Nije ni cudo veljesrbima e dime,kad su direktno protiv njih i popova izgleda radili sky aplikanti.
Sumirano sve u zadnjih mjesec dana,tezak sumrak.
Pocev od korumpirane murije,klanova,slika tita,kralja nikole,krsstazrnova,zelenih zastava i sinova nesretnika,kriminalnih prirepaka,od roditelja koji su makar na papiru trebali biti sa prave strane zakona.
Nikad crnja Crna Gora.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
https://volimpodgoricu.me/novosti/me...iminalne-grupe
Ima li klana da nema visoko pozicionirane policajce za doušnike....Specijalno tužilaštvo označilo je policijskog funkcionera Dalibora Medojevića članom grupe koju je, kako se osnovano sumnja, 2020. godine formirao Jovan Vukotić zajedno sa Jankom Vukadinovićem, radi izvršenja najtežih krivičnih djela, prenosi Pobjeda.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...luzene-diplome
I polako se i stvari u Policiji ubrzavaju.
Trazi se smjena direktora policijskog sindikata. Od zanimljivosti dvije stvari
I drugaNemaju razloga da se boje, pogotovo ne starješina koje nemaju časno zaslužene diplome", rekla je ona.
Kako se kupovala lojalnost i pritiskali neistomisljenici.Ona je istakla i da su je pojedine kolege minulih dana "navlačile" u razgovorima i apelovala na okupljene da vode računa sa kim komuniciraju, jer među njima ima onih koji se trude da "miniraju" zalaganje za promjene u Sindikatu.
Napredovali ljudi sa falsifikovanim diplomama, a kolege snimaju kolege.
Spijune samo utorkom primamo. Casna i postena....
Ne bih ja to nista diro
dje ste bili do sinoc, dostina vas je odje branila iste ove ljude iza paravana neke objektivnosti kad ono sve sto se pricalo se saznalo jos prije godinu dana sad odjednom svi protiv njih a nemojte
Kako li je avangardi kad mora rucice da dize zajedno sa onima cije su perijanice Medenica i Veljovic…
Mnogo toga pare mogu da kupe, ali ipak ne mogu sve… a to sto ne mogu je najvaznije…
Idemo daaalje…
Ne znam što je sad povika na Abazovića. Evo zasjeo je u tu fotelju i otvaraju se neke baš opasne stvari.
Što nije bilo ranije? On je kriv? A što se ovime nije bavila Krivokapićeva vlada i premijer?
Pošto je znao preskočiti Dritana u policiji za ono što ga je zanimalo poput ustoličenja. Al za ovakve stvari, stisla guza dedicu.
Tko leti, vrijedi...
Neka vidi neko jel živ Adžić, eo mu pakao u ministarstvo i policiju, a njega nema od 1 maja da twitne nešto, a navikli smo od njega u roku 10min da se javi... ili je strah od lazovića, pa da se ne zalijeće
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
A nemojte Fijipa da prozivate, on je fini dpsovac, šeta ulicom bez obezbjeđenja. Dobro ajd, jeste bio bitan šraf u dps mašineriji, i jeste neustavno treći mandat odradio i usvojili zakon koji mu poslije tri mandata daje 5 godina predsjedničku platu, kancelarije i sekretare, ali je on i veliki vjernik. I Konfuzije Grbaljski je veliki vjernik, ada viđeli ste kako dosljedno 3 decenije napada dps zbog crkve, u direktnom tv prenosu sa nepoznate lokacije. Samo još Dikej da postane fratar, taman je tamo u Engleskoj, ne znam koliko je daleko od Šervudske šume, i da Veka položi razliku predmeta da se prekvalifikuje sa sudije na monahinju i da ih svi bogougodno pomilujemo. Zbilja, koliko li će ovih koji se liječe ili će počet da se liječe iznenada pronaći boga? Dobro, ne baš boga, nego spc. Ipak je to bitnije. Bog ne postoji, spc postoji, tako da nema dileme ko može da pomogne.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Pojedinima je spc kriva i kad im u dojč pjena nije dovoljno gusta
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Montiran snimak ili liječenje u Beogradu, ne mere treće bit ovih dana.
Snimak ja jasan da jasniji ne može biti, kako je mislio da je montiran, nako sumnja na Filipa Vešovića lično?![]()
Ne bih zurio sa zakljuckom. Prvo, sto znaci da je snimak montiran? Da li je njegov glas na snimku? Izvori "Vijesti" kazu da jeste. Da li su njegove rijeci na snimku?Vrlo vjerovatno da jesu. Moguce je da je bilo kidanja snimka, to se moze nazvati montiranjem. Ali, ako je stvarno bilo neke saradnje, "koordinacije akcije" s kriminalcima, to je dovoljan razlog da izgubi posao. U normalnoj drzavi. Ako se to i desi, ne treba da brine. Zbrinuce njega crkva.
Ne treba odmah nalijetati na prvu loptu. Da sacekamo malo. Bilo je tu i svjedoka. Naravno, vazi pretpotstavka nevinosti.
Ja nisam čuo još tako nešto od bilo koga uživo a ni ovako,više drugova imam da idu uredno u crkvu-oduvijek,od onih koji ne idu.
Evo napr niko nikad ne pomenu da je paklena,iliti nedostojna što bi se reklo,ko zna koja po redu izjava mitropolita o tome ko su i što crnogorci,kao i da uči od aleksandra rakovica koji je zna se što i ko,i kakvih je stavova.
Sve je to od početka 90-tih do dana današnjeg bilo na nivou "tišu ne valja se,naši smo"
Isti matrix kao i kod veljecrnogoraca " tišu ne diraj državu"
Ni makac naprijed 2022 godine.
Last edited by Sidewinder; 04-05-22 at 11:22.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Evo su se konacno oglasili
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ica-i-kriminal
Nije mogao koordinator svega i svacega nista da uradi jer nije moglo od DCG i DF da se izglasa novi SDT.
A novi SDT se izgleda jos nije probudio, da se javi.
Jos sinoc napisah. Sad ce da ide nije moglo ovo nije moglo ono, a kad Olivera objavi sve moze.....
Kakav cirkus od drzave...
Ne bih ja to nista diro
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
on je samo sarmirao tamaru zvicer. ono... i ja bi, ono nije zena no zmaj
https://www.pobjeda.me/clanak/bakovi...eznim-organima
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks