A svega ovoga ne bi bilo da se otvorila za povratnu kartu...
Organizacija i šverc droge i cigara, uzimanje mita, protivpravni uticaj, stvaranje kriminalne organizacije, zloupotreba sluzbenog položaja, i još dosta toga.
Ne reže se vrat zbog 3 stana.
Isto tako ako joj je psiha takva da tako tesko prihvata opciju robije da je pokušala da se ubije, nadam se da će da progovori sve šta zna za druge pa neka joj i smanje to...
Last edited by lucke91; 21-04-22 at 05:30.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
A svega ovoga ne bi bilo da se otvorila za povratnu kartu...
Mnogi su pokusavali samoubistvo pa im nije moglo bit, ima procedura za to, vezes za krevet ruke i noge.
Mada ja vise vjerujem u scenario neke price za javnost.
Zavrsila je onome 40g preko prijateljice u ekspresnom sudjenju… nece ni njoj nista bit za te 2-3godine.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
fab live?
kako ovako novinari pisu "dvojica zecana"
staeovo
nothing comes from violence and nothing ever could
Ne znam. Ne bi me cudilo da joj to trenutno nije ni najmanje bitno. Jer pokusaj samoubistva moze biti pokusaj da se pobjegne od odgovornosti, od osude drustva, propasti profesionalne reputacije, unistenja porodice itd. Ne mora da bude vezan za strah od zatvora. Sve ostalo sto ide uz situaciju u kojoj se nalazi, kad pokusas da se stavis u njenu poziciju, dovoljno je da nekog u njenim godinama natjera na takav potez. Zamisli da po stare sebi unistis zivot na takav nacin, sa sve reputaacijom i ugledom koji si gradio decenijama. A zbog cega?
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Ako joj isceprkaju sve nekretnine po primoriju koje se vezuju za nju ili sina, bice ti jasno zasto. A to je samo dio privilegija koje je imala, plus je birala o sudbinama ljudi.
Cujes zasto...
Ne bih ja to nista diro
Zbog alavosti. Njen sin je to najbolje oslikao s onim "kad je puna kesa..." Paradigma lakomosti koja vlada Crnom Gorom. S tim da se ovdje radi o visokom nivou i skandalu zbog funkcija koje je obavljala u pravosudju. U slucaju VM je lakomost bila u kombinaciji s beskrupoloznoscu i uvjerenjem da joj niko nista ne moze. Mogu da pokusam da zamislim kroz kakav pakao sad prolazi.
Na momente osjetim sazaljenje. Uz dozu mucnine.
Inace je javna tajna u Kolasinu da su joj vilu tamo napravili Kalici.
I dalje cekam da se, makar na forumu, neko sazali na ovaj njen pokusaj samoubistva.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Možda neko i bi, kad bi vjerovali da je stvarno pokušala da se ubije i da neće Begović sad iskočit sa pričom kako nije sposobna za suđenje nego treba da se liječi.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ako je fejkovala pokušaj samoubijanja onda je ono standardno izvlačenje nista specijalno. Ako je stvarno htjela da se samoubije onda to indikuje baš surovog i ozbiljno zaebanog igrača. Mislim pokazala do sada da jeste to.
Last edited by Caesar; 21-04-22 at 08:14.
γνῶθι σαὐτόν
Žena je realno slomljena, tako da mi je vjerovatnije da ne folira sa ovim pokušajem samoubistva.
Bila superstar, nestvarno moćna, sa nabudženim egom. Naravno, sebe ubijedila da ne radi ništa loše.
I onda joj neko stavi ogledalo ispred lica i ukapira što je bilo.
Sticajem okolnosti sjećam se njenih stavova i otresitosti kad je posle Vukčevića sjela na mjesto VDT. Gdje su joj se stvari prethodnika iskreno gadile. I bila je iskrena u tome. A onda pronašli mangupi njene slabosti i brzo skuvali žabu.
Nesoj za pet minuta nađe viši cilj zbog čega je uradio nesojluk. Ljudi poput Medenice sebe ubijede da su ispravni i da sve ovo zaslužuju. Zbog toga mislim da joj je suočenje sa realnošću donijelo pokušaj samoubistva.
Tko leti, vrijedi...
cekajte,vi zaista vjerujete da je pokusala da se ubije,ili je neki vic pa nisam u toku...evo je ona u bg kroz dva dana bice joj kao bubregu u loju,nista se vi ne sjekirajte za nju
Ovi nasi mostovi nisu dostojni njenog skoka.
Ako ozbiljno misle da njoj i još nekima na rep stanu vjerujem da je samoubistvo u njenom slučaju racionalan izbor kao prva podopcija. Pokajanje je druga legitimna podopcija. Često je samoubistvo "lakše". Naravno da stoji kao jednako vjerovatna druga opcija, meni lično neinteresantna, je da sve fejkuje.
Last edited by Caesar; 21-04-22 at 08:35.
γνῶθι σαὐτόν
Znas kako ako kolega radi u sudstvu onda je normalno, vecina ima takav stav jer se Vesna izborila za sudije i podigla plate sa 300e na 1000-1500e, davali stanove, kredite itd.
Ali pitaj drugu stanu, advokate.. reci ce ti kakve odluke su po reviziji bile i kakve je sve stavove vrhovni sud zauzimao. Dva svjedoka saradnika ce to potvrdit i krenuce lavina, sve treba preispitati.
Last edited by SweetShiva; 21-04-22 at 08:36.
A no sto no fejkuje. Da ispadne luda. Oce Veka da robija u Kotor sa pogledom na more.
Zasto? Ne posmatra Vesna Medenica svoju reputaciju iz nase perspektive nego iz svoje.
Ko je j**e, realno. Ne zasluzuje sazaljenje.
Citanje sa razumijevanjem je odumiruca vjestina, vidim. Lijepo sam napisao da se postavis u njenu poziciju i iz tog konteksta posmatras situaciju u kojoj se nalazi.
Ne ide to bas kao u filmovima.
Last edited by VanjaTheMan; 21-04-22 at 08:47.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Stavljaju joj se oba krivicna djela na teret (da je clan OKG) u tom pravcu je njegova izjava bila.. sto se tice Bedija, dobar je advokat i kod njega nema slucajnosti.
To sto i kako je i dalje predsjednik Advokatske komore, i sto nema izbora ni godinu i nesto poslije isteka njegovog mandata ne bih komentarisao.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks