Mafijaska drzava.
Niko ne pominje ovog Bugarina, koji je nizerangirani sluzbenik u Kotoru, a ima vilu od bar milion eura u Podgorici.
Ovaj sto je nadgledao Becica po CG
Ne bih ja to nista diro
Policajac zakonski u normalnoj državi, posao može izgubiti samo ako je počinio neko krivično djelo.
Sama po sebi saradnja ili neki vid koordinacije sa kriminalcima nije krivično djelo. To rade i policija i tužilaštvo u mnogim situacijama.
Jedino ako je krivično djelo rezultat te saradnje.
Nije baš jasno koje su to štetne posljedice nastale zbog navodnog razgovora specijalca Kneževića sa nekim kriminalcima.
Ako je uopšte i razgovarao, s obzirom da nijesu objavljeni snimci tih razgovora.
prvo kažu da je navodno morao biti blizak sa Brđaninom a onda kažu da nema dokaza
”Nema dokaza da su Brđanin i Knežević bili umiješani u bilo kakve kriminalne aktivnosti”, prenosi taj portal pozivajući se na dokumenta EUROPOL-a.
pošto europol sve servira na tacni, siguran sam da bi imao dovoljno dokaza i za Brđanina. a pošto nema
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
To znaci mozda da samo ne mogu da ga povezu sa direktnim kriminalnim radnjama.
Iato kao i ovih nekoliko koji se pominju u tekstu. Nema dokaza za kriminalne aktivnosti, ali je jako kompromitujuce da postupajuci inspektori salju podatke iz tuzilastva ili iz istraga likovima za koje svako zna da rade sa Kavcanima.
Pa sve da nisu centa uzeli, dovoljno je da lete sa posla.
Ne odnosi se na Brdjanina, ali na zalost, nije ga Europol dzabe pomenuo.
Ne bih ja to nista diro
Last edited by Hell Raiser; 04-05-22 at 12:11.
Predao štafetu.
https://m.cdm.me/politika/stijovic-p...joprivrednika/
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 04-05-22 at 12:14.
kako koji predaje stafetu, tako nasmijani odlaze 😁
nothing comes from violence and nothing ever could
nemoj mislit da ga branim. ako je kriv neka ide sa posla, u roku od minut. makar se šalje poruka da više nema nedodirljivih
meni je pak zanimljivije ponašanje mnogih u fazonu - dcgu i dfu je Rakonjac prije po' godine bio heroj i tad nisu pominjali da je bio jedan od glavnih u oktobru '15. isto sa Kneževićem. sad je top, a prije su svi bili poslušnici depeesa. kad pomenuh nekima te su aktivista Mande i Bogdanovića da je čuvao skoro sve iz DPSa, bjehu u fazonu, maaaa to je samo posao, vazda je on bio naš
jbg, Kolumbija u srcu Evrope smo i kraj priče
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nije Rakonja tada znao koga bije i zaprasuje....a i pokajao se iskreno.
Dovoljno !
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Možda griješim, ali pominjanje pojedinih, uz napomenu da nema dokaza o kriminalnim radnjama, je opomena i nagovještaj da će morati dati doprinos raskrinkavanju mafije, inače... možda se i nađu neki dokazi.
Nego, za ove zaboravnije.
Kako danas zvuce izjave grcke policije da su pripadnici crnogorskog ANB i policije bili u grckoj dva dana prije ubistva Stamatovica i Kozara, a otisli dan poslije.
Bice da su bili u sopingu
Ne bih ja to nista diro
Eto ti ih na Podgoricke jedan za drugim na listi.. vratice se brzo
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://m.cdm.me/hronika/sdt-ponovo-...icno-gonjenje/
Evo se konacno javio i novi SDT. Sad ce opet da ispituje prijavu koju je Cadjenovic odbacio u januaru.
Jer je novi SDT tu samo da vidi ovo novo sto se desava, a ne sta su mu potcinjeni radili ranije. To izgleda proslo pa nema veze, bez ako se kojim slucajem ne nadje u novinama.
Onda mora jbga
Ne bih ja to nista diro
Štampaju se opet majice nije moja vlada,unosan biznis.
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
Znači ostaju da se dodatno požrtvuju za CG?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Može dakako policajac i u još nekim slučajevima ostati bez posla, ali nakon presude za krivično djelo njemu po sili zakona prestaje radni odnos.
A gluposti pišeš ti, kad kažeš da je bilo kakav vid saradnje sa "kriminalcima" dovoljan da policijski službenik ostane bez posla.
Čovječe, u zakonu postoje instituti "operativnih veza", "doušnika" i "zaštićenih svjedoka", što je u svakom slučaju neki vid saradnje države sa "kriminalcima".
Poenta je samo šta proizilazi iz te saranje i komunikacije.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks