Quote Originally Posted by NoLimit View Post
Guvarana ce znat a Montenegrina malo teze (mozda).
Ovo je neka manja zgrada prije djecijeg doma, tacnije ako znate dje zive Dragojlovici. Sa gornje strane magistrale a sa donje je odma luskuzna ruska vila koja se prodaje meleon i pol sa tigrom od stakla
Mislim da znam na koju mislis. Ako je to ta... hm... Bio sam i ja dok sam trazio stan i gledao, prije jedno godinu. Tada je cijena bila drugacija. Samo da potvrdim - u prizemlju su manji stanovi, ali svaki ima svoj komad baste, prilaz je uzbrdo i malo nezgodan za neiskusne vozace. Ima parking iza zgrade, a zgradu odrzava Rus koji radi i zivi tu u prizemlju?
Ako je to ta, zgrada je nelegalno sagradjena i nije nikad predato za legalizaciju, nesto ih koci. Ima dosta da je napravljena, nije useljavana i fasada je malo oronula, tj. pocela je da budja, nista sto se ne bi moglo oprati pod pritiskom. Stanovi su simpaticni, pogled je stvarno bruka, ali raspored je boze sacuvaj, vidjeces kad dodjes. Dnevna bas uska i dugacka, kuhinja premala. Ima tu potencijala ali moraju se ozbiljne pare skrhat da se dovede u red. Zato se i prodaje ispod cijene.