Čekam mimove engleske repke na avionu RyanAir-a sa natpisom "It's coming home"
Sent from my OnePlus 8 Pro using Tapatalk
*****r.Nikad vise nijedan ne dao.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Čekam mimove engleske repke na avionu RyanAir-a sa natpisom "It's coming home"
Sent from my OnePlus 8 Pro using Tapatalk
Stay salty.
Svakako dobra utakmica, brza i dinamicna sto se i ocekivalo.
Znaci da trpamo na Francuze da osvajaju, bice mala kvota.
Kako ce da pregaze Maroko sve je smijesno.
Dobro bi bilo Hrvatska - Maroko![]()
šteta za Engleze, dobar dio drugog poluvremena su bili bolji tim al Giroud je igračina. šteta za penal Kanea, samo da je šutirao kao prvi put
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ja sam prije početka prvenstva prognozirao (Maxbet preko Sofascorea nagradna igra) finale Francuska - Argentina. Blizu sam
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Lijepo je viđet ovo druženje van politike.
Nema događaja pozitivnijeg od mundijala.![]()
Last edited by avet; 10-12-22 at 21:52.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ajde pasha ne placi, nisi ubacio hiljadu no 20 eurapo faci mu se vidjelo da ce ga promasit. Kakav snob dva puta oce svom golmanu da uvali penal…
Englezi su ipak odigrali najaci fudbal od velikih ali prokleti penali vazda za njih presudni.
Poslije holandjana ako ne rame u rame najveci baksuzi za penale.
Svakako navijamo za finale Hrvatska Maroko.
Ipak, da ce osvojiti po meni kvota na francuZe treba biti 1.2
Englezi su bili jedini i trebali su ih ibacit ali kad nece sreca dzaba sve.
Ljepse se ponasaj da te zamolim.
Svom veli golmanu ... xD Uh. Dobro je to.
Sad nesto gledam i nikad do sada nisu se ponovile dvije ise reprezentacije zaredom u finalu. Pa bi valjalo vidjet Hrvatsku i Francusku u finalu![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
))
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Gledam sad snimke ovog džu-kelskog ponašanja Mesija protiv Poljske pa Holandije.
Koji primitivizam.
Zbog ovih stvari bih volio da ne osvoji, pacov.
Krespo, Batistuta i Ortega su bili i ostali gospoda.
Navijam da Argentina osvoji ali realno su Francuzi najjača ekipa na planeti drugo takmičenje u nizu i da su kompletni to bi bila šetnja.
Tako je.. Sinoć je Engleska dobila bitku za Mbappea, ali izgubila rat..
Walker ga je dobro zatvorio ali nije išao naprijed mnogo i pokušavao iz drugog plana..
Ne vidim ko od preostalih rep može imati sličan uspjeh protiv #10, a opet i ako se uspori, ovamo imaju druge rakete koje ostaju otvorene..
Griezmann i Rabiot imaju strašno prvenstvo, posebno Antoane kojeg je Deshamp na veznog stavio praktično
Slazem se, ono je nesportsko ponasanje, a na ovom nivou to ne bi trebalo da se tolerise, ali vratice im se ka sto im se zamalo sa holandijom vratilo nego narandzasti nijesu imali snage do kraja da ih kazne. Sto se tice engleza, ne moze se na penale prolazit stvarno, penal se toliko zloupotrebljava i mislim ds je vrijeme da se promijene pravila oko njega. Drugi prnal za engleze jeste faul, ali je situacija bila neizgledna za opasnost po gol, bukvalno iz ničega sviran.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Jedva cekam radikalnu promjenu teorije za sviranje penala. Od sesnaesterca do sesnaesterca je sudjenje bas uznapredovalo, unutar sesnaesteraca je degradacija igre. Balet
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks