros sam prochitao par rasprava na ovim forumima, od kojih mi se stomak prevrnuo a ovo malo kose na glavu diglo i najezilo do plafona... Izabrah da pishem na ovu temu, jer se tiche nashe svakodnevnice, nasheg jada, muke koja nas okuzuje... A I NAJMANJE JE CRNA... I to je problem koji pritiska yebeni narod sa ovoga prostora decenijama... SHTO BIRA IZMEDJU 2 zla, izmedju 2 nesrece, izmedju 2 problema onaj koji je MANJE bolan... IZBOR je neshto od chega ljudi sa ovih prostora godinama bjeze, jer prije negoli izaberu, GLAVA MNOGO MANJE BOLI NEGO POSLE ODRADJENE RABOTE... Ne mogu da VJERUJEM, da ljudi UOPSHTE dovode u pitanje ispravnost BILO KAKVE AKCIJE a usmjerene protiv O V O G A shto sada imamo, ili OVOGA SHTO CHEKA NASHU DJECU, na kraju krajeva I VECINU VAS ODAVDE, i kao to navode razloge, tipa IZGLEDA, tipa VOKABULARA, tipa "AE LJUBAVNIK (PAZI rijech, kumim te Bogom) NIJE BIO ZA OVU DRZAVU", tipa "A DJE JE BIO TAJ I TAJ, KAD JE RADJENO TO I TO"... A imam JA pitanje za SVE VAS, velike filozofe i analitichare... SHTO STE VI KONKRATNO URADILI PO PITANJU VASHEG ULAZA ZGRADE, VASHEG TRAVNJAKA ISPRED ZGRADE, VASHEG PARKINGA, IGRALISHTA G D J E VAM SE DJECA IGRAJU, SHKOLE... Da li je IKO ishta uradio po pitanju toga??? OSvrnete li se oko sebe, vidite li dje, kako, i SA KIM ZIVITE??? KONKRETNO, kad ste zadnji put izashli sa yebenom grabuljom ispred zgrade??? MOLIM, komentari tipa, "ja imam kucu" NEKA IZOSTANU... Isto tako, KOMENTARI tipa, "TAMO NEGDJE ZA TAKVE STVARI POSTOJE ne znam ni sam shta i kakve institucije", neka IZOSTANU... jer NE PRICHAM o akciji ulaza zgrade koja se deshava jednom u 10 godine, PRICHAM O SVIJESTI... svijesti da se mijenja NESHTO... Da vam NEsmeta 100 kila go-vana ispred vashih vrata, a 200 kila u ulazu, 300 kila na travnjaku i do grada dok dodjesh u govnima si do gushe... Sjedish u kafani, pijuckash kafu, sokic (ovi "moderni" vole chivas, a kad su vidjeli da se konjak sluzi u nekim "neobichnim" chashama i da ga "neobichno sluze", sad njega preferiraju), I NE SMETA VAM, barem MIRIS GO-VANA, sa vashih cipela a u koja ste ugazili barem 100 puta od kuce do centra... Naravno, NAVIKNE SE NAROD TAJ MIRIS pa misli da I TREBA TAKO DA MIRISHE, a i tu se nadje neko PAMETAN i UVIDI svoj CAR (ovo "C" ka' cevap) pa na sva zvona cuka i udara na takvoga mirisa ni'dje pod kapom nebeskom nema, da je to najljepshi, najbolji, iiiizuuuuzetno zdrav, ljekovit' i da zbog njega smo POSTALI najtrazeniji, najcjenjeniji, naj, naj, naj, naj... U nedostatku, SVEZE pameti, sveze KRVI, drugih VIDJENJA, nedolasku SVIJETA, naravno, da ljudi misle da ***** mirishe najljepshje na svijet... NEKO je USTAO (ne interesuje me KAKO I NA KOJI NACHIN, ne interesuje me IZGLED, i ostale DISKREDITACIJE, je li PODPLACEN, PLACEN) i rekao "LJUDI, NA GO-VNO KOJE PLACAMO, URACHUNAVAJU NAM 2-3 CIJENE"... TURISTICHKA DESTINACIJA, ljeti nemash vode (podsjeticu na reklamiranje soba, ZIMMER, ROOM sa svezom vodom tokom cijelog dana), zimi nemash struje, pfffffff... destinacija, VAJLD BJUTI... I TU SAD TREBA DA SE I_S_K_O_M_E_T_A_R_I_SH_E nekakva yebena AKCIJA, pa neka se to zove i MANS, neka se to zove i ne znam kako... MOLIM... NEMA DOZVOLU ZA IZLAZAK NA "KORZO" (ne znam kako se sad TO zove, te dps-sdp nazive JA NEZNAM, meni je to KORZO, TRG IVANA MILUTINOVICA, bilo je i ostace)... A OVI "MLADI" I "LIJEPI" ONI SU IMALI DOZVOLU DA IZVEDU NAROD NA ULICE PRIJE 18 GODINA, je li... ONI nisu prekrshili ZAKON... Ali tada se oslobodismo "STEGA", nema blage kakvih...KRATKE SMO PAMETI, odvazda bili... Zaboravlja ovaj narod i posle mjesec dana a shto je najgore, zaboravlja na (pazi sad ovo) CHAST, POSHTENJE, OBRAZ, pa se DAA kupiti i za MANJE PARA nego shto BRAVA kupuju na stochnu pjacu... TRAZILI STE, ZAOKRUZILI STE... IZVOLITE... Sledeci put ce biti bolje a... pffffff...KAD??? KAD MILI BRATE... KAKO SE MIJENJA OVO??? A NEMAM POJMA... Zna li neko odavde??? NA OVAJ NACHIN, kao za ovih skoro 20 GODINA (slovima "dvadeset")???... VECINA OD VAS NIKOGA NA VLASTI I NE PAMTI SEM OVE LJUDE KOJI SU SADA... Da li ja neshto lazem??? NA ZEMLJU SVI, pa se obrnite oko sebe i vidjite DJE STE, SHTO STE I KO STE... Ne vozite se ni u ferari, ni u mercedes, ni u golfa, CHAK ni u ficu... NA TROTINETU STE LJUDI... jadno sklepanom od dasaka, "blazujke" nabubrene od vlage i kishe, kuglagera shto vi ih je striko donio iz garaze "Prevoza Titograd" a koji su skinuti ko zna sa kakvoga autobusa, dje treba da su uspe ko zna koliko ulja u njih da bi PRESTALI DA SHKRIPE, a o promjeni u neke "gumaste tochkove" s kojima bi nam voznja lakshe pala i od kojih nam bubrezi ne bi stradali DA I NE GOVORIM... Ljudi koji trebaju da ga voze, eeee oni su u AUTO, i to veliko, "koza, klima, 'magonija, Brano prob'o"... stanu kadkad pored vas i priupitaju vas (ne'dje oko izbora) "CH'I SI TI MALI"... "Vatanje krivina" dodushe ide nam josh uvijek dobro i josh uvijek nemamo nekih VELIKIH lomova i udaraca... Je li Bog daa' da nekoga ZABOLI ovo shto radi neko, pa zvao se i MANS, kad ne moze DRUGACHIJE... a i kako drugachije, da ve CHUJEM... Ne znate, ne znam ni ja sa vama zajedno... NAROD, (kao shto reche monitor) je uzasan... JESMO MALI, ALI SMO VELIKA GO-VNA... on i to shto potpisuje, potpisuje SAMO ZATO SHTO TO NAJMENJE NOSI RIZIKA PO NJEGA, ali I SA TIME SAM ZADOVOLJAN, pa kako je tako je... Mulja se neshto u ustajaloj barushtini i zabokrechini, samo josh i da se ZATALASA... Shto reche Bonja, kad se pitaju ljudi ZASHTO VOLE CRNU GORU (a vecina je TOLIKO vole samo zato shto TOLIKO mrze neshto drugo), odgovorice vam "Crna Gora se jednostavno mora voljet'"... QURAC BRATE... Shta se to mora voljet'??? Brda, planine, rijeke, gradovi, more, shta??? A NAROD??? Shta s njim??? Voli li se on... koji to??? Jel' svi??? I oni koji su za DRUGU YEBENU OPCIJU??? Jel' i onaj iz Plava ili iz Andrijevice, jel' onaj i iz Nikshica i iz Herceg Novog, jel' onaj i iz Podgorice i iz Cetinja??? Je li i onaj koji je ZA i onaj koji je PROTIV... Je li i onaj koji ide i ovu i onu crkvu ili se izjashnjava i ovako ili onako??? JE LI TO NA GLOBALNOM PLANU??? KAKO JE U STVARNOSTI??? OPET cu da ponovim, spushtite se na zemlju ljudi... BATALITE priche oko JEZIKA, oko srbovanja, crnogorshtine, CHASTI, POSHTENJA, JUNACHENJA... Imate neshto shto je ZA VAMA a shto se zove PROSHLOST, to je VASHE i to stoji u ALBUMIMA... to je ono shto pripada NAMA SVIMA... Sadashnjost SVI DOZIVLJAVAMO SADA, zajedno, svi, na okupu, ZAJEDNO I SA NASHOM DJECOM... Na njoj TREBA RADITI i nastojati da je uchinimo BOLJOM, LJEPSHOM, ZDRAVIJOM, i UVIJEK je sagledavati ONAKVOM KAKVA JE... bez shminke, pudera, lazinjanja, lazne patetike i nadasve bez licemjerja... Jer ono shto nas cheka je BUDUCNOST, a ona NE PRIPADA NAMA, PRIPADA NASHOJ DJECI (ponavljam se)... i kao shto sam hiljadu puta pitao sve vas na ovim forumima, JE LI OVO BUDUICNOST KOJU ZELITE ZA SVOJU DJECU... Ko je ZELI, neka mu je sa srecom... ako OVO cheka i moju djecu, svim silama cu se napinjat' da odem odavde (a vcec se nosim tom mishlju), ne jaaa nego MNOGI, kao i mnogi shto su poshli, pa NAMA sad ovdje sole pamet shto i kako... Na kraju... NARAVSKI, MOJ GLAS ZA VANJU CALOVIC i MANS...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Cozmicbaby View Post
    Shto reche Bonja, kad se pitaju ljudi ZASHTO VOLE CRNU GORU (a vecina je TOLIKO vole samo zato shto TOLIKO mrze neshto drugo), odgovorice vam "Crna Gora se jednostavno mora voljet'"... QURAC BRATE... Shta se to mora voljet'??? Brda, planine, rijeke, gradovi, more, shta??? A NAROD??? Shta s njim??? Voli li se on... koji to??? Jel' svi??? I oni koji su za DRUGU YEBENU OPCIJU??? Jel' i onaj iz Plava ili iz Andrijevice, jel' onaj i iz Nikshica i iz Herceg Novog, jel' onaj i iz Podgorice i iz Cetinja??? Je li i onaj koji je ZA i onaj koji je PROTIV... Je li i onaj koji ide i ovu i onu crkvu ili se izjashnjava i ovako ili onako???
    Ako Crna Gora nije obicni jebbeni okvir u kojem cemo uspjeti odnjihati onu vrstu drustvene zajednice, koja omogucava normalan suzivot nasih razlicitosti i covjeka vrijedan zivot... Onda to nije Crna Gora koja nam treba. Ako Crna Gora, izglasana 21. maja - nije ovaplocenje onih ideja i vrijednosti koje su bastinili njene najvece kcerke i sinovi - to nije Crna Gora koja nam treba.
    Ljubav prema Crnoj Gori se izrazava na nivou pojedinca. Ne apologijom nekog apstraktnog politickog koncepta niti zaljubljenoscu u obicni geografski prostor (koliko god lijep on bio), a svakako ne obozavanjem politicara... vec na nivou pojedinca, razvijanjem sopstvene licnosti i sopstvenog sistema vrijednosti, u skladu sa humanistickim principima i pozitivnim crnogorskim nasljedjenje, kao i aktivnim upraznjavanjem u praksi.
    Sto ce nam prelijepa Crna Gora, koja je prepreka za razoj i samorealizaciju pojedinca? Onda to nije Crna Gora koja nam treba, vec ona ostaje onaj najljepsi zatvor na svijetu...

Ne moze se bit covjek na part time osnovama. Tesko je? Jasta da je tesko. Da nije tesko, svako ko nosi gace bi se covjekom zvao
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Default Nastavak!

Evo - nastavlja se sa tipicnim obrascem djelovanja protiv pojedinaca koji se usude dirnuti u necije monopole.

Juce su neki klosari napali dvoje aktivista (momak i djevojka) i polomili im promotivne rekvizite.
    Policija ih trazi.

Da li je to dovoljno za nase salonske kriticare dovoljno da pomjere veleopostovane zadnjice iz udobnih fotelja?
    Ili MANS i dalje ostaju populisti, demagozi i anti-patriote?
    Ili ce neki nastaviti da mirisu cvece i da se prave da je sve u granicama normale?
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    2,333
    Thanks Thanks Received 
    5,877
    Thanked in
    2,048 Posts

Quote Originally Posted by Bonja the Zmaj View Post
    Evo - nastavlja se sa tipicnim obrascem djelovanja protiv pojedinaca koji se usude dirnuti u necije monopole.

Juce su neki klosari napali dvoje aktivista (momak i djevojka) i polomili im promotivne rekvizite.
    Policija ih trazi.

Da li je to dovoljno za nase salonske kriticare dovoljno da pomjere veleopostovane zadnjice iz udobnih fotelja?
    Ili MANS i dalje ostaju populisti, demagozi i anti-patriote?
    Ili ce neki nastaviti da mirisu cvece i da se prave da je sve u granicama normale?
    Ma sigurno su ih isprovocirali pitanjem oćete li da potpišete peticiju.
    Apel za policiju, uhapsite sve iz mans-a da ne remete ovu idilicnu državu sa najvećim rastom turizma, društvenog proizvoda, nacionalnog dohotka i čega sve ne.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Apel za policiju, uhapsite sve iz mans-a da ne remete ovu idilicnu državu sa najvećim rastom turizma, društvenog proizvoda, nacionalnog dohotka i čega sve ne.

potpisujem i u potpunosti se slzaem sa ovim
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by remark View Post
    Ma sigurno su ih isprovocirali pitanjem oćete li da potpišete peticiju.
    Peticiju? Peticiju? Kome ti majku, a?
    Ili su u najgorem slucaju pomislili da se radi o nekoj gadnoj koznoj bolesti
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

volio bih da znam POSTOJI LI IKO OD VAS OVDJE DA MISLI DA SU AKTIVISTE MANS-A NAPALI NEKI PROLAZNICI KOJI SU ETO TAKO, PROTIV PETICIJE ?

ILI SU IH NAPALI BIDONI KOJI PRIMAJU PLATU OD NAS, OD POREZA KOJI MI PLACAMO? BIDONI KOJE JE NEKO POSLAO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bidoni, bidoni...

Thanks Thanks Given 
    2,333
    Thanks Thanks Received 
    5,877
    Thanked in
    2,048 Posts

Quote Originally Posted by funky^junkie View Post
    volio bih da znam POSTOJI LI IKO OD VAS OVDJE DA MISLI DA SU AKTIVISTE MANS-A NAPALI NEKI PROLAZNICI KOJI SU ETO TAKO, PROTIV PETICIJE ?

ILI SU IH NAPALI BIDONI KOJI PRIMAJU PLATU OD NAS, OD POREZA KOJI MI PLACAMO? BIDONI KOJE JE NEKO POSLAO
    Možda su volonteri

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Admiral Krsto Djurovic View Post
    Prati li ko što radi gospođa Ćalović? Da se ja pitam izabra bi je za Preśednika, odnosno Premijera Crne Gore.

Riječi 'savjest' i 'Crna Gora' me asociraju na dotičnu gospođu. Potonje što je uradila je poziv potpisivanja zahtjeva da prilikom plaćanja struje, građani imaju isti tretman ka i Kombinat aluminijuma. Građani su se odazvali, potpisivanje se vrši ispred podgoričke Elektrodistribucije.

Za one koji nijesu znali za Vanju moram da napomenem da je ovo samo kap u more kolko je ona uradila i radi za građane Crne Gore.

ma ko to ne zna za vanju

ženska je mrak

i ja bih je za predsjednika

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Default Zakon danas nose u Skupštinu

MANS ZA TRI DANA PRIKUPIO VIŠE OD 7.000 POTPISA

Zakon danas nose u Skupštinu

Podgorica - Mreža za afirmaciju nevladinog sektora prikupila je u prethodna tri dana preko sedam hiljada potpisa građana i danas će Skupštini Crne Gore predati Predlog zakona o zaštiti domaćinstava u sektoru energetike.
    - Iako je bilo najavljeno šest, morali smo sakupiti preko sedam hiljada potpisa kako bismo bili sigurni da će Predlog zakona biti uvršten na prvoj narednoj sjednici parlamenta - rekla je izvršni direktor MANS-a Vanja Ćalović.
    Ona je pozvala poslanike svih parlamentarnih partija da budu otvoreni za raspravu o zahtjevima građana i istakla da bi svako odlaganje njegovog rješavanja dovelo do ekonomskog iscrpljivanja građana. Prema njenim riječima komunalna inpekcija je i juče intervenisala na jednom punktu za prikupljanje potpisa, uz obrazloženje da su predstavnici MANS-a neovlašćeno zauzeli javnu površinu. Ona je naglasila da ni juče nije dobila informaciju iz CB Podgorica o napadu na aktiviste MANS-a koji se desio u ponedjeljak kod Male pijace.
    Predlog zakona predviđa da se električna energija za domaćinstva obračunava isključivo na osnovu cijene koštanja struje dobijene iz domaćih izvora i da takvim načinom obračuna budu obuhvaćeni i januarski računi. Vlada se obavezuje da u roku od 90 dana od stupanja na snagu Predloga zakona usvoji socijalni program pružanja pomoći u plaćanju električne energije za najugroženije kategorije stanovništva.
    Akcija prikupljanja potpisa sprovedena je u saradnji sa preko 40 NVO i Sindikatom prosvjete.
    Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

FORCA MONTENEGRO,

VANJA je pochela da budi, USPAVANU LJEPOTICU CGu,
    ajde digni se, NE DIZALA SE,
    dosta ste SPAVALI I SANJALI, VELJIKE DRZAVE,
    sredite ovu "MALJU DRZAVU CGu" i DRSHTE LOPOVE,
    sve pokradoshe i rasprodashe,
    pet minuta je do DVANAJEST, USTAJ RADNI NARODE CRNE GORE,
    STIZU RACHUNI ZA STRUJU ; KOJU TROSHI KAP,
    SPREMITE "TAKULJIN NA TAVULJIN" DOSTA STE SE STISKALI I IZBJEGAVALI PLACANJE RACHUNA,
    GLASALI STE DPS,
    E OCETE PLATIT,
    PA DA CETE .... JEST,
    JER SE SHUSHKA,
    DA BACUSHKA,
    SVOJE PARE,
    NATOVARI NA MAGARE,
    A NAROD JE CRNOGORSKI,
    NAVIKAO NA SAMARE.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vanja je dobar lik - prilicno sarmantna, sposobna, pametna.
    Uporediti sa ministrima, od kojih vecina nije bila sposobna da nauci neki strani jezik. Ukljucujuci i bivseg i sadasnjeg premijera i predsjednika. Danas je tesko zaposliti se kao sekretarica, ako ne znas engleski, ali zato ministar moze da ne zna bas nista. Od svih ministara:
    - Luksic govori engleski;
    - Rocen govori ruski;
    - Nenezic govori njemacki;
    - mislim da Djurovic govori engleski;
    - Nimani govori albanski .

Dopunite ako jos neko u vladi govori neki jezik (bez prevodioca).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by funky^junkie View Post
    Praznoglava i nabildovana djecina, koja se dokazuje "sefovima" na ovaj nacin. Najobicnije smece, koje bi sjutra i majku pod noge bacilo na mig nekog od "sefa".
    A sto se tice "sefova" - to je onaj sljam koji je isplivao sa dna drustvenog taloga, na talasima pranja ratnog kapitala, a sve pod maskom "borbe za Crnu Goru".

Kad vidim u sto se pretvara ova zemlja, a onda cujem nase intelektualce koji ovakve stvari ignorisu i samo mirisu cvece, okrene mi se stomak. Je li cutanje cijena?
    Vecina ljudi je zla

Page 13 of 13 FirstFirst ... 3910111213

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)