Ако су се договорили са Америком, онда је то то.
ЕУ и њихове институције служе за спрдњу озбиљним земљама.
"nekadašnji europarlamentarac Roman Jakič"
A ne no čistačica prvog sprata eu parlamenta... kakvi oridjinali...
jes sad će eu izabrat da ne saradjuje sa nekom cg vladom, kako god izabrana, i svjesno gurne cg u naručije rusa, jes kako ne...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Ако су се договорили са Америком, онда је то то.
ЕУ и њихове институције служе за спрдњу озбиљним земљама.
Jedino svijetlo na kraju tunela je da se rasformira dps i zabrani njegov rad, a kroz lustraciju sa funkcija i iz javnosti trajno makne makar 300 njihovih sadašnjih ili ex funkcionera.
Tada ni Df neće imati o čemu da priča i širi nacionalizam pa će i oni vremenom biti marginalizovani, a na sceni će ostat samo partije koje guraju ekonomske teme....
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Izbjegavas da odgovoris na konkretno pitanje: imas li podatak da je od 350 novozaposlenih, 95 bilo muslimana? Ako nemas, znaci da si izmislio
Uzgred, tekst Omera je od oktobra 2021. Donacija Rudnika je iz juna 2022. Aj da ne bude da je Rudnik pokusao da ispravi nepravdu na koju je Omer ukazao, gospodinu Lekicu dajem priznanje za korektnost.
Ja nemam podatke i ne tvrdim nista. Samo sam prenio tekst Omera Zippa, cijenici da je covjek koji ne izmislja. A, evo, ispade da s ti izmislio
Pa si mislio da nekim vozilom kompenziras 95 muslimana![]()
Salimo se malo, ne uzimaj ovo za ozbiljno.![]()
Ko bi onda SPC-u finansirao hramove i crkve? Obnovu manastira u Pljevlja ti je finansirao sad pokojni DPSovac preko Rudnika uglja.
Hram u PG je Milo izdasno finansirao. Mada ga niste metnuli u ktitore.
Tada je DPS bio OK.
Ima jedna izreka - nikad ....... ne zatvaraj vrata. Bio to bivsi poslodavac, bivsi drug, bivsa zena ili bivsa partija.
Last edited by hercules; 26-12-22 at 08:26.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Lucke i dalje misli da se Evropa šali i da je neozbiljna, a ja ne pamtim da su ikad bili ozbiljniji. Ne samo oko Crne Gore, nego sa svim ostalim državama i svijetom.
Nikada jasnije i preciznije nisu stizala upozorenja.
Atomski mrav se preigrao i prevario zapadne partnere tako da je on izgubio svaki mogući kredit kod njih.
Opet vam kažem, Rade Milošević, SDT i put u UK su samo upozorenje šta ih sve čeka naprave li bilo kakav problem.
Love, peace and respect.
Bilcik:
Crna Gora nije u poziciji da oponira EU. Ono, moze, ali to znaci udarati glavom u zid.Kao neko ko predsjedava Odborom za Crnu Goru (POSP) imao sam punu podršku kolega u EP za ovu odluku. Nijesam imao izbora, osim da donesem ovu odluku. Poslao sam jasan signal sagovornicima u Crnoj Gori prije tog sastanka, da bi naša komumikacija tokom sastanka u Strazburu bila teška, osim ako bi većina odlučila da donese korake koji bi išli u pravcu rješavanja krize. Ipak, u Skupštini smo vidjeli odluke potpuno suprotne od toga. I to je razlog zašto nijesam imao izbora, osim da odložim sjednicu. Jer mi u EP nijesmo vidjeli smislen razlog da imamo ovaj sastanak u tom trenutku.
Nije iskljuceno da ce tih 41 poslanika upravo to raditi. Posledice nije tesko predvidjeti. No aj da ne gatamo. Da sacekamo i vidimo sto ce se desiti.
Nema CG bas tako tvrdu glavu.
Sve u svoje vrijeme, tad je bilo tako i zašto odbit donaciju za izgradnju, ne vidim problem... a onda su na kongresu partije saopštili da će da prave svoju crkvu (??!!??) i usvojili zakon o otimanju crkava i manastira i od tog trenutka zatvorili sami sebi vrata kod makar 70% naroda ove države...
I da zatvorena su ta vrata trajno, pa da će glave padat, više se otvarat neće... sad je u toku samo njihova katarza i tranzicija u nepostojanje....
Put u pakao im je već popločan, a i zvanično su isključeni iz crkve i anatemisani...
Da se prisjetimo prvih koji su na putu za pakao (spisak je u međuvremenu mnooogo proširen):
![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Ništa ja od toga ne sporim, i tačno je to, i mislim da treba na izbore da se ide a ne u ovu vladu, ali opet ti kažem ako se ta vlada desi i počne da radi, suludo je očekivat da će je EU držat u mraku i da će obustavit komunikaciju i saradnju jer bi time dali CG na tacni rusima....
Na kraju biće šta ameri kažu i dogovore sa istim tim dritanom i spajićem, odje ti se brisel pita 0%...
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Znaci dok su sipali u crkvu dobro je bilo, cim su batalili treba ih ugasit. Mora da je to neka spiritualna logika.
Cini mi se da je Milo Djukanovic junior krsten u Vaseljenu i djed mu je bio prisutan.
E sad bice da do Vaseljene nije stigao ovaj spisak. Mozda je i on poslat DHLom kao papiri za Marovica u Srbiju prije 2 godine.
Rekao bih da je ovaj prvi sa spiska sto je izopsten iz pravoslavlja obrnuo igricu.
Last edited by hercules; 26-12-22 at 09:10.
Tarzan i Filip kao tajni agenti, i dalje ostali ubačeni.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Znači jedna od djelatnosti SPC je pravljenje spiska za pakao, đeca u jaslice su razumnija od pojedinih ođe.
Pa kad su se okrenuli protiv crkve otvoreno da je ugase, logično je da se moramo branit i da smo mi njih ugasili, suštinski 2020te, a bukvalno u narednom periodu...
Vaseljena, kao ni bilo koja druga crkva ne prihvata po automatizmu spisak izopštenih mada se to po zahtjevu ispoštuje medju crkvama, ali svakako na tom spisku nije sigurno unuk milov, i nema razloga da bude, i mogao se i u SPC krstit bez problema... milo je odlučen, njegova porodica naravno da nije...
A to što čak ni on kad je u pitanju njegova krv neće da podje i krsti dijete u CPC, dovoljno govori kakva je to sekta i nvo u pitanju kad se čak i njihov otac komitski odlučio da se pomokri po njima...
Last edited by lucke91; 26-12-22 at 09:09.
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Ko pominje CPC? Vidim da te bas trigeruje.
Pomokrio? Fino, vrijedjas crkve. Lijepo bas. Detaljnije cu ti na PM.
Mora se kazes braniti. Pa jes, zdusno se brani oteto od prije 100 gpdina.
Sto djavolom dodje, djavolom i ode. Nego ti si lagan, zatvorio si jedna vrata za vazda.
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
Ada ne prave spisak no su ih iskljucili jer rade protivu crkve. I Kuća hemije da rade protivu kuće uzela bi im karticu za 10% popusta na sve proizvode do 31 decembra. Spisak za pakao nije javan i cuva se u strogoj tajnosti da se ovi sa spiska ne uznemire prije nego je vakat. Pa reci da crkva nema milosti. Prepasise da nisi i ti u bazi crkve, priznaj.
Sent आत्मनः
γνῶθι σαὐτόν
Ima i u tome istine. Jos se sjecam kad sam na pismeni iz matematike u srednjoj isao sa temperaturom taman negdje oko 38.5-39. I to pjeske, po kisi.
Bilo je problematicara i debila svakakvih i tada, ali nije bilo instagram roditelja i roditeljskih viber grupa gdje je najveci problem koji iPhone kupiti uciteljici za 8. mart. I niko se nije usudjivao da kontaktira te ljude mimo radnog vremena. Za to postoje roditeljski sastanci. Danas roditelji maltretiraju nastavni kadar.
Mada kad smo i kod nastavnog kadra, i to je daleko gore nego sto je bilo jer strucni i pametni ljudi mahom nece da rade za male pare.
Vazno je da mi stancamo te diplome Luca.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Akcenat treba staviti na dio njene izjave gdje kaze pojedini direktori. Ako su pojedinci u pitanju, trebala je da prikupi dokaze o njihovom nezakonitom radu pa da ih smijeni nakon toga. Ovako niko od tih direktora nece odgovarati ni za sta, i jos ce da ispadnu zrtve sistema. Posteni ljudi koji su na pozicije direktora skole dosli regularno, na osnovu licnih kvaliteta. A realnost je da vjerovatno nema direktora koji nije ujedno bio DPS spijun.
Druze, postavljas slike "izopstenih" iz crkve. Na takve price moze da se pali samo neko ko je daleko ispod nacionalnog prosjeka od 86.
Last edited by VanjaTheMan; 26-12-22 at 09:52.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Treba covjeku dodijeliti neku medalju foruma, ovako pred novu godinu, kao jednoj hodajucoj kontradikciji van svake konkurencije. Cak i ako izuzmemo ko je i sta je i sta je radio i pisao ovo bi bilo i za one najtvrdokornije previse, da ne kazem besmisleno. No, luckej je i dalje u fazi dokazivanja. Ocigledno je da su mu pokucali sa spiskom za pakao svojevremeno a strah ne bira, niti misli sta govori. Nema drugog objasnjenja za ovolike transformacije, lupinge i nesuvislosti.
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks