Pitanje je pod kojim uslovima je Eskobaru DF prihvatljiv?
'manjinska' sa DFom?
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Pitanje je pod kojim uslovima je Eskobaru DF prihvatljiv?
'manjinska' sa DFom?
Pretpostavljam da će se tražiti skraćenje mandata skupštine.
Kako će se glasati baš je neizvjesno.
Ne bi me ni od koga ništa čudilo.
Blagu prednost, ali baš blagu ima skraćenje mandata.
Ako se ne izglasa skraćenje dps može da čika druge kako se boje izbora.
Sa druge strane, Dritan tada treba da razriješi Konjevića i Krivokapića.
A ponovo mu treba 41 za razrešenje.
Cirkusa nam neće falit.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Cekajte ljudi - znaci na kraju moze biti i ovakav scenario - da se manjine koje su trenutno u vladi odreknu Dritana i URA-e, prihvate DPS i SDP i vrati se sve na fabricka prije avgusta 2020.?![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Pa za to im treba neko od dritanovih, jokovih… jedan nedostaje
Moze li do dogovora da se Ljeksi da' da bude premijer, i jos vecu stolicu od skupstinske, a Drile aut?
Sent from my SM-S906U using Tapatalk
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
* PROĆI ĆE *
![]()
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Mozda je lucke91 njihov izvor![]()
Ja ne vjerujem u ove izvore, vidite luckoga on zna sve o dpsu![]()
nevjerovatno koliko se vredja prosjecan glasac dpslasti, usvojen temeljni ugovor sa njima zajedno a onda vidjese da zbog extremnih struja u njima samim i moguceg cijepanja partije odlucuju. da uskrate podrsku... ?nevjerovatno 2+2=5
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
@acs sto vele?Ocemo li ovo nazad apostole ili...?
![]()
Demokrate na potezu.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Ja mislim da su osmislili da direktno Vladi otkazu. Sazovu skupstinu zbog toga. Demokrate nece ni doc oni nece imat vecinu...
Odje se skupstina raspusta i cao.
Ali kakvi god da su ovi novi DPS-ovci imaju 30000 puta vise patriotiyma u sebi nego Dritan, Medo, Pipun... A valjda dryavu treba da vode oni koji je i vole.
Sad je najveća nepoznanica šta će Demokrate da urade.
Neočekivano (?) su dobili priliku da najviše profitiraju od ovih dešavanja. Mislim da se neće ići na nove izbore, jer to nikome od aktuelnih parlamentarnih stranaka u ovom trenutku ne odgovara.
U slučaju da Vlada dobije povjerenje, ići će se na rekonstrukciju. U tom slučaju, Dritan ostaje premijer, ali se mijenja sastav Vlade, jer ulaze partije iz stare većime. Međutim, biračima bi se moralo objasniti zašto Demokrate sada pristaju na aranžman koji su već eksplicitno nudili unazad pola godine, a Ura nije prihvatala - i zašto smo shodno tome izgubili cijelu jednu godinu (odgovor se nazire).
Niim siguran koliko je ostalim subjektima u interesu da preuzimaju vođstvo državom u trenutku ogromne polarizacije, nestabilnosti i, najvažnije, dolazeće energetske i ekonomske krize, zbog čega mi se čini da je opcija rekonstrukcije najrealnija.
U slučaju da Vlada ne dobije povjerenje, postoje dvije opcije:
- nova vlada sastavljena od bivše većine, gdje bi bilo realno da Bečić traži mjesto premijera.
- manjinska vlada okupljena oko Demokrata i manjima, uz podršku DPS-a, sa potencijalom da se dođe do većine od 49 i izglasavanja pravosudnih funkcija. Politički najrizičnija, ali i naefektivnija opcija, ako pričamo o napretku u 23 i 24.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Da mi neko objasni zasto bi bilo ko od Demokrata pristao da Dritan ostane premijer posle svega?
X ti put kazem… Aleksa Becic sledeci premijer
Ovo je zicer za Demokrate, da uopšte ne dodju na glasanje, neka Vlada opstane, iovako se URA i Dritanga samogase svaki dan.
Forever young, i want to be forever young
I ja sam misljenja da ce stisnut petlju i oborit vladu.
Mada evo Nik Djeljosaj pravdaci se ljudima na fb pise da vlada nece pasti jer nema vecinu za obaranje
Ne znam kakav je profil glasaca Demokrata… ali npr ja da sam glasac, daleko bi iy vise postovao da obore ovu vladu posle svega, nego li da se uzdrze kao zbog TU
Mozda ako hoce ko da ga ozeni/uda ili sta god… ovako jw ispao kao iz voza…
Al dobro sve su to Amerikanci smislili…
Uopste nije neizvjesno.
DFu ne odgovaraju izbori, a poslije obaranja Krivokapiceve vlade kad su pucali sebi u nogu, sto ankete i pokazuju, sada bi pucali sebi u drugu.
Iako su politickog oca nasli u Vucicu, ludi nisu.
Tako da ce biti uzdrzani ili u nekom paralelnom univerzumu glasaju protiv.
Demokrate se kunu i sav politicki kredibilitet su stavili da nece glasati nista sto predlaze DPS jer je po njihovom misljenju na stetu drzave.
Manjine nisu sve na strani SDPS. Nikov poslanik glasati nece.
Moja pretpostavka. Krivi i Rasko ostaju u vladi, uz miniranje svake odluke. Draginja potanja u jos goru sizofreniju. Do kraja godine ce ih Abazovic naspicati iz vlade, bez ako se ne napravi dil "mi vama mjesto po dubini, vi glasate nesto na vladi/parlamentu"
Ako toga ne bude spicanje ide brze.
Evo su postavili Kanteru za sefa ANB. Ukoliko dobije penal do kraja ljeta, idu i Ranya i Rasko u paketu.
Isto ceka i DPS i njegove kadrove. Skracenja mandata skupstini jednostavno nece biti.
To sto ce DPS da prica kako se ostali boje izbora, poslije januara svakoga boli tuki. Mogu sad da tandrcu koliko hoce, ta prica poslije januara je suplja ko reseto.
Mislis da nekoga boli tuki sto npr Vukovic nece da dodje na otvaranje auto puta i bulavara PG DG. Jer nema Markovica i Djukanovica.
Djeluje i zvuci pateticno i da nema CDM dje je i tamo usputna vijest, ne bih uhvatio taj biser politicke misli.
Ovi je nece krasti??? Vidio si uru koliko za gorivo trosila, a prozivala Demokrate... Mi za ove znamo da je izgleda ne vole. I da vole da lome stvari u vlasnistvu drzave.
A Milojka i prozivaju za neke milione... Daj im vremena za kradju.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks