Results 1 to 25 of 14337

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2022]

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Pisalo se postova i postova o porijeklu imovine.
    Meščini biće tanka vajda od toga. Probalo se u dosta zemalja, nije bilo nekog spektakularnog rezultata.
    Očekujem da izuju možda nekog blavora pred izbora za kampanju, poput one Verice koju su juče pustili.
    Čak i da dođe do licitacije? Što misliš ko će kupiti tu imovinu na nekoj petoj licitaciji za nekih 20% vrijednosti.
    U Srbiji su Šarićevi drugari kupili Šarićevu imovinu. A prethodno su zvali prijavljene i lijepo ih molili da odustanu od aukcija, što su ovi i uradili.
    Inače tu ima i dosta pravnih caka. Izuzev tereta dokazivanja na okrivljenom koji dokazuje porijeklo imovine, problem je i retroaktivno važenje za imovinu koja je stečena prije zakona.
    Biće zabave, a tanko para.
    Veoma te poštujem, mada često gledamo drugačije na stvari.
    Vrati se na jesen 2016. i poraz DPS u Budvi. Da li si zamišljao Budvu 2022 onakva kakva je danas?
    Vrati se na 2020 i program URA. Da li si zamišljao Crnu Goru ovakvu kakva je poslije dvije godine? I kakav je dalji trend?
    Cijenim da nisi. Ja sam vazda trolova, i nažalost bio bliži realnosti.
    Ovdje vazda računaj na najgori scenario kao pravilo življenja.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Budva je ista kao i prije 2016 god. (DPS=DF) i slobodno bi se mogla igrati ona igra iz skoro svake enigmatike ,,pronađi razliku'' (u suštini iste slike, ali se razlikuje u nekim detaljima). Naravno da mi se to ne sviđa.
    Crna Gora je tamo gdje je bila početkom devedesetih (nije ni mrdala odatle) i trend velike većine političkih elita (DPS i DF prije svega, ali nisu usamljeni) je da tamo ostane.
    Dakle, nimalo bajne (perspektivno). Šta sad? Da se bira (oh, opet se vraćamo na početak devedesetih, tu negdje kada nismo registrovali rušenje berlinskog zida) između dva zla? To nam je uglavnom (većinski) izbor, ajde da biram manje zlo. Meni je, iskreno, muka od toga i zato imam te stavove koje imam. ne tvrdim da su ispravni, ne tvrdim da su otkrovenje, ali, eto, moji su.

2. The Following 2 Users Say Thank You to wulfy For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)