Page 41 of 88 FirstFirst ... 3137383940414243444551 ... LastLast
Results 1,001 to 1,025 of 2177

Thread: Primjedbe na rad moderacije

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (4 members and 1 guests)
    Igi, JUSTICE, monitor, MaJLeNa

Gore DESNO, ne lijevo...
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    3,617
    Thanks Thanks Received 
    6,083
    Thanked in
    2,939 Posts

Quote Originally Posted by Milos111111 View Post
    Hari je los moderator,
    vrlo sujetan
    i spreman da falsifikuje postove,prebrise ih, promijeni ,
    samo da bi njegov stav bio ispravan

DPS-SDP evropska skola
    Jes da DPS-SDP imaju sve i svasta, ali akademija za obuku moderatora na forume ??? Prvi put cujem za to :-)
    I sto velis, Hari je imao sve 10tke a? Mora da je preko veze uskocio.
    Kakav je studenaT bio znas li?

Hari imas li index i diplomu, ili si ih falsifikovao?

Da nijesi u Kragujevac studirao? Da nemas ti jednu od ovih instant diploma iz WC-a? :lolblue:
    Last edited by hercules; 28-02-07 at 23:55.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

DPS-SDP evropska skola
    Eno ja kritikujem DPS i rezim koliko mogu pa mi se ne brisu postovi...
    Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default Kad istice ban za Lady Daytona?

Postovani i uvazeni moderatori,
    da li je izvan pravila foruma ako pitam kad istice ban LadyDaytona?
    Znam da je forum iako javan privatan,
    ali banovi su vise izraz nemoci moderatora i administratora ,
    nego pomoc slobodnoj rijeci i govoru.
    Pozdrav

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Postovani i uvazeni moderatori,
    da li je izvan pravila foruma ako pitam kad istice ban LadyDaytona?
    Znam da je forum iako javan privatan,
    ali banovi su vise izraz nemoci moderatora i administratora ,
    nego pomoc slobodnoj rijeci i govoru.
    Pozdrav
    Slazem se. Daytona je banovana zbog Didijeve nemoci da sa njom polemishe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Lutkica View Post
    Slazem se. Daytona je banovana zbog Didijeve nemoci da sa njom polemishe.
    Ma niiiiiije

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Oce da mi unishte ovo malo SRCA, shto je ostalo.
    Nema FORUMA BEZ MILODARKE, brojim dane kao u JNA.

Molim uvazenu GOSPODU, za MILOST, EVO SE PRIMICHE OSMI MART,
    DAN ZENA, KAD SVE ZENE TREBA POMILOVAT.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hehe,cuvar misli i djela bivseg nam vodje,neka se ki$eli jos,cudne stete.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

prosto ne mogu da vjerujem da mala vise nije s'nama .. nije fer

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ljudji zahebite masiranje zivaca mo(N)deratorima i administrato(su)ru ,to treba fino i kulturno sredit a ne omalovazavanjem ,ako mislite da povrnete Ledy D (A JA SAM PRVI ZA TO ) onda pamet u lobanje i ne klapite bezveze . Prodiskutovat sa Didijem i ostalijema i nac resenje nista nije nemoguce ! Dakle ne omalvazavajte didija i ostale mo(n)deratore ,no diskutujte snjima ok !
    Ko nevoli Crnogorca ,vas se ambisa !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by milovan View Post
    Oce da mi unishte ovo malo SRCA, shto je ostalo.
    Nema FORUMA BEZ MILODARKE, brojim dane kao u JNA..
    a mos' mislit' kako ga je meni...
    Vratite nam Lady!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A meni je zbog monitora

Vratite je :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    12,594
    Thanks Thanks Received 
    2,366
    Thanked in
    1,208 Posts

ne znam zashto je banovana ali dajem glas (ako to neshto znachi) da se Lady D vrati,politika je bez nje drugachija.

Mozda je 8.mart pogodan datum da joj se da mogucnost za povratak

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hari je odlican moderator...Hari je izuzetan intelektualac....Hari je covjek sa formiranim etickim kodom...od koga se ima sto i naucit zaista...sa kojim je bilo zadovoljstvo polemisati (a DOSTA, bas dosta smo polemisali ja i on!)...
    Hari je ZA PONOS OVOME FORUMU...a clanstvo u partiji (cak i ako je clan DPS-a -nisam siguran ni da jeste-nikada nije bilo zloupotrebljeno od Harija, niti uopste i mogu da ga zamislim kako Hari*shpija* nekoga ili da nesto slicno nedolichno radi , na bilo koji nacin.

Dakle, neke forumske *bistrice* i *pametnice* chine PONOS OVOME FORUMU, medju kojima je na prvome mjestu nash poeta, a moj dragi prijatelj Milovan (koji je *Medoljub*,ali je privilegija sto mene takav covjek zove prijateljem!);
    ili Justice i Monitor, koji imaju moje puno postovanje (a Liberali su, ako se ne varam),
    ili Nihil (koji je *Veljesrbin*...Zveku, Zveku...djeluje tvoja forum-gramatika ahahahahaha),
    kao i ,kao i
    ILI, ILI .....
    SVA GOSPODA FORUMSKA IMAJU MOMENTE, ALI HARI JE NESUMNJIVO JEDNA OD TIH ZVIJEZDA KOJA CHINI PONOS SVAKOME FORUMU KOJEM JE CHLAN, PA I OVOME!
    (NISU SVI TAKO IZUZETNI, ALI IH IMA IZUZETNIH MNOGO , MNOGO VISE NEGO U DRUGIM GRUPAMA LJUDI ILI POLITICHKIM PARTIJAMA!!!) BAS JE DOSTA ONIH KOJI *ODVAJAJU * OD *PUCHINE*...A PUCHINA JE , PO DEFINICIJI-POMALO I STOKA...sto cu ja -veliki Njegos to tako definisa....) i zato moram reci da ta gospoda forumska znatno odvajaju od okruzenja u Bone-ovim ochima, odvajaju na mnogo pozitivan nachin, i to bez obzira da li se slazu sa Bone-om ili ne!
    Chak mi na naeki nachin bolje i ljepse odvajaju ako se dobro *razmjenjuju misljenja* i ako se dobro *svadjamo*-oni i Bone!

I kako sada, gospodo forumasi, mozete tako lako, tako nezahvalno sva ono fino sto ste od Harije dobili u proteklim godinama i da zaboravite i da pochnete da chak i da psujete Harija?!? Pa on, Justice i Didi su ovaj forum postavili, ako se ne varam..procitajte u danasnjoj *Politiki*, kako u nekom od postova kazu, otprilike:*Idite pa postujte na vas forum, koji sigurno ni nemate, nego mozete da kozama odmekecete to sto bi hteeeli (to za Mesicevu *inauguraciju* kao temu IZLISE TAKVU KOLICHINU ZLOBE DA PAS SA MASLOM NE BI POJEO!!!!)...A Bone se mislli:"Imamo, sine, imamo mi Crnogorchine forum, koji je bolji i od toga Politikinog, i od svakoga srbijasnkoga foruma...imamo "Cafe DEL Montenegro"!!! ( o shmeka...sa onim DEL:joint
    Zar je vase sjecanje tako kratko?!?
    Zar se niko ne sjeca kako je HARI moderirao forum kada je bilo pred referendum, kada smo bili na ivici da se pokoljemo?

Zar da se tako brzo zaboravi Harijeva *pristrasna objektivnost*, kada je SVE NAS UCHIO KAKO SE BRANI SVOJ STAV, A DA SE NE UVRIJEDI ONAJ DRUGACHIJE MISLECI!?!

Hari,Bone ne zaboravlja lako..... ja ti ne znam ni ime ni polozaj, ni godine, skoro ni pol ....ALI ZNAM O TEBI SVE STO TREBA DA ZNAM:ZNAM DA MI JE CHAST STO TE NA NEKI NACHIN ZNAM! I POSTUJEM TE NA *NEVIDJENJENO* I NA NEKI NACHIN VIRTUELNO VOLIM, KAO ZVJEZDICU NOVE CRNE GORE, KOJA KONSTANTNO SIJA NA NASEM CRNOGORSKOMFORUMSKOM NEBU...i volio bih da je moj sin Andrija barem upola tako gospodin i znalac kao sto si ti! Ti si to pokazivao svaki dan po par puta, na svaku temu na razlicite nacine po par puta.

Ja nisam sa Harijem finansisjki povezan, niti radim u istom preduzecu...niti smo rod....niti smo na bilo koji nacin emotivno povezani...HARI, SAMO I ISKLJUCIVO NACHIN NA KOJI SI TI MODERIRAO OVAJ FORUM ZA POSLJEDICU IMA OVAKVU MOJU OCJENU O TEBI I O TVOJOJ LICNOSTI!
    Tako Bone!
    A vi me realnim postom natjerajte da promijenim svoje mishljenje, ako mislite da imate argumenata.
    Pozdrav,
    Last edited by Old Bone; 04-03-07 at 21:58.
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Old Bone View Post
    Hari je odlican moderator...Hari je izuzetan intelektualac....Hari je covjek sa formiranim etickim kodom...od koga se ima sto i naucit zaista...sa kojim je bilo zadovoljstvo polemisati (a DOSTA, bas dosta smo polemisali ja i on!)...
    Hari je ZA PONOS OVOME FORUMU...a clanstvo u partiji (cak i ako je clan DPS-a -nisam siguran ni da jeste-nikada nije bilo zloupotrebljeno od Harija, niti uopste i mogu da ga zamislim kako Hari*shpija* nekoga ili da nesto slicno nedolichno radi , na bilo koji nacin.

Dakle, neke forumske *bistrice* i *pametnice* chine PONOS OVOME FORUMU, medju kojima je na prvome mjestu nash poeta, a moj dragi prijatelj Milovan (koji je *Medoljub*,ali je privilegija sto mene takav covjek zove prijateljem!);
    ili Justice i Monitor, koji imaju moje puno postovanje (a Liberali su, ako se ne varam),
    ili Nihil (koji je *Veljesrbin*...Zveku, Zveku...djeluje tvoja forum-gramatika ahahahahaha),
    kao i ,kao i
    ILI, ILI .....
    SVA GOSPODA FORUMSKA IMAJU MOMENTE, ALI HARI JE NESUMNJIVO JEDNA OD TIH ZVIJEZDA KOJA CHINI PONOS SVAKOME FORUMU KOJEM JE CHLAN, PA I OVOME!
    (NISU SVI TAKO IZUZETNI, ALI IH IMA IZUZETNIH MNOGO , MNOGO VISE NEGO U DRUGIM GRUPAMA LJUDI ILI POLITICHKIM PARTIJAMA!!!) BAS JE DOSTA ONIH KOJI *ODVAJAJU * OD *PUCHINE*...A PUCHINA JE , PO DEFINICIJI-POMALO I STOKA...sto cu ja -veliki Njegos to tako definisa....) i zato moram reci da ta gospoda forumska znatno odvajaju od okruzenja u Bone-ovim ochima, odvajaju na mnogo pozitivan nachin, i to bez obzira da li se slazu sa Bone-om ili ne!
    Chak mi na naeki nachin bolje i ljepse odvajaju ako se dobro *razmjenjuju misljenja* i ako se dobro *svadjamo*-oni i Bone!

I kako sada, gospodo forumasi, mozete tako lako, tako nezahvalno sva ono fino sto ste od Harije dobili u proteklim godinama i da zaboravite i da pochnete da chak i da psujete Harija?!? Pa on, Justice i Didi su ovaj forum postavili, ako se ne varam..procitajte u danasnjoj *Politiki*, kako u nekom od postova kazu, otprilike:*Idite pa postujte na vas forum, koji sigurno ni nemate, nego mozete da kozama odmekecete to sto bi hteeeli (to za Mesicevu *inauguraciju* kao temu IZLISE TAKVU KOLICHINU ZLOBE DA PAS SA MASLOM NE BI POJEO!!!!)...A Bone se mislli:"Imamo, sine, imamo mi Crnogorchine forum, koji je bolji i od toga Politikinog, i od svakoga srbijasnkoga foruma...imamo "Cafe DEL Montenegro"!!! ( o shmeka...sa onim DEL:joint
    Zar je vase sjecanje tako kratko?!?
    Zar se niko ne sjeca kako je HARI moderirao forum kada je bilo pred referendum, kada smo bili na ivici da se pokoljemo?

Zar da se tako brzo zaboravi Harijeva *pristrasna objektivnost*, kada je SVE NAS UCHIO KAKO SE BRANI SVOJ STAV, A DA SE NE UVRIJEDI ONAJ DRUGACHIJE MISLECI!?!

Hari,Bone ne zaboravlja lako..... ja ti ne znam ni ime ni polozaj, ni godine, skoro ni pol ....ALI ZNAM O TEBI SVE STO TREBA DA ZNAM:ZNAM DA MI JE CHAST STO TE NA NEKI NACHIN ZNAM! I POSTUJEM TE NA *NEVIDJENJENO* I NA NEKI NACHIN VIRTUELNO VOLIM, KAO ZVJEZDICU NOVE CRNE GORE, KOJA KONSTANTNO SIJA NA NASEM CRNOGORSKOMFORUMSKOM NEBU...i volio bih da je moj sin Andrija barem upola tako gospodin i znalac kao sto si ti! Ti si to pokazivao svaki dan po par puta, na svaku temu na razlicite nacine po par puta.

Ja nisam sa Harijem finansisjki povezan, niti radim u istom preduzecu...niti smo rod....niti smo na bilo koji nacin emotivno povezani...HARI, SAMO I ISKLJUCIVO NACHIN NA KOJI SI TI MODERIRAO OVAJ FORUM ZA POSLJEDICU IMA OVAKVU MOJU OCJENU O TEBI I O TVOJOJ LICNOSTI!
    Tako Bone!
    A vi me realnim postom natjerajte da promijenim svoje mishljenje, ako mislite da imate argumenata.
    Pozdrav,
    eto, sve ovo i jos da nam isposluje slobodnu Lady, bice ono bas dobar momak... a koliko ce ga Lady plus voljeti ne mogu ni da zamislim...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default Moja donacija

Doktor Hari, kuco stara,
    o tebi se sad mlatara,
    branioci tvoga lika
    u manite, e moj prika!
    Doslo vrijeme da se pleshe
    i spomenik da se kleshe.

Ajde, brzo, ziro-racun, za spomenik!!! Aloooo...
    You smell that? Do you smell that? Napalm, son. Nothing else in the world smells like that. I love the smell of napalm in the morning. The smell, you know that gasoline smell... . Smelled like... victory. Someday this war's gonna end...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hari opet pravis budalastine sa brisanjem i zakljucavanjem, pa ostavis dva posta u kojima me direktno pominju, a pobrises moj odgovor na to, iako ja ta dava lika nisam pominjao vec pisao nesto sasvim drugo. Da si obrisao i njihove nebuloze i moj odgovor na njih bilo bi ok, ovako ne valja ti posa.
    *O svemu je govorio, bio je u stanju da kaze sve, pa i najmucnije, sve se moglo reci, sve pokazati, o svemu pricati.*
    (H. Hese, Sidarta)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    11 Posts

Quote Originally Posted by nihil View Post
    Hari opet pravis budalastine sa brisanjem i zakljucavanjem, pa ostavis dva posta u kojima me direktno pominju, a pobrises moj odgovor na to, iako ja ta dava lika nisam pominjao vec pisao nesto sasvim drugo. Da si obrisao i njihove nebuloze i moj odgovor na njih bilo bi ok, ovako ne valja ti posa.
    nihile,

negirao si Bosnjake kao narod, ja sam ostavio zapis i link Garasanina, odgovorio si totalnom nebulozom nihile!
    Napisi fino sto si mi bio odgovorio!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Tema je zakljucana jer je osnovno pitanje odavno prestalo biti temom i preslo se na savim drugu pricu. Poslije je otvorena druga radi navodnih dopunskih objasnjenja i povela se rasprava koja se ponavlja u vec davnih 5 tema o zastavama zacinjeno licnim uvredama tipa one tvoje koja je izbrisana.
    Zbog toga je zakljucena i spojena sa vec iscrpljenom temom i odgovorima.
    PS.
    Ti nijesi uputio nikakav odgovor vec direktnu uvredu sagovorniku, a to je obrisano i u blizoj buducnosti ce sve tako biti brisano bez razlike ko pisao, a to je bar odavno jasno i rasprave zasto se uvrede brisu su nepotrebne i to nece promijeniti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nema spomenika za Harija-ali ima!

Ocekujem da neko i za mene kaze da je Bone dao svoj maksimum da bude iskren sa mladom populacijom...toliko!

Pozdrav,
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    11 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Ti nijesi uputio nikakav odgovor vec direktnu uvredu sagovorniku,
    Ne ljutim se ja na nihila, nih mi je mnogo simpatican.
    Narocito sam impesioniran njegovim teorijama iz istorije, a nikada nijednu knjigu iz istorije nije procitao?!! :lolblue:
    Draganu Šoću vjeruje više nego tati, misli da je Dragan Šoć najači istoričar!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Bone, ja ti se zaista zahvaljujem na lijepim rijecima i ovaj forum se uredjuje na najjednostavniji moguci nacin. Ne moramo se slagati niucemu ili slagati bas u svemu, ali nema bas nijedan razlog da se medjusobno vrijedjamo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Tema je zakljucana jer je osnovno pitanje odavno prestalo biti temom i preslo se na savim drugu pricu. Poslije je otvorena druga radi navodnih dopunskih objasnjenja i povela se rasprava koja se ponavlja u vec davnih 5 tema o zastavama zacinjeno licnim uvredama tipa one tvoje koja je izbrisana.
    Zbog toga je zakljucena i spojena sa vec iscrpljenom temom i odgovorima.
    PS.
    Ti nijesi uputio nikakav odgovor vec direktnu uvredu sagovorniku, a to je obrisano i u blizoj buducnosti ce sve tako biti brisano bez razlike ko pisao, a to je bar odavno jasno i rasprave zasto se uvrede brisu su nepotrebne i to nece promijeniti.
    Ima mnogo tema u kojima je osnovno pitanje odavno prestalo biti temom pa se ne zakljucavaju, a nije se preslo na sasvim drugu pricu nego je pitanje pripadnosti narodu povezano i sa zastavom koji treba da simbolizuje narod i naciju. ... Sto se tice uvreda, toga jeste bilo u nekom uobicajenom vidu, nista specijalno novo, ali problem je sto ti nisi obrisao uvrede na moj racun, nego samo moje vracanje istom mjerom. Zbog toga ti ne valja posa nista. Inace, Cipur konstantno siri nacionalnu netrpeljivost i mrznju na sto ti uopste ne reagujes.
    *O svemu je govorio, bio je u stanju da kaze sve, pa i najmucnije, sve se moglo reci, sve pokazati, o svemu pricati.*
    (H. Hese, Sidarta)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Nihile, kad bi se tebi brisalo postova koliko se brise njemu vjerujem da bi ti ovdje non stop pisao kako "samo vracas istom mjerom". Jako dobro znas da u tvom konkretnom slucaju nije bilo govora ni o kakvom vracanju i manimo se doradjivanja teorija.
    PS.
    I ovo mjesto nije predvidjeno za nastavak uzajmne diskusije zbog kojeg je i doticni post zakljucan.
    Last edited by Hari Krisna; 06-03-07 at 22:58.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    9 Posts

Quote Originally Posted by nihil View Post
    Ima mnogo tema u kojima je osnovno pitanje odavno prestalo biti temom pa se ne zakljucavaju, a nije se preslo na sasvim drugu pricu nego je pitanje pripadnosti narodu povezano i sa zastavom koji treba da simbolizuje narod i naciju. ... Sto se tice uvreda, toga jeste bilo u nekom uobicajenom vidu, nista specijalno novo, ali problem je sto ti nisi obrisao uvrede na moj racun, nego samo moje vracanje istom mjerom. Zbog toga ti ne valja posa nista. Inace, Cipur konstantno siri nacionalnu netrpeljivost i mrznju na sto ti uopste ne reagujes.
    Samo kratka napomena. Zastava simbolizuje državu a ne naciju zato postoje 1. državne, 2. civilne ina kraju 3. ratne (vojne) zastave ito I na kopnu i II na moru. Zastave nacija i naroda su izmišljotina komunista. Nijedna nacija nema pravo da prisvaja nikakve simbole bili oni veksilološke bilo heraldičke prirode. Ti znaci su univerzalni.:wink:

Page 41 of 88 FirstFirst ... 3137383940414243444551 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)