Page 230 of 304 FirstFirst ... 130180220226227228229230231232233234240280 ... LastLast
Results 5,726 to 5,750 of 7598

Thread: Vlada Crne Gore, 43. saziv

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    958
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by Blavorko View Post
    Ali kakvi god da su ovi novi DPS-ovci imaju 30000 puta vise patriotiyma u sebi nego Dritan, Medo, Pipun... A valjda dryavu treba da vode oni koji je i vole.
    DPS i patriotizam.
    Veću glupost u životu ne pročitah.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

2. The Following 5 Users Say Thank You to Isak For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by Isak View Post
    DPS i patriotizam.
    Veću glupost u životu ne pročitah.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
    Iskreno, ebe mi se oće li bit izbora u sred sezone.

Samo me nervira ulazak u još jednu izbornu kampanju sa temama crkva, nacija, država, temeljni ugovor, drž puš, urac palac.

Pih.

Sad ide kampanja da je država ugrožena, a da Milo, Gvozden, Petar I., Veso Vukotić, Brajke i ekipa treba da je brane.

Ok, ko to popuši taj je za sanatorijum.

DPS, Evropejci spremni za borbu protiv korupcije , koji su spremni da u susret EU ubrzanja sruše vladu zbog ugovora koji ima malo jaču pravnu snagu od toalet papira.

Nego.... daj da puvamo u nacionalostičke diple još malo.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

4. The Following 4 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,049
    Thanks Thanks Received 
    12,427
    Thanked in
    6,726 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ili-nove-vlade

ne bih da rušim sneška Konataru al premijer nove vlade Abazović neće biti

dps je ovo danas uradio radi svojih glasača, eno ih neki što ih znam po fbu slave. u suštini neće im ovo proć a razlog za ostanak će naći već. u fazonu a moramo ih podržavat jer nam je stalo do evropskog puta države. za to vrijeme svi direktori će im ostati. opet kažem treba sačekat posjetu iz eu da i sve će nam se reći

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    133 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post

Moze li ovako, ako Abazovic ne bude premijer i dalje - ti da batalis pisanje na ovom dijelu foruma?

7. The Following 2 Users Say Thank You to Vitis For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    349
    Thanked in
    180 Posts

Jel se oni svi skupa drogiraju pa imaju ovakav stav?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    133 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Uopste nije neizvjesno.
    DFu ne odgovaraju izbori, a poslije obaranja Krivokapiceve vlade kad su pucali sebi u nogu, sto ankete i pokazuju, sada bi pucali sebi u drugu.
    Iako su politickog oca nasli u Vucicu, ludi nisu.
    Tako da ce biti uzdrzani ili u nekom paralelnom univerzumu glasaju protiv.
    Demokrate se kunu i sav politicki kredibilitet su stavili da nece glasati nista sto predlaze DPS jer je po njihovom misljenju na stetu drzave.
    Manjine nisu sve na strani SDPS. Nikov poslanik glasati nece.
    Moja pretpostavka. Krivi i Rasko ostaju u vladi, uz miniranje svake odluke. Draginja potanja u jos goru sizofreniju. Do kraja godine ce ih Abazovic naspicati iz vlade, bez ako se ne napravi dil "mi vama mjesto po dubini, vi glasate nesto na vladi/parlamentu"
    Ako toga ne bude spicanje ide brze.
    Evo su postavili Kanteru za sefa ANB. Ukoliko dobije penal do kraja ljeta, idu i Ranya i Rasko u paketu.
    Isto ceka i DPS i njegove kadrove. Skracenja mandata skupstini jednostavno nece biti.
    To sto ce DPS da prica kako se ostali boje izbora, poslije januara svakoga boli tuki. Mogu sad da tandrcu koliko hoce, ta prica poslije januara je suplja ko reseto.
    Mislis da nekoga boli tuki sto npr Vukovic nece da dodje na otvaranje auto puta i bulavara PG DG. Jer nema Markovica i Djukanovica.
    Djeluje i zvuci pateticno i da nema CDM dje je i tamo usputna vijest, ne bih uhvatio taj biser politicke misli.
    Nikom ne odgovaraju izbor prije opstinskih. Imaju vise od DPSa pa mogu da se igraju. Nije Dritan ovo izglasao da se prije toga nije dogovorio sa DF/Demokratama.

Ako treba opet da se sastavlja, najizglednije je da Demokrate ulaze umjesto SDPa i ostaju po dubini.

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

dps je ovo danas uradio radi svojih glasača, eno ih neki što ih znam po fbu slave. u suštini neće im ovo proć a razlog za ostanak će naći već. u fazonu a moramo ih podržavat jer nam je stalo do evropskog puta države. za to vrijeme svi direktori će im ostati. opet kažem treba sačekat posjetu iz eu da i sve će nam se reći

Atomizovani mrav vjerovatno neće više biti ni predsjednik URE, a ne Vlade. Nego ajde...
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Kad su iz dps bili za ovu vladu, tad sad bio protiv.
    Sad kad su oni protiv ove vlade, ja podrzavam vladine korake, iako mogu izbori radi mene.

Treba uvijek ići kontra stava dps-a i slobodno nema zime, ne možeš pogriješit...
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    349
    Thanked in
    180 Posts

Moram da priznam da mi je malo vec smesno kako se svaki korak pravda sa nekom vecom silom iza… ako su ameri ovo nacrtali onda im svaka cast ali ja mislim da nisu…

Ne ulazim u to da li je ovaj egoisticni manijak, lud ili sta god, ali se opasno zaigrao, i sad se sve okrenulo naopako…

Nejasno mi je zasto ne mozete da prihvatite najracinalnije resenje a to je da DCG glasa za rusenje vlade… nikakvi amerikanci… samo njihov interes gde svi padaju, a uz ES oni mogu da budu najznacajnija samostalna stranka… a fa ne govorim o povredjenim sujetama i sta su Dritan i Joko uradili pre samo nekoliko meseci…

Sad odjednom vazan 30.08, odjednom ce im dati/ostaviti mesta po dubini, a bili su predmet sprdnje itd…

To su ipak ljudi na pocetku i kraju, i kao sto sam vec x puta rekao, da sam njihov glasac daleko bi vise se osecao razocaran ako ne sruse ovu vladu, nego li ostanu znog mesta u dubini i sl… a da ne govorim da bi se posrali po sebi da prihvate bilo koju poziciju ujljucujuci i premijersku…

I da.. DPS je ovo uradio zbog svojih biraca.. a valjda su trebali da poslusaju amere i fa bude puj pike ne vazi… pre amera sy vazniji glasovi…

13. The Following User Says Thank You to zaro For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    133 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Sad kad su oni protiv ove vlade, ja podrzavam vladine korake, iako mogu izbori radi mene.

Treba uvijek ići kontra stava dps-a i slobodno nema zime, ne možeš pogriješit...
    Kakav poraz DPSa, jos jedan u nizu. isti matrak 'davali' oni podrsku ili ne, svejedno nista nisu uradili osim izglasavanja prvog dana. Sad kad uleti DF umjesto njih hahaha, vise nece moci ni da se prica kako je ovo DPS vlada.

Thanks Thanks Given 
    6,117
    Thanks Thanks Received 
    6,668
    Thanked in
    3,181 Posts

Đe ti izgubi mladost veliš li? Da se uče na tvojim greškama.

Sent from my SM-S906U using Tapatalk
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

16. The Following User Says Thank You to avet For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    1,819
    Thanked in
    918 Posts

Koliko me ne zanimaju buduci izbori interesantno ce mi biti posmatrati sa strane koje ce lazavine da smisle za nove kampanje, i koliko ce se ov.. ovaj glasaca primiti na to.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

18. The Following User Says Thank You to goldfinger For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,049
    Thanks Thanks Received 
    12,427
    Thanked in
    6,726 Posts

Quote Originally Posted by Vitis View Post
    Moze li ovako, ako Abazovic ne bude premijer i dalje - ti da batalis pisanje na ovom dijelu foruma?
    jasno napisah nove vlade. dakle ne ove ili neke ako bude rekonstrukcija. nego, posle izbora koji moraju biti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    133 Posts

Quote Originally Posted by zaro View Post
    Moram da priznam da mi je malo vec smesno kako se svaki korak pravda sa nekom vecom silom iza… ako su ameri ovo nacrtali onda im svaka cast ali ja mislim da nisu…

Ne ulazim u to da li je ovaj egoisticni manijak, lud ili sta god, ali se opasno zaigrao, i sad se sve okrenulo naopako…

Nejasno mi je zasto ne mozete da prihvatite najracinalnije resenje a to je da DCG glasa za rusenje vlade… nikakvi amerikanci… samo njihov interes gde svi padaju, a uz ES oni mogu da budu najznacajnija samostalna stranka… a fa ne govorim o povredjenim sujetama i sta su Dritan i Joko uradili pre samo nekoliko meseci…

Sad odjednom vazan 30.08, odjednom ce im dati/ostaviti mesta po dubini, a bili su predmet sprdnje itd…

To su ipak ljudi na pocetku i kraju, i kao sto sam vec x puta rekao, da sam njihov glasac daleko bi vise se osecao razocaran ako ne sruse ovu vladu, nego li ostanu znog mesta u dubini i sl… a da ne govorim da bi se posrali po sebi da prihvate bilo koju poziciju ujljucujuci i premijersku…

I da.. DPS je ovo uradio zbog svojih biraca.. a valjda su trebali da poslusaju amere i fa bude puj pike ne vazi… pre amera sy vazniji glasovi…
    Odakle si ti...mi iako imamo imamo 81 poslanika, partije glasaju posebno. Demokrate ne mogu glasati isto sto i DPS, nema veze sto bi im to valjalo ili sto misle tako, jednostavno preskacu. SD moze da predlozi nesto sto je dobro, to se preskace zato sto je SD predlozio.

DPS partija sa 30 poslanika, svi isto glasaju, ono sto im Milo kaze - botovi. Jos ne vidjeh da je 10-15 iz DPSa glasalo za nesto, a ostatak bio protiv...toga nema u nasoj skupstini.

Kad se partije promijene, onda mozda bude bolje.

Ovako djeluju kao komunisticke organizacije.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    Đe ti izgubi mladost veliš li? Da se uče na tvojim greškama.

Sent from my SM-S906U using Tapatalk
    Mladost ludost, da smo zdravo govorio sam im ja na vrijeme da srljaju i idu u ambis, jbg nisu mi me slušali, bukvalno su mislili da nema promila šanse da izgube vlast... a onda je na izbore 20.000 sigurnih glasova zaokružila nekog drugog
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Mladost ludost, da smo zdravo govorio sam im ja na vrijeme da srljaju i idu u ambis, jbg nisu mi me slušali, bukvalno su mislili da nema promila šanse da izgube vlast... a onda je na izbore 20.000 sigurnih glasova zaokružila nekog drugog
    Znaci ti i jos 19.999 takvih se najelo i prevrnulo korito i sad likuju ispod Gojkove mantije

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Znaci ti i jos 19.999 takvih se najelo i prevrnulo korito i sad likuju ispod Gojkove mantije
    Znam, boli te ali nikad više toga dps filma gledat nećeš da se oni pitaju, prošlost su, sad se samo trzaju...
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    59
    Thanked in
    45 Posts

Quote Originally Posted by Vitis View Post
    Odakle si ti...mi iako imamo imamo 81 poslanika, partije glasaju posebno. Demokrate ne mogu glasati isto sto i DPS, nema veze sto bi im to valjalo ili sto misle tako, jednostavno preskacu. SD moze da predlozi nesto sto je dobro, to se preskace zato sto je SD predlozio.

DPS partija sa 30 poslanika, svi isto glasaju, ono sto im Milo kaze - botovi. Jos ne vidjeh da je 10-15 iz DPSa glasalo za nesto, a ostatak bio protiv...toga nema u nasoj skupstini.

Kad se partije promijene, onda mozda bude bolje.

Ovako djeluju kao komunisticke organizacije.
    Ne znam da li je relevantno, ali je Branka Bošnjak glasala za Rezoluciju o Srebrenici, ostatak PzP je bio uzdržan, a ostatak DF-a je glasao protiv. Demokrate su glasale za, zajedno sa DPS-om i URA-om.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    133 Posts

Quote Originally Posted by bigic View Post
    Ne znam da li je relevantno, ali je Branka Bošnjak glasala za Rezoluciju o Srebrenici, ostatak PzP je bio uzdržan, a ostatak DF-a je glasao protiv. Demokrate su glasale za, zajedno sa DPS-om i URA-om.
    Jeste, poznaje li istorija jos koji slucaj?

Da ne zaboravimo da se odje radi o vracanju DPSa protiv volje naroda! Taj bi bio lincovan u roku od 24h.

Thanks Thanks Given 
    2,578
    Thanks Thanks Received 
    677
    Thanked in
    403 Posts

Dobih neprovjerenu dojavu iz staba Demokrata da ce obalit vladu…

Jer volja NaaARodaaaaaaa se mora ispostovati.
    Salim se.

Thanks Thanks Given 
    5,049
    Thanks Thanks Received 
    12,427
    Thanked in
    6,726 Posts

https://m.cdm.me/ekonomija/odblokira...a-danilovgrad/

Usmenim odobrenjem premijera Dritana Abazovića skinuta je plomba sa asfaltne baze preduzeća “Tehnoput“ u naselju Cijevna i pokrenuta proizvodnja. Ovom odlukom omogućen je nastavak asfaltiranja bulevara Podgorica Danilovgrad čiji je obilazak završetka radova predviđen za sjutra.

Podsjećamo, asfaltna baza bila je zapečaćena odlukom Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma.

ima li države u kojoj se ovo dešava? ministarstvo zapečati a premijer usmenim odobrenjem naredi da se to promijeni? sve da bi se radovi sjutra završili? ovo u afričkim državama nema

Last edited by outline; 10-07-22 at 18:48.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    133 Posts

Tako i treba...samo rad, red i disciplina. Ne mozemo sebi priustiti taj luksuz zakljucanih baza i nerada.

29. The Following User Says Thank You to Vitis For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    299
    Thanks Thanks Received 
    90
    Thanked in
    62 Posts

Momci ne bih da vas razocaram ali vlada je pala.

Posto se niko nije sjetio, najvise sam to od ganda ocekivao, famoznih 6 poslanika koji ce glasati protiv Abazija su PZP i Meto Zenga!

Sve vas medo pozdravlja, samo jako!

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by gamechanger View Post
    Momci ne bih da vas razocaram ali vlada je pala.

Posto se niko nije sjetio, najvise sam to od ganda ocekivao, famoznih 6 poslanika koji ce glasati protiv Abazija su PZP i Meto Zenga!

Sve vas medo pozdravlja, samo jako!
    Medo se u pzp više ne pita.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Iskreno, ebe mi se oće li bit izbora u sred sezone.

Samo me nervira ulazak u još jednu izbornu kampanju sa temama crkva, nacija, država, temeljni ugovor, drž puš, urac palac.

Pih.

Sad ide kampanja da je država ugrožena, a da Milo, Gvozden, Petar I., Veso Vukotić, Brajke i ekipa treba da je brane.

Ok, ko to popuši taj je za sanatorijum.

DPS, Evropejci spremni za borbu protiv korupcije , koji su spremni da u susret EU ubrzanja sruše vladu zbog ugovora koji ima malo jaču pravnu snagu od toalet papira.

Nego.... daj da puvamo u nacionalostičke diple još malo.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Dosta toga stoji, samo ne znam odakle dostina vas izvlači optimizam u vezi EU ubrzanja, pogotovo u ovim trenucima dje se agenda Open Balkana gura svim silama.

Rijetko odvratan dupeuvlakač.
    U orevodu, "ko go bude htio da konstituiše vlast, moraće da pristane na uslovljavanje da Dritanga bude premijer, ker smo tas na vagi".
    Bukvalno je Dritanov Vulin.
    Forever young, i want to be forever young

Page 230 of 304 FirstFirst ... 130180220226227228229230231232233234240280 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)