Quote Originally Posted by ASC View Post
Ima tupavo i neprimjereno dizanje tenzija, neosnovano bukanje, i istovremeno namještanje na penal političkim protivnicima koji su jedva dočekali da isto eksploatišu, jer kako reče SKOJ, isti su dočekali tu izjavu kao poklon.
No to nije moj problem.
Ali kad počnete da izmišljate nekakve prijetnje etničkim čišćenjem od ovakvih stvari, što je mnogo mnogo je...

Dalje, što sa komšijama i rođacima Srbima? Ovi koje ja poznajem su živjeli i žive normalno, ništa gore no ja.
Ne izmišljam ja etničko čišćenje već citiramo izjave tadašnjeg premijera. I predsjednik "svih građana" je imao neku sličnu izjavu. Sve to kad se jednom dijelu naroda u CG otimaju crkve. Nazovi ga ti kako hoćeš ali taj dio naroda to smatra tako. I u toku svih tih tenzija, pred izbore, imamo ovakve izjave. Da je Zdravko Krivokapić kad je postao premijer imao slične izjave za muslimane u Crnoj Gori nastao bi pakao. Nastade jer Leposavić nije htio da izgovori genocid. Nastade kad je Abazović imao onu glupavu izjavu u Srebrenici. Ali kad ovo izjave radijator I britva za Srbe onda je to za tebe neprimjereno dizanje tenzija. I znam ja da ti i pojedini sa foruma gledate na to tako. Znam I zbog čega je tako.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk