Ja isto mislim kao neko gore, mislim Ostoja, da ovaj mentalni sklop ljudi kao što je Vesna uopšte ne konta što je to tako strašno učinila?! Sticajem okolnosti nekoliko njih sam u životu upoznala i ostala zabezeknuta koliko stvarno vjeuju da su spasili nekoga i nešto u ovoj državi....tako da ako to gledamo sa te strane teško da bi takva osoba digla ruku na sebe zbog nečega za što nije kriva....sa druge strane, ova žena je bila prilično ohola, važna, bitna, veoma bitna, medju svojim uposlenicima i ne samo medju njima, bila je nedodirljiva, ona možda, ili čak sigurno, misli da nije kriva i da ovo "neko" njoj radi da bi joj se osvetio, ili što je ne voli a ne zato što je ona nešto kriva, ali taj blam koji je doživjela na aerodromu i sad ovo privodjenje i ovo davanje prilike nekome da njom "ispira usta" (sasvim sam sigurna da ona misli milion posto da je nevina) kao i eventualna mogućnost da joj ovi koji joj smještaju baš smjeste poooduži boravak u Spužu, e to je vrlo lako moglo naćerati na očajnički potez...tako da ja vjerujem da je moglo stvarno biti istina da je pokušala da se riješi problema.
Meni samo nije jasno kako NIKAD nikome od njih ne padne na pamet da će se nekad možda ćurak okrenuti....pa što ćete onda kukala vam majka!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks