Iskreno, ebe mi se oće li bit izbora u sred sezone.
Samo me nervira ulazak u još jednu izbornu kampanju sa temama crkva, nacija, država, temeljni ugovor, drž puš, urac palac.
Pih.
Sad ide kampanja da je država ugrožena, a da Milo, Gvozden, Petar I., Veso Vukotić, Brajke i ekipa treba da je brane.
Ok, ko to popuši taj je za sanatorijum.
DPS, Evropejci spremni za borbu protiv korupcije, koji su spremni da u susret EU ubrzanja sruše vladu zbog ugovora koji ima malo jaču pravnu snagu od toalet papira.
Nego.... daj da puvamo u nacionalostičke diple još malo.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ili-nove-vlade
ne bih da rušim sneška Konataru al premijer nove vlade Abazović neće biti
dps je ovo danas uradio radi svojih glasača, eno ih neki što ih znam po fbu slave. u suštini neće im ovo proć a razlog za ostanak će naći već. u fazonu a moramo ih podržavat jer nam je stalo do evropskog puta države. za to vrijeme svi direktori će im ostati. opet kažem treba sačekat posjetu iz eu da i sve će nam se reći
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Jel se oni svi skupa drogiraju pa imaju ovakav stav?
Kad su iz dps bili za ovu vladu, tad sad bio protiv.
Sad kad su oni protiv ove vlade, ja podrzavam vladine korake, iako mogu izbori radi mene.
Treba uvijek ići kontra stava dps-a i slobodno nema zime, ne možeš pogriješit...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Moram da priznam da mi je malo vec smesno kako se svaki korak pravda sa nekom vecom silom iza… ako su ameri ovo nacrtali onda im svaka cast ali ja mislim da nisu…
Ne ulazim u to da li je ovaj egoisticni manijak, lud ili sta god, ali se opasno zaigrao, i sad se sve okrenulo naopako…
Nejasno mi je zasto ne mozete da prihvatite najracinalnije resenje a to je da DCG glasa za rusenje vlade… nikakvi amerikanci… samo njihov interes gde svi padaju, a uz ES oni mogu da budu najznacajnija samostalna stranka… a fa ne govorim o povredjenim sujetama i sta su Dritan i Joko uradili pre samo nekoliko meseci…
Sad odjednom vazan 30.08, odjednom ce im dati/ostaviti mesta po dubini, a bili su predmet sprdnje itd…
To su ipak ljudi na pocetku i kraju, i kao sto sam vec x puta rekao, da sam njihov glasac daleko bi vise se osecao razocaran ako ne sruse ovu vladu, nego li ostanu znog mesta u dubini i sl… a da ne govorim da bi se posrali po sebi da prihvate bilo koju poziciju ujljucujuci i premijersku…
I da.. DPS je ovo uradio zbog svojih biraca.. a valjda su trebali da poslusaju amere i fa bude puj pike ne vazi… pre amera sy vazniji glasovi…
Koliko me ne zanimaju buduci izbori interesantno ce mi biti posmatrati sa strane koje ce lazavine da smisle za nove kampanje, i koliko ce se ov.. ovaj glasaca primiti na to.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Odakle si ti...mi iako imamo imamo 81 poslanika, partije glasaju posebno. Demokrate ne mogu glasati isto sto i DPS, nema veze sto bi im to valjalo ili sto misle tako, jednostavno preskacu. SD moze da predlozi nesto sto je dobro, to se preskace zato sto je SD predlozio.
DPS partija sa 30 poslanika, svi isto glasaju, ono sto im Milo kaze - botovi. Jos ne vidjeh da je 10-15 iz DPSa glasalo za nesto, a ostatak bio protiv...toga nema u nasoj skupstini.
Kad se partije promijene, onda mozda bude bolje.
Ovako djeluju kao komunisticke organizacije.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Dobih neprovjerenu dojavu iz staba Demokrata da ce obalit vladu…
Jer volja NaaARodaaaaaaa se mora ispostovati.
Salim se.
https://m.cdm.me/ekonomija/odblokira...a-danilovgrad/
Usmenim odobrenjem premijera Dritana Abazovića skinuta je plomba sa asfaltne baze preduzeća “Tehnoput“ u naselju Cijevna i pokrenuta proizvodnja. Ovom odlukom omogućen je nastavak asfaltiranja bulevara Podgorica Danilovgrad čiji je obilazak završetka radova predviđen za sjutra.
Podsjećamo, asfaltna baza bila je zapečaćena odlukom Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma.
ima li države u kojoj se ovo dešava? ministarstvo zapečati a premijer usmenim odobrenjem naredi da se to promijeni? sve da bi se radovi sjutra završili? ovo u afričkim državama nema
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Last edited by outline; 10-07-22 at 18:48.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Tako i treba...samo rad, red i disciplina. Ne mozemo sebi priustiti taj luksuz zakljucanih baza i nerada.
Momci ne bih da vas razocaram ali vlada je pala.
Posto se niko nije sjetio, najvise sam to od ganda ocekivao, famoznih 6 poslanika koji ce glasati protiv Abazija su PZP i Meto Zenga!
Sve vas medo pozdravlja, samo jako!![]()
Dosta toga stoji, samo ne znam odakle dostina vas izvlači optimizam u vezi EU ubrzanja, pogotovo u ovim trenucima dje se agenda Open Balkana gura svim silama.
Rijetko odvratan dupeuvlakač.
U orevodu, "ko go bude htio da konstituiše vlast, moraće da pristane na uslovljavanje da Dritanga bude premijer, ker smo tas na vagi".
Bukvalno je Dritanov Vulin.
Forever young, i want to be forever young
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks