Page 130 of 574 FirstFirst ... 3080120126127128129130131132133134140180230 ... LastLast
Results 3,226 to 3,250 of 14337

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2022]

Thanks Thanks Given 
    165
    Thanks Thanks Received 
    895
    Thanked in
    374 Posts

Quote Originally Posted by goozica View Post
    ......

by the way, ako je libertas stvarno oliverin, onda im ga dobro vraca za ove godine torture, jako hrabro.
    A sve su prilike da je njeno tek počelo. Ne bi me začudilo da daleko dogura..... zasluženo.
    Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
    tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu

2. The Following User Says Thank You to high For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Mislim da bi red bio da se zakon promijeni i da se neko mooooodo iz EU postavi kao VDT, pa ni po babu ni po stričevima.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

4. The Following User Says Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Pa reche li Dritan vishe puta da je josh u julu pochelo da puca...kojeg kolega @SKOJ napada ka da mu je duzan ne znam koliko glasova a ne taj 1 za kojeg tvrdi da mu ga je dao...a i po ko zna koji put @kimmi isto objasni oko TS...evo ne znam.

Meni je samo neshto previshe naivno sve ovo i napisah vec da ne valja,chitava ekipa novinara je znala i nagovjeshtava od proshle nedelje...i sad da ochekujesh da su tu,jesu racku moj su tu.
    Sta je najavljivao, izvini.
    Ajde ovako. Ovo je doslo u julu prosle godine. Dakle, znao je Brdjanin, znao je Sekulovic, znao je Vuksic(trebao bi), znao je i Abavzovic, kao i njegov savjetnik a sad ministar Adzic. A sad zna i novi koordinator Rasko Konjevic kojem su ovi bili potcinjeni dok je bio ministar policije.
    I cuti se svo vrijeme, i Olivera im objavljuje prepiske koje imaju godinu.
    Sta mislis kako se percipira sve ovo.
    Kao njegov uspjeh, mialim Dritanov... Salis li se.
    Nije ovo nikakvo istrazivacko novinarstvo kojim se zena inace bavi, vec je RASPAKOVALA datoteku.
    I sjutra ce svi da upru. I policija i SDT i Abazovic i pricaju kako je njihov uspjeh.
    Jedno pitanje. Sta je drugacije sjutra od jula mjeseca?
    Osim sto ih je Olivera zajebala

Ne bih ja to nista diro

6. The Following 2 Users Say Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8,786
    Thanks Thanks Received 
    3,900
    Thanked in
    2,332 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Sta je najavljivao, izvini.
    Ajde ovako. Ovo je doslo u julu prosle godine. Dakle, znao je Brdjanin, znao je Sekulovic, znao je Vuksic(trebao bi), znao je i Abavzovic, kao i njegov savjetnik a sad ministar Adzic. A sad zna i novi koordinator Rasko Konjevic kojem su ovi bili potcinjeni dok je bio ministar policije.
    I cuti se svo vrijeme, i Olivera im objavljuje prepiske koje imaju godinu.
    Sta mislis kako se percipira sve ovo.
    Kao njegov uspjeh, mialim Dritanov... Salis li se.
    Nije ovo nikakvo istrazivacko novinarstvo kojim se zena inace bavi, vec je RASPAKOVALA datoteku.
    I sjutra ce svi da upru. I policija i SDT i Abazovic i pricaju kako je njihov uspjeh.
    Jedno pitanje. Sta je drugacije sjutra od jula mjeseca?
    Osim sto ih je Olivera zajebala

Ne bih ja to nista diro
    A ko je trebao da podigne optuznicu?Ovi koje si naveio ili...?

Oliveri svaka chast,a mislish li da je ona ovo dobila tek ovih dana a proshle nedelje da se vishe ne ponavljam najavljena exkluzivna hapshenja...?

Nisi naivan,i ona pored sve hrabrosti mora dobiti signal kad da pusti.
    ...

Thanks Thanks Given 
    165
    Thanks Thanks Received 
    895
    Thanked in
    374 Posts

Nije Olivera nikog zajebala, njoj je izgleda posao da javno dijeli domaće zadatke.
    Jer ovi naši ne čitaju redovno email-ove.
    Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
    tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu

9. The Following User Says Thank You to high For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Pa joj je Dritan rekao dok je danas cavrljao sa Gandom oko Komarnice.
    Ne budi bas toliko navijacki raspolozen.
    Ako je htio da pokupi baaas dobre poene to je mogao da uradi danas dok je bio sa novinarima i kaze "cekajte da vidite iznenadjenje nocas"
    To sto je on cavrljao o ekologiji samo govori da pojma nije imao sta ce da se desi.
    Kao sto rekoh, izgleda da je crkla tastatura ili su potrosili data protok, pa se ne javlja ni Rasko novoproglaseni koordinator, ni Dritan, ni novi ministar.
    A URA clanovi su na FB raspalili kako je za ovo DCG kriv.
    Toliko o tome da Olivera vodi racuna o tome sta URA i Dritan o tome misle.
    Nego dje je Draginja. Jesu li i njoj ko i Rasku raskacili tastaturu sa USBa pa ne umije da je vrati
    Evo i javljanja UP povodom ovoga
    Povodom teksta portala Libertas Press, Uprava policije ukazuje da će policijsko – tužilačke aktivnosti tim povodom dovesti do ishoda o kojem će javnost, po njihovom okončanju, biti detaljno obaviještena. Podsjećamo i da je rukovodstvo ove Uprave policije pouzdan partner u međunarodnoj policijskoj saradnji, što povrđuju uspješne akcije koje apostrofiraju i relevantni izvještaji, ali i brojni drugi oblici svakodnevne komunikacije i saradnje", saopšteno je iz policije.
    Ovo je pisao neki dezurni, koji ne zna sto ga je snaslo, a niko mu se na telefon ne javlja
    Ne bih ja to nista diro
    Last edited by Hell Raiser; 03-05-22 at 23:42.

11. The Following User Says Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8,786
    Thanks Thanks Received 
    3,900
    Thanked in
    2,332 Posts

Pa joj je Dritan rekao dok je danas cavrljao sa Gandom oko Komarnice.
    Ne budi bas toliko navijacki raspolozen.
    Ako je htio da pokupi baaas dobre poene to je mogao da uradi danas dok je bio sa novinarima i kaze "cekajte da vidite iznenadjenje nocas"
    To sto je on cavrljao o ekologiji samo govori da pojma nije imao sta ce da se desi.
    Kao sto rekoh, izgleda da je crkla tastatura ili su potrosili data protok, pa se ne javlja ni Rasko novoproglaseni koordinator, ni Dritan, ni novi ministar.
    A URA clanovi su na FB raspalili kako je za ovo DCG kriv.
    Toliko o tome da Olivera vodi racuna o tome sta URA i Dritan o tome misle.
    Nego dje je Draginja. Jesu li i njoj ko i Rasku raskacili tastaturu sa USBa pa ne umije da je vrati

Ne bih ja to nista diro
    Nemoj tako majka mu stara,ne navijam a josh manje mi se da oprostish jebe ko ce pokupit poene oko ovoga,ali napadat sad njega a odavno znamo kako stoje stvari...

I nije po meni nikakvo rjeshenje za nas kao drushtvo da se 2,3 jache njushke strpaju u prdaru,ostaje OGROMAN procenat nizih,nikakvih,zlih gmizavaca i dalje tu,medju nama...zato opet ponavljam,josh 1,veeeeeliki Ziks!
    ...

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,457 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Vidim. Urgentno su gonjeni kad je zemlji kandidatu za EU javljeno da se bave najgorim oblikom kriminala. Prošlo je 10 mjeseci a prošlo bi još ko zna koliko da Olivera Lakić ne izbaci ovo. Jedva su stigli kofer da spakuju za bjekstvo.

Siguran sam da će im veliki problem biti da sa svojih 200-300 miliona nađu neku drugu banana državu da u njoj prožive ostatak života na nekoj hacijendi.
    Ne vidis ti nista od ostrascenosti kao i obicno, pa konstantno trcis pred rudu.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Nemoj tako majka mu stara,ne navijam a josh manje mi se da oprostish jebe ko ce pokupit poene oko ovoga,ali napadat sad njega a odavno znamo kako stoje stvari...

I nije po meni nikakvo rjeshenje za nas kao drushtvo da se 2,3 jache njushke strpaju u prdaru,ostaje OGROMAN procenat nizih,nikakvih,zlih gmizavaca i dalje tu,medju nama...zato opet ponavljam,josh 1,veeeeeliki Ziks!
    Moje vidjenje. Je li mozda surovo, jeste, ali je takvo.
    Da budem jos na tom nivou.
    Ispade kletva DPS da ce ponijeti CG za Beograd tacna. Jos pola godine godinu i vise ce ljudi odavde da zivi u Beogradu nego sto ostade
    Iliti
    Odnese CG za Srbiju

Ne bih ja to nista diro

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,457 Posts

A ko je trebao da podigne optuznicu?Ovi koje si naveio ili...?

Oliveri svaka chast,a mislish li da je ona ovo dobila tek ovih dana a proshle nedelje da se vishe ne ponavljam najavljena exkluzivna hapshenja...?

Nisi naivan,i ona pored sve hrabrosti mora dobiti signal kad da pusti.
    Vjerovatno. Ljudi ocekuju da Dritan ili MUP odmah obavijeste javnost o podacima koje su dobili od Europola, o tome kako su usli u trag kriminalcima koji koriste Sky aplikaciju, o tajnim operativnim podacima od kojih zavisi istraga u kojoj vjerovatno ucestvuje vise drzava. U tim podacima se, izmedju ostalog navode sifrovana imena ljudi ciji identitet jos uvijek nije poznat (mozda jeste sad, ali nije bio tada) a sumnja se da su pripadnici policije koji su dio Kavackog klana. Kunem ti se neki ljudi ovdje su blago retardirani.
    Last edited by VanjaTheMan; 03-05-22 at 23:57.

Thanks Thanks Given 
    8,786
    Thanks Thanks Received 
    3,900
    Thanked in
    2,332 Posts

No no,nece to ici bash tako,no ce brzo nazad i onaj shto ja alergichan na peckanje pchela.

Kako li spava dostina njih nocas...lome li telefone...eh jbg

P.S.Bedi isto poludje,ne moze postic sad trika nema a bi,ali kako
    ...

Thanks Thanks Given 
    8,786
    Thanks Thanks Received 
    3,900
    Thanked in
    2,332 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Vjerovatno. Ljudi ocekuju da Dritan ili MUP odmah obavijeste javnost o podacima koje su dobili od Europola, o tome kako su usli u trag kriminalcima koji koriste Sky aplikaciju, o tajnim operativnim podacima od kojih zavisi istraga u kojoj vjerovatno ucestvuje vise drzava. U tim podacima se, izmedju ostalog navode sifrovana imena ljudi ciji identitet jos uvijek nije poznat (mozda jeste sad, ali nije bio tada) a sumnja se da su pripadnici policije koji su dio Kavackog klana. Kunem ti se neki ljudi ovdje su blago retardirani.
    Nisu,znaju i oni kako to ide,samo malo frustracije izbache ovako,a nije im ni chudo.
    ...

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Nisu mogli od jula, ali kad Olivera sve objavi onda moze.
    Nocas ce sve da rijese, sto niau mogli godinu.
    Taman retardiran kad mislis da je to tako.

Ne bih ja to nista diro

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Ne bih se iznenadio da je Olivera Lakic vlasnica Libertasa. Za dirnuti u ovakav osinjak treba hrabrost. Olivera je pokazala da je ima. I zamalo to platila zivotom.

Olivera Lakic zasluzuje najvece postovanje.

20. The Following 2 Users Say Thank You to Ostoja For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Nisu,znaju i oni kako to ide,samo malo frustracije izbache ovako,a nije im ni chudo.
    Bice da je to.
    Saopstenje za Knezevica, dato pola sata poslije pojavljivanja u novinama
    MUP: Preduzete mjere i radnje u vezi objavljenog audio snimka

Preduzimaju se mjere i radnje u cilju utvrđivanja činjenica i okolnosti i eventualne odgovornosti policijskog službenika povodom sadržaja objavljenog audio snimka.

Povodom navoda iz audio snimka i tekstova u medijima Uprava policije preduzima mjere i radnje.

S tim u vezi, ministar unutrašnjih poslova je od strane direktora Uprave policije obaviješten o radnjama koje se sprovode, a čiji je fokus na identifikaciji i rasvijetljavanju činjenica i okolnosti sadržaja audio snimka navodnog govora policijskog službenika Petra Kneževića.

S tim u vezi, uključiće se i Odjeljenje za unutrašnju kontrolu policije, a u zavisnosti od ishoda ovih radnji, sprovešće se i odgovarajući postupci propisani Zakonom u odnosu na odgovornost policijskog službenika.

Uprava policije će se, nakon okončanja postupka, oglasiti sa ishodom i detaljima.
    Saopstenje za jednu od najvecih bruka crnogorske policije i tuzilastva
    Povodom teksta portala Libertas Press, Uprava policije ukazuje da će policijsko – tužilačke aktivnosti tim povodom dovesti do ishoda o kojem će javnost, po njihovom okončanju, biti detaljno obaviještena. Podsjećamo i da je rukovodstvo ove Uprave policije pouzdan partner u međunarodnoj policijskoj saradnji, što povrđuju uspješne akcije koje apostrofiraju i relevantni izvještaji, ali i brojni drugi oblici svakodnevne komunikacije i saradnje", saopšteno je iz policije.
    Bice da mi grijesimo a vi ste u pravu

Ne bih ja to nista diro

22. The Following 2 Users Say Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,457 Posts

Izgleda da ne znaju nego misle da su samo sjedjeli na ovim podacima godinu dana i da nista nisu radili jer nisu obavjestavali javnost. A Vesnu Medenicu su, bice slucajno uhapsili.

Thanks Thanks Given 
    6,114
    Thanks Thanks Received 
    6,666
    Thanked in
    3,180 Posts

Moze li se naci slobodno mjesto TGD-BEG sjutra na Air Serbiju? Sto se radi majko mila.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    8,786
    Thanks Thanks Received 
    3,900
    Thanked in
    2,332 Posts

[QUOTE = Ostoja; 5750278] I would not be surprised if Olivera Lakic is the owner of Libertas. It takes courage to touch an aspen like this. Olivera showed she had it. And she almost paid for it with her life.

Olivera Lakic deserves the greatest respect. [/ QUOTE]

Stoji to,ali nemojmo bit naivni,zna se kojim redom se ide kad se ovako krupne ribe pecaju,ko vuche shtap,ne moze Olja sama,slomila bi shtap ili pala u vodu.

Zashto mi je tvo post na engleskom preveden,pukoh od smijeha
    Last edited by AL no1; 04-05-22 at 00:08.
    ...

Thanks Thanks Given 
    6,968
    Thanks Thanks Received 
    689
    Thanked in
    401 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    pa nije Dritan kriv što su šturnuli iz države. sva pitanja trebaju da budu upućena onima kod kojih je ovo došlo a oni ćutali
    Mozda je ipak malcice kriv sto su on i njegovi kadrovi imali ove informacije vise od pola godine, ocigledno bez namjere da se ista uradi po tome cim je americki sajt morao da "pogura" stvar.

Sent from my phone

Thanks Thanks Given 
    8,786
    Thanks Thanks Received 
    3,900
    Thanked in
    2,332 Posts

Bice da je to.
    Saopstenje za Knezevica, dato pola sata poslije pojavljivanja u novinama

Saopstenje za jednu od najvecih bruka crnogorske policije i tuzilastva

Bice da mi grijesimo a vi ste u pravu

Ne bih ja to nista diro
    Uporedjujesh neuporedivo,a ja nemam bash puno zivaca za pojashnjavanje,ovo oko Knezevica uporedjivat sa ovom shok bombom,hm...
    ...

Thanks Thanks Given 
    8,786
    Thanks Thanks Received 
    3,900
    Thanked in
    2,332 Posts

Izgleda da ne znaju nego misle da su samo sjedjeli na ovim podacima godinu dana i da nista nisu radili jer nisu obavjestavali javnost. A Vesnu Medenicu su, bice slucajno uhapsili.
    Trebali su da jave svim medijima da ce u trenutku kad proba da napusti zemlju biti uhapshena,izgleda bi onda svi bili zadovoljni.
    ...

Thanks Thanks Given 
    6,968
    Thanks Thanks Received 
    689
    Thanked in
    401 Posts

Trebali su da jave svim medijima da ce u trenutku kad proba da napusti zemlju biti uhapshena,izgleda bi onda svi bili zadovoljni.
    Medenica je uhapsena 10 dana nakon sto je objavljena prepiska...izasao je tekst i odjednom magicno sve moze pa i hapsenje.

Sent from my phone

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Potrazih po netu i vidim da je Olivera Lakic stvarno u Libertasu.
    https://twitter.com/oliveramn?lang=en

Izgleda da je dobra prijateljica s Vladanom Micunovicem:

Olivera Lakić
    @OliveraMN
    ·
    Apr 16
    Jadna li si, zemljo moja, kad j(a)edan Raonić može da smjenjuje Velikog Vladana Mićunovića.

Click image for larger version. 

Name:	FQZgpJHX0AUGGis.jpg 
Views:	125 
Size:	11.3 KB 
ID:	175185

Thanks Thanks Given 
    1,676
    Thanks Thanks Received 
    2,659
    Thanked in
    1,207 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    Tebi za Srbiju

Nepoznat mi ovaj milovic?

Sent from my iPhone using Tapatalk
    U Kotor je sluzbovao

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    349
    Thanked in
    180 Posts

Quote Originally Posted by retype_htc View Post
    U Kotor je sluzbovao

Jel s Grahova?

Page 130 of 574 FirstFirst ... 3080120126127128129130131132133134140180230 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)