Mislim da bi red bio da se zakon promijeni i da se neko mooooodo iz EU postavi kao VDT, pa ni po babu ni po stričevima.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sta je najavljivao, izvini.
Ajde ovako. Ovo je doslo u julu prosle godine. Dakle, znao je Brdjanin, znao je Sekulovic, znao je Vuksic(trebao bi), znao je i Abavzovic, kao i njegov savjetnik a sad ministar Adzic. A sad zna i novi koordinator Rasko Konjevic kojem su ovi bili potcinjeni dok je bio ministar policije.
I cuti se svo vrijeme, i Olivera im objavljuje prepiske koje imaju godinu.
Sta mislis kako se percipira sve ovo.
Kao njegov uspjeh, mialim Dritanov... Salis li se.
Nije ovo nikakvo istrazivacko novinarstvo kojim se zena inace bavi, vec je RASPAKOVALA datoteku.
I sjutra ce svi da upru. I policija i SDT i Abazovic i pricaju kako je njihov uspjeh.
Jedno pitanje. Sta je drugacije sjutra od jula mjeseca?
Osim sto ih je Olivera zajebala
Ne bih ja to nista diro
A ko je trebao da podigne optuznicu?Ovi koje si naveio ili...?
Oliveri svaka chast,a mislish li da je ona ovo dobila tek ovih dana a proshle nedelje da se vishe ne ponavljam najavljena exkluzivna hapshenja...?
Nisi naivan,i ona pored sve hrabrosti mora dobiti signal kad da pusti.
...
Nije Olivera nikog zajebala, njoj je izgleda posao da javno dijeli domaće zadatke.
Jer ovi naši ne čitaju redovno email-ove.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Pa joj je Dritan rekao dok je danas cavrljao sa Gandom oko Komarnice.
Ne budi bas toliko navijacki raspolozen.
Ako je htio da pokupi baaas dobre poene to je mogao da uradi danas dok je bio sa novinarima i kaze "cekajte da vidite iznenadjenje nocas"
To sto je on cavrljao o ekologiji samo govori da pojma nije imao sta ce da se desi.
Kao sto rekoh, izgleda da je crkla tastatura ili su potrosili data protok, pa se ne javlja ni Rasko novoproglaseni koordinator, ni Dritan, ni novi ministar.
A URA clanovi su na FB raspalili kako je za ovo DCG kriv.
Toliko o tome da Olivera vodi racuna o tome sta URA i Dritan o tome misle.
Nego dje je Draginja. Jesu li i njoj ko i Rasku raskacili tastaturu sa USBa pa ne umije da je vrati
Evo i javljanja UP povodom ovoga
Ovo je pisao neki dezurni, koji ne zna sto ga je snaslo, a niko mu se na telefon ne javljaPovodom teksta portala Libertas Press, Uprava policije ukazuje da će policijsko – tužilačke aktivnosti tim povodom dovesti do ishoda o kojem će javnost, po njihovom okončanju, biti detaljno obaviještena. Podsjećamo i da je rukovodstvo ove Uprave policije pouzdan partner u međunarodnoj policijskoj saradnji, što povrđuju uspješne akcije koje apostrofiraju i relevantni izvještaji, ali i brojni drugi oblici svakodnevne komunikacije i saradnje", saopšteno je iz policije.
Ne bih ja to nista diro
Last edited by Hell Raiser; 03-05-22 at 23:42.
Nemoj tako majka mu stara,ne navijam a josh manje mi se da oprostish jebe ko ce pokupit poene oko ovoga,ali napadat sad njega a odavno znamo kako stoje stvari...
I nije po meni nikakvo rjeshenje za nas kao drushtvo da se 2,3 jache njushke strpaju u prdaru,ostaje OGROMAN procenat nizih,nikakvih,zlih gmizavaca i dalje tu,medju nama...zato opet ponavljam,josh 1,veeeeeliki Ziks!
...
Vjerovatno. Ljudi ocekuju da Dritan ili MUP odmah obavijeste javnost o podacima koje su dobili od Europola, o tome kako su usli u trag kriminalcima koji koriste Sky aplikaciju, o tajnim operativnim podacima od kojih zavisi istraga u kojoj vjerovatno ucestvuje vise drzava. U tim podacima se, izmedju ostalog navode sifrovana imena ljudi ciji identitet jos uvijek nije poznat (mozda jeste sad, ali nije bio tada) a sumnja se da su pripadnici policije koji su dio Kavackog klana. Kunem ti se neki ljudi ovdje su blago retardirani.
Last edited by VanjaTheMan; 03-05-22 at 23:57.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
No no,nece to ici bash tako,no ce brzo nazad i onaj shto ja alergichan na peckanje pchela.
Kako li spava dostina njih nocas...lome li telefone...eh jbg
P.S.Bedi isto poludje,ne moze postic sad trika nema a bi,ali kako![]()
...
Ne bih se iznenadio da je Olivera Lakic vlasnica Libertasa. Za dirnuti u ovakav osinjak treba hrabrost. Olivera je pokazala da je ima. I zamalo to platila zivotom.
Olivera Lakic zasluzuje najvece postovanje.
Bice da je to.
Saopstenje za Knezevica, dato pola sata poslije pojavljivanja u novinama
Saopstenje za jednu od najvecih bruka crnogorske policije i tuzilastvaMUP: Preduzete mjere i radnje u vezi objavljenog audio snimka
Preduzimaju se mjere i radnje u cilju utvrđivanja činjenica i okolnosti i eventualne odgovornosti policijskog službenika povodom sadržaja objavljenog audio snimka.
Povodom navoda iz audio snimka i tekstova u medijima Uprava policije preduzima mjere i radnje.
S tim u vezi, ministar unutrašnjih poslova je od strane direktora Uprave policije obaviješten o radnjama koje se sprovode, a čiji je fokus na identifikaciji i rasvijetljavanju činjenica i okolnosti sadržaja audio snimka navodnog govora policijskog službenika Petra Kneževića.
S tim u vezi, uključiće se i Odjeljenje za unutrašnju kontrolu policije, a u zavisnosti od ishoda ovih radnji, sprovešće se i odgovarajući postupci propisani Zakonom u odnosu na odgovornost policijskog službenika.
Uprava policije će se, nakon okončanja postupka, oglasiti sa ishodom i detaljima.
Bice da mi grijesimo a vi ste u pravuPovodom teksta portala Libertas Press, Uprava policije ukazuje da će policijsko – tužilačke aktivnosti tim povodom dovesti do ishoda o kojem će javnost, po njihovom okončanju, biti detaljno obaviještena. Podsjećamo i da je rukovodstvo ove Uprave policije pouzdan partner u međunarodnoj policijskoj saradnji, što povrđuju uspješne akcije koje apostrofiraju i relevantni izvještaji, ali i brojni drugi oblici svakodnevne komunikacije i saradnje", saopšteno je iz policije.
Ne bih ja to nista diro
Moze li se naci slobodno mjesto TGD-BEG sjutra na Air Serbiju? Sto se radi majko mila.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
[QUOTE = Ostoja; 5750278] I would not be surprised if Olivera Lakic is the owner of Libertas. It takes courage to touch an aspen like this. Olivera showed she had it. And she almost paid for it with her life.
Olivera Lakic deserves the greatest respect. [/ QUOTE]
Stoji to,ali nemojmo bit naivni,zna se kojim redom se ide kad se ovako krupne ribe pecaju,ko vuche shtap,ne moze Olja sama,slomila bi shtap ili pala u vodu.
Zashto mi je tvo post na engleskom preveden,pukoh od smijeha![]()
Last edited by AL no1; 04-05-22 at 00:08.
...
Potrazih po netu i vidim da je Olivera Lakic stvarno u Libertasu.
https://twitter.com/oliveramn?lang=en
Izgleda da je dobra prijateljica s Vladanom Micunovicem:
Olivera Lakić
@OliveraMN
·
Apr 16
Jadna li si, zemljo moja, kad j(a)edan Raonić može da smjenjuje Velikog Vladana Mićunovića.
![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks