Page 24 of 442 FirstFirst ... 142021222324252627283474124 ... LastLast
Results 576 to 600 of 11038

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2023]

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Kako smo došli do toga? Tako što glasate za ljude koji slave osvjedočene fašiste i sluge okupatora.

Neko za vojvodu Mandića, a takvi kao ti za Mila, Bogdanovića i ostale obožavatelje Krsta "500 Lira" Zrnovog.
    Mislis ti glasas? Ti si taj ko ih ovdje redovno abolira i ko je nekoc ostrasceno bacao falisifikate u zelji da opravdas njihova djelovanja. Ti si taj kojj prisustvuje skupovima gdje im se klice i koji branis poklonike tog pokreta to sto si se dovatio Krsta Zrnova kao nesto sto bi moglo opravdati sve zulume cetnickog pokreta tu ti samo vidis smislenost a u svakom slucaju ne moze da skodi, jer kada su vam prodani svi moguci falsifikati zasto ne i taj spin. Naposletku, ja nikad nista nisam afirmativno nikad govorio za Krsta Zrnova osim da je tragicna istorijska figira i da je porediti njega sa Pavlom Djurisicem, popom Macom, Sekulom, Stedimlijom i sl. kao porediti noc i dan.
    Last edited by Rodion Romanovich; 14-01-23 at 19:16.

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Дошли мени из Солар Градње ради прикупљања информација и ја питам оног момчића имају ли процјену коју количину струје у Бару (260 сунчаних,дана годишње), на основу оријентације крова, врсте панела и неких других основних параметара, може произвести то што планирам да уградим, на годишњем нивоу.
    Сам сам већ направио неку реалну процјену и хтио да упоредим, човјек ми вели а ја ти брате само ово попуњавам.

Кад су потом дошли да извиде локацију, дошла су три лика у два службена аута, са два службена возача, која нису гасили све вријеме док су били ту.

Шта имам против Солар Градње.Ако ћете да радите, онда само напред, али ако ћете да будете ухљебистан за ДФ, и да се расипате, онда још увјек ништа ефикасно.

Brate, tek smo počeli, ne možeš očekivati od nas da odma' sve znamo, a većina nas čak i nema veze sa elektrikom, da ne pričam o solarnim panelima, prvi put smo ih vidjeli u životu u firmu.
    A to za službene vozače i radnike, je li bolje kad nas je već toliko, da već nešto radimo, nego da se ne pojavljujemo na posa'?
    A za gorivo, evo je drastično pala cijena goriva, što je muka?
    A dje ima, tu se i troši, fala Bogu.
    EПЦГ СГ
    Last edited by technus; 14-01-23 at 19:16.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    1,018
    Thanks Thanks Received 
    4,104
    Thanked in
    2,313 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Brate, tek smo počeli, ne možeš očekivati od nas da odma' sve znamo, a većina nas čak i nema veze sa elektrikom, da ne pričam o solarnim panelima, prvi put smo ih vidjeli u životu u firmu.
    A to za službene vozače i radnike, je li bolje kad nas je već toliko, da već nešto radimo, nego da se ne pojavljujemo na posa'?
    A za gorivo, evo je drastično pala cijena goriva, što je muka?
    A dje ima, tu se i troši, fala Bogu.
    EПЦГ СГ
    Кад би моја фирма, колеге и ја радили тако како ради ЕПЦГ СГ, не би га дочекали љета.Ја ако банкротирам могу на улицу, СГ ако банкротира спасиће је мајка фирма, док и она не банкротира, а њу држава док и она не банкротира.
    У суштини спасиће вас мој порез и разни други прирези, док и мене не осушите.Нормално сад кад крену избори у теренску акцију, јер кичма кад се савије гузица се шири.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Quote Originally Posted by Crni Zuti View Post
    Tako je kolega, vratite pare to je najbitnije, neka zastave i himne, ne smeta.
    Vratite stanove, nacionalne penzije, jednokratne i visekratne pomoci, namjestene tendere, sluzbene dnevnice, drzavnu zemlju, sume i onaj sljunak da vratite
    tu su onda u problem i ovi tvoji. što će da rade Manda, veprina Slaven? Medo? tvoj drug Bato Carević? raspitaj se malo, ko iz tvoje stranke ima veze sa tim šljunkom u poslednje vrijeme. isti se ka dps, od A do Š. al tebi ne smeta to kod tvojih, sad je došlo vaše da kradete. još malo ćeš sa Mandom pod ruku pa da ćeraš Crnogorce odavde

Jedina si za slobodu, Ti ostala srpskom rodu
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Кад би моја фирма, колеге и ја радили тако како ради ЕПЦГ СГ, не би га дочекали љета.Ја ако банкротирам могу на улицу, СГ ако банкротира спасиће је мајка фирма, док и она не банкротира, а њу држава док и она не банкротира.
    У суштини спасиће вас мој порез и разни други прирези, док и мене не осушите.Нормално сад кад крену избори у теренску акцију, јер кичма кад се савије гузица се шири.
    Što nisi i ti vidio nedje da se ubačiš, jbg.
    Mada, kad su mogli anerički gradjani spašavati privatne banke od svojeg poreza, zašto ne bi mogli i Crnogorci spasit' moju, a javnu firmu od (ne daj Bože) bankrota, ne bi se smjelo svakako dozvoliti da tako strateška forma poput EPCG, pa i njene ćerke SG, bankrotira.
    Što se tiče terena, malo je zajebano, ne volim da ubjedjujem ljude, ali izvuka' sam se, reka' sam im da mogu vozit i oko pamfleta radit', nisam baš socijalan tip

Thanks Thanks Given 
    24,034
    Thanks Thanks Received 
    9,896
    Thanked in
    7,403 Posts

Ali, prvo si imao Elon Musk-a a on uništi kompaniju Tesla, pa ako to saznaju ovi iz solara reći će ti da im ne malerišeš.

Nothing travels faster than the speed of light with the possible exception of bad news, which obeys its own special laws..

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    tu su onda u problem i ovi tvoji. što će da rade Manda, veprina Slaven? Medo? tvoj drug Bato Carević? raspitaj se malo, ko iz tvoje stranke ima veze sa tim šljunkom u poslednje vrijeme. isti se ka dps, od A do Š. al tebi ne smeta to kod tvojih, sad je došlo vaše da kradete. još malo ćeš sa Mandom pod ruku pa da ćeraš Crnogorce odavde

Ja nemam moje, svako ko je uzeo neka vrati
    A vi navodite tog carevica a ne vidite 1001 carevica kod vas.

Vratite pare od privatizacija, vratite pare od mini hidroelektrana sto ste opljackali narod, vratite pare od namjestenih sudskih odluka, od neustavnog poreza na gorivo, sim kartice i brojila
    Umoran sam od svega sto znam

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    Ali, prvo si imao Elon Musk-a a on uništi kompaniju Tesla, pa ako to saznaju ovi iz solara reći će ti da im ne malerišeš.

Nothing travels faster than the speed of light with the possible exception of bad news, which obeys its own special laws..
    Kako, je li bankrotirala Tesla?
    Nisam znao za podatak, hvala.
    Svakako tamo nisam bio zapošljen, sad u SG još malo pa ugovor na neodredjeno, iako bude kakvih problema, sve će to narod pozlatiti.
    Last edited by technus; 14-01-23 at 20:34.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    170 Posts

Thanks Thanks Given 
    6,093
    Thanks Thanks Received 
    6,644
    Thanked in
    3,172 Posts

Objasnio matrak. Ne pjeva Maśa prasac o Turcima i bulama zbog prošlosti no zbog snovima o budućnosti.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

11. The Following 6 Users Say Thank You to avet For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    498
    Thanks Thanks Received 
    2,027
    Thanked in
    1,150 Posts

Zna ti avet, vire zive glave turaka po krsima ispod Ostroga pa oce Kovacevic to da sasijece

Mogu da shvatim da neko ima problem sa nekim pjesmama sto pjeva Danica al koji problem ijedan crnogorac moze imati sa ovom to mi ama bas nije jasno

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Quote Originally Posted by Crni Zuti View Post
    Ja nemam moje, svako ko je uzeo neka vrati
    A vi navodite tog carevica a ne vidite 1001 carevica kod vas.

Vratite pare od privatizacija, vratite pare od mini hidroelektrana sto ste opljackali narod, vratite pare od namjestenih sudskih odluka, od neustavnog poreza na gorivo, sim kartice i brojila
    ja bih najviše volio da se hapse ti koji su uništili i pljačkali državu. i doveli je do ovoga stanja. al ne tako što će se napravit medijska pompa oko nekakve ruke pravde, a osoba izađe nakon pola godine ili godinu i ne bude ništa. a ne ovako da se brane lopovi sa neke od strana. samo se ođe pravi razlika među lopovima. tako sad Sveta niko ne pominje jer je opet Srbin postao, dok je u DPS bio, tada bi mrzitelj srpstva. lopov je lopov, pa ukra 100e ili milion. neka privedu Bata Carevića ili Petra Ivanovića. no im ništa ne smiju

Quote Originally Posted by Beton View Post
    opa, napredova si. bio si advokat masnom Slavenu, sad si ovoj veprini. doduše posle onoga kad si se slagao sa onim sprdanjem sa žrtvama silovanjima, jasno je sve

Quote Originally Posted by JigSaw View Post
    Zna ti avet, vire zive glave turaka po krsima ispod Ostroga pa oce Kovacevic to da sasijece

Mogu da shvatim da neko ima problem sa nekim pjesmama sto pjeva Danica al koji problem ijedan crnogorac moze imati sa ovom to mi ama bas nije jasno
    brale ako tebi nije jasno da je masni prasac ovo pjeva jer bi koliko je sad opet ubija sve koji nisu njegovi, to je tvoj problem. mada znaš ti to, no se praviš lud
    Last edited by outline; 14-01-23 at 20:42.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    170 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    Objasnio matrak. Ne pjeva Maśa prasac o Turcima i bulama zbog prošlosti no zbog snovima o budućnosti.
    Prasac? Zasto vredjanje vidi se da se niste mogli uklopit u americku kulturu pa ste se vratili ovamo

Thanks Thanks Given 
    6,184
    Thanks Thanks Received 
    5,816
    Thanked in
    3,366 Posts

A koji se to Turci pronalaze tu? da necemo sa Erdoganom zaratiti

Sent from my 2201117TY using Tapatalk

16. The Following User Says Thank You to NetworkMaster For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,093
    Thanks Thanks Received 
    6,644
    Thanked in
    3,172 Posts

Quote Originally Posted by JigSaw View Post

Nije ni toliko do pjesmi koliko do onih ko ih pjevaju i u momentima i kontekstu kad ih pjevaju.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    6,093
    Thanks Thanks Received 
    6,644
    Thanked in
    3,172 Posts

Quote Originally Posted by Beton View Post
    Prasac? Zasto vredjanje vidi se da se niste mogli uklopit u americku kulturu pa ste se vratili ovamo
    Sorry bro, I'm American born.

A za Maśu, dovoljno sam ga slušao da bih došao do sopstenog mišljenja.

Thanks Thanks Given 
    1,468
    Thanks Thanks Received 
    135
    Thanked in
    74 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Sve smo zivo politizovali zarad politickih poena, pa i knjizevnost.

Obrazovanje je, maltene nepovratno, unisteno, a svim politicarima odgovara neobrazovan i nekriticki nastrojena osoba. Necu reci gradjanin, jer gradjanin je bice koje je obrazovano i ima kriticku misao.

Jos cekam da i vremenska prognoza krene na dnevnom nivou da se politicki boja i tumaci.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
    Obrazovanje je, maltene nepovratno, uništeno, još otkad si ti išao u školu.

Smeta Njegoš, smeta borba protiv otomanske imperije, smeta solar gradnja, ne znam šta je sledeće gradžanistima na tapetu...
    P. S. Ko pjeva - zlo ne misli.

Thanks Thanks Given 
    24,034
    Thanks Thanks Received 
    9,896
    Thanked in
    7,403 Posts

Kako, je li bankrotirala Tesla?
    Nisam znao za podatak, hvala.
    Svakako tamo nisam bio zapošljen, sad u SG još malo pa ugovor na neodredjeno, iako bude kakvih problema, sve će to narod pozlatiti.
    Ne baksuziraj..da bankrotira,no vrtoglavo joj akcije padaju zbog ove avetinje.U Ginisa je ušao kao luzeR. (i to baš kad si ga ti bio postavio na avatar)

https://www.theguardian.com/technolo...une-in-history

Eto malo i da gVardijana postavimo ne moramo se samo baviti lokalnim kaubojima.A ja bi voljela Putina da staviš na avatar jer si nafaka ovome bio.Znamo tajnu da ga ne podržavaš samo da mu izbaksuziraš.
    Kakav je to idiot dalekobilo moramo udruženo druge nema.(a onda i u Propagandu da se proslavi što da ne)

Last edited by Bluemoon; 14-01-23 at 21:00.

Thanks Thanks Given 
    6,093
    Thanks Thanks Received 
    6,644
    Thanked in
    3,172 Posts

Ne smetaju ni najmanje Njegoš, ni slovo istorije crnogorske, ni solar gradnja sama po sebi, no smetaju retorika devedesetih - velike Srbije iliti Srpskog sveta, i ljude u drzavnoj administraciji koji bi radije polagali racune tudjoj drzavi.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    170 Posts

Ne baksuziraj..da bankrotira,no vrtoglavo joj akcije padaju zbog ove avetinje.U Ginisa je ušao kao luzeR. (i to baš kad si ga ti bio postavio na avatar)

Eto malo i da gVardijana postavimo ne moramo se samo baviti lokalnim kaubojima.A ja bi voljela Putina da staviš na avatar jer si nafaka ovome bio.Znamo tajnu da ga ne podržavaš samo da mu izbaksuziraš.
    Kakav je to idiot dalekobilo moramo udruženo druge nema.

Svako bio luzer kao on

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Kakav je to idiot dalekobilo moramo udruženo druge nema.(a onda i u Propagandu da se proslavi što da ne)

Dobro, rekord je rekord, ali akcije padaju i skaču i to je priodan tok stvari u biznisu, ja reko' bankrot, pa da ne mogu po Twitteru trollovat, a i šta bi nam @kimmi radio, mora bi se vrnut na forum, ne bi mu veće kletve bilo ja msm.
    A fala na ponudi, imalo je već forumaša sa Vladimirovim avatarom, da se ja ne plekam dje mi nije mjesto
    Iovako se ne mogu snosit pojedini forumaši sa pretpostavkama i prozivkama, još da budem ruski nacionalista.
    Za Propagandu vazda spreman vala, u Nk sam do daljnjeg...

e85 gas station in los angeles

24. The Following User Says Thank You to technus For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,310
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Ne znam kako neko može da pomisli da vođa fan kluba četnika i preśednik opštine Nikšić može nešto loše da poželi ljudima lažne vjere kad znamo kako su četnici bili blagonakloni prema njima, što u WWII što u ratovima 90-tih.

26. The Following 2 Users Say Thank You to remark For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,468
    Thanks Thanks Received 
    135
    Thanked in
    74 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    Ne smetaju ni najmanje Njegoš, ni slovo istorije crnogorske, ni solar gradnja sama po sebi, no smetaju retorika devedesetih - velike Srbije iliti Srpskog sveta, i ljude u drzavnoj administraciji koji bi radije polagali racune tudjoj drzavi.
    A kad slavodobitno saopštavate kako administracija tuđe države ne dozvoljava određenoj političkoj grupaciji da bude dio cg vlade, kako se to zove? Da li je to normalno i zašto se zbog toga ne pobunite i ne dignete ovakvu dževu?
    Ista je situacija kad se pjevaju tompsonove pjesme, samo okrenete glavu, a za Danicu se dižete na noge.
    Napisao bih još mnogo toga nego i ovako herki i očajna domaćica čekaju momenat da me banuju jer je ovdje zabranjeno drugačije mišljenje.
    Moja ideologija je besmrtna!

Thanks Thanks Given 
    8,697
    Thanks Thanks Received 
    3,845
    Thanked in
    2,292 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Ne znam kako neko može da pomisli da vođa fan kluba četnika i preśednik opštine Nikšić može nešto loše da poželi ljudima lažne vjere kad znamo kako su četnici bili blagonakloni prema njima, što u WWII što u ratovima 90-tih.
    Neka,dobar je on,kupio je Zeljezaru od Turaka poganih,cheka notara sad.
    ...

29. The Following User Says Thank You to AL no1 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Quote Originally Posted by Laik View Post
    A kad slavodobitno saopštavate kako administracija tuđe države ne dozvoljava određenoj političkoj grupaciji da bude dio cg vlade, kako se to zove? Da li je to normalno i zašto se zbog toga ne pobunite i ne dignete ovakvu dževu?
    Ista je situacija kad se pjevaju tompsonove pjesme, samo okrenete glavu, a za Danicu se dižete na noge.
    Napisao bih još mnogo toga nego i ovako herki i očajna domaćica čekaju momenat da me banuju jer je ovdje zabranjeno drugačije mišljenje.
    Moja ideologija je besmrtna!
    ta određena politička grupaciji koje si dio se pokazala eo godinama kao izdajnička. uz to, Crna Gora je država članica NATOa, ne ide baš da mogu pioni bolesnika koji je počeo najveći rat u Evropi od '45 sve što im je volja. ada ti pišeš sa 5 različitih naloga, i ako te banuju sa jednoga nije frka

31. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Page 24 of 442 FirstFirst ... 142021222324252627283474124 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)