Hari je odlican moderator...Hari je izuzetan intelektualac....Hari je covjek sa formiranim etickim kodom...od koga se ima sto i naucit zaista...sa kojim je bilo
zadovoljstvo polemisati (a DOSTA, bas dosta smo polemisali ja i on!)...
Hari je ZA PONOS OVOME FORUMU...a clanstvo u partiji (cak i ako je clan DPS-a -nisam siguran ni da jeste-nikada nije bilo zloupotrebljeno od Harija, niti uopste i mogu da ga zamislim kako Hari*shpija* nekoga ili da nesto slicno nedolichno radi , na bilo koji nacin.
Dakle, neke forumske *bistrice* i *pametnice* chine PONOS OVOME FORUMU, medju kojima je na prvome mjestu nash poeta, a moj dragi prijatelj Milovan (koji je *Medoljub*,ali je privilegija sto mene takav covjek zove prijateljem!);
ili Justice i Monitor, koji imaju moje
puno postovanje (a Liberali su, ako se ne varam),
ili Nihil (koji je *Veljesrbin*...Zveku, Zveku...djeluje tvoja forum-gramatika ahahahahaha

),
kao i ,kao i
ILI, ILI .....
SVA GOSPODA FORUMSKA IMAJU MOMENTE, ALI HARI JE NESUMNJIVO JEDNA OD TIH ZVIJEZDA KOJA
CHINI PONOS SVAKOME FORUMU KOJEM JE CHLAN, PA I OVOME!
(NISU SVI TAKO IZUZETNI,
ALI IH IMA IZUZETNIH MNOGO , MNOGO VISE NEGO U DRUGIM GRUPAMA LJUDI ILI POLITICHKIM PARTIJAMA!!!) BAS JE DOSTA ONIH KOJI *ODVAJAJU * OD *PUCHINE*...A PUCHINA JE , PO DEFINICIJI-POMALO I STOKA...sto cu ja -veliki Njegos to tako definisa....) i zato moram reci da ta gospoda forumska znatno odvajaju od okruzenja u Bone-ovim ochima, odvajaju na mnogo pozitivan nachin, i to bez obzira da li se slazu sa Bone-om ili ne!
Chak mi na naeki nachin bolje i ljepse odvajaju ako se dobro *razmjenjuju misljenja* i ako se dobro *svadjamo*-oni i Bone!
I kako sada, gospodo forumasi, mozete tako lako,
tako nezahvalno sva ono fino sto ste od Harije dobili u proteklim godinama i da zaboravite i da pochnete da chak i da psujete Harija?!? Pa on, Justice i Didi su ovaj forum postavili, ako se ne varam..procitajte u danasnjoj *Politiki*, kako u nekom od postova kazu, otprilike:*Idite pa postujte na vas forum, koji sigurno ni nemate, nego mozete da kozama odmekecete to sto bi hteeeli (to za Mesicevu *inauguraciju* kao temu IZLISE TAKVU KOLICHINU ZLOBE DA PAS SA MASLOM NE BI POJEO!!!!)...A Bone se mislli:
"Imamo, sine, imamo mi Crnogorchine forum, koji je bolji i od toga Politikinog, i od svakoga srbijasnkoga foruma...imamo "Cafe DEL Montenegro"!!! ( o shmeka...sa onim DEL
:joint
Zar je vase sjecanje tako kratko?!?
Zar se niko ne sjeca kako je HARI moderirao forum kada je bilo pred referendum,
kada smo bili na ivici da se pokoljemo?
Zar da se tako brzo zaboravi Harijeva *pristrasna objektivnost*, kada je
SVE NAS UCHIO KAKO SE BRANI SVOJ STAV, A DA SE NE UVRIJEDI ONAJ DRUGACHIJE MISLECI!?!
Hari,Bone ne zaboravlja lako..... ja ti ne znam ni ime ni polozaj, ni godine, skoro ni pol ....ALI ZNAM O TEBI
SVE STO TREBA DA ZNAM:ZNAM DA MI JE CHAST STO TE NA NEKI NACHIN ZNAM! I POSTUJEM TE NA *NEVIDJENJENO* I NA NEKI NACHIN VIRTUELNO VOLIM, KAO ZVJEZDICU NOVE CRNE GORE, KOJA KONSTANTNO
SIJA NA NASEM CRNOGORSKOMFORUMSKOM NEBU...i volio bih da je moj sin Andrija barem upola tako gospodin i znalac kao sto si ti! Ti si to pokazivao svaki dan po par puta, na svaku temu na razlicite nacine po par puta.
Ja nisam sa Harijem finansisjki povezan, niti radim u istom preduzecu...niti smo rod....niti smo na bilo koji nacin emotivno povezani...
HARI, SAMO I ISKLJUCIVO NACHIN NA KOJI SI TI MODERIRAO OVAJ FORUM ZA POSLJEDICU IMA OVAKVU MOJU OCJENU O TEBI I O TVOJOJ LICNOSTI!
Tako Bone!
A vi me realnim postom natjerajte da promijenim svoje mishljenje, ako mislite da imate argumenata.
Pozdrav,
Bookmarks