Ispraviću te.
Kripto je lako prodati.
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Naravno da je bio tu tokom kampanje, ne mislite valjda da je njemu samom palo na pamet da se slika sa cg zastavom za fb mjesec dana pred izbore?!
I da se razbije ta fama oko njega kao nekog zavodnika - sa ženama iz singapura, kine i ostalih zemalja, nije imao sexualni odnos. Još jednom, sa ženama...
Sate sate sate
Znaci ti izjednacavas Mila DJukanovica i Milojka Spajica? To si napisao jel?
U sta ti vjerujes onda reci mi, mozemo li tebe da stavimo na funkciju pa da vidimo u kojem pravcu ces ti zemlju povesti.
Pun mi je vise ljudi koji omalovazavaju svakog zivog i svaki pokusaj neceg drugog da se uradi. Pa sta i da ne postigne ovo sto je rekao, je li Bog dao da pokusa i zamisli uspije mozda da donese neke nove ljude i energiju u ovoj zemlji.
Doveo je prvog covjeka Ethera, znaci genija i to je slucajno je li? I to je populizam a?
Ocigledno je da ljudi u Cg nemaju kapaciteta da prepoznaju ista sto valja u ljudima. Greote
P.S. jer razumijem kad se pljuje i mlati po Medojevicu, Djukanovicu, Knezevicu, Mandicu i ostalim *****rima, al ovakva prica za SPajica je samo odraz gorcine i nedostatka kapaciteta da se vidi ista dobro u ljudima.
Last edited by nimfa; 08-04-22 at 18:25.
Sate sate sate
Izjednacavam populizam sa populizmom. Malo je vise nego razocaravajuce da i poslije 30 godina DPS-a i dalje ima ljudi koji ne umiju da ga prepoznaju. Ili mozda ljude koji prepoznaju populizam, ali ne kapiraju sta populizam u stvari znaci.
Onda treba da razumijes i za Spajica, jer je ta prica odraz iskustva a ne gorcine i nedostatka kapaciteta. Svako ko se iole razumije u kripto svijet zna kakve je gluposti Spajic izgovorio sinoc. Onaj za koga to nisu gluposti prosto ne zna o cemu se radi.
Dozovite se vise pameti, vakat je. U politiku ne ulaze dobri i normalni ljudi.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Ti ne znas nista o kriptovalutama onda. Sta je rekao netacno, ajmo sad kad znas tj ja ne znam.
To tvoje iskustvo (gorcina) ti zamagljuje um i da ti se najveci um na svijetu postavi ispred ne bi ga prepoznao. O tome ja tebi pricam. Tvoje iskustvo bazirano na 30 godina istih kleptomana i prevaranata bez znanja, obrazovanja, iskustva, inteligencije (osim one kako da prevare drugog).
I ti mi kazes to je Milojko Spajic?
Sate sate sate
Nemam ja sta da razumijem za Spajica pljuvanje jer su Medojevic, Knezevic i drustvo svoje pokazali i pljuvanje zasluzuli. Sta ti je uradio Spajic da to zasluzi i da ga izjednacis , posle samo godinu dana.
No aj, cekam da ga citiras za kriptovalute pa da vidimo je li populizam. Populizam nazvati biznis ideju u koju su krenule sve jace zemlje svijeta. qq
Sate sate sate
Niko zdravka postenog ne pominje a ovo je sve on omogucio…
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Super si odgovorio. To sam i ocekivao. Drugi put razmisli prije no se upustis u nesto sto ne znas.
Znaci , prica o kripto biznis planu Spajicevog i zakonu koji pravi nije POPULIZAM vec ideja covjeka da uradi nesto drugo, koristeci svoje znanje i povezanost u finansijskom svijetu da mozda u Crnoj Gori otvori jednu novu granu i izvor prihoda osim APARTMANA I TURIZMA. OK?
Ja generalno ne pricam sa ljudima koji su obojeni gorcinom i nevjerom. Ja sam mnogo razocaran u ljude nase al kad vidim nekog drugacijeg znam da ga prepoznam. Ti kako hoces, tvoj zivot.
Tebi je ovaj forum onda samo ventil za mlacenje i praznjenje te razocaranosti sistemom koji nam je urusio zivote i nadu. E pa nekima nije. Al dobro, odradih ti psihoanalizu na brzaka a nije mi to namjera bila
Sate sate sate
Uhvatih se sa Vanjom u pricu al ovo vazi za sve ove prosle zlurade komentare. Vecina tih komentara nema nikakvu sustinu vec samo mlacenje i pljuvanje.
Pricaju forumasi kako Spajic nema pojma sto prica a vidim na temu kripto-a dje se pita kako da se uplate pare i kupi btc![]()
Sate sate sate
Kako da mu ne vjerujem posle investicije od milijardu eura u svoj rodni grad?!
40000 zaposlenih, milijarda investicija, čuveni masovni dolazak kazahstanaca prošlo ljeto... političari su baš ljudi od riječi no im mi budalice ne vjerujemo ka ovi pametni.
Brani lik mikija ovako napadno, kao oni "kupi šaomi brate" tipovi, izgledaš mi kao da ti je obećao posao sa kriptovalutama, 1000e početna i tako...
Nije ni meni jasno ovoliko pljuvanje, bas me je zanimalo zasto pa sam danas pogledao emisiju...osim toga sto je pokusao da uzdigne trenutnog premijera i na neki nacin ‘sacuva’ odlazecu vladu, sve ostalo je okej i mislim da sledeca vlada ne treba da dira finansijski sektor vec da dozvole njemu da nastavi.
Bas ne vjerujem da moze doci bolji/pametniji od njega u ovom momentu.
Raspravljate se o politici i kriptovalutama sa ljudima koji znaju o tome koliko li i ona baba sa pijace.
Ne znaju sta je blockchain i ko je Vitalik Buterin, ali znaju da tu nesto ne valja i da je Spajic prodavao narodu CG "KRIPTO FONDOVE" xDDDDDD
No da ako novi ministar izboksuje kakav Abu Dabi fond jer mislim da je uvenula ona vinova loza sto je onomad usadi Pecova mama.
Jedino sto mi je upalo u oci, jer i ja pogledah, je odgovor na pitanje "kako mislite sa ovim institucijama da pravite arbitrazni sud za blockchain ugovore?"
I samo mi padne na pamet da ce neki Blazo Jovanic sjutra da sjedi i odlucuje o necemu, a mozes ga kupiti za 20 minuta
Dosta je tu populizma i nekakvog optimizma prosuto, ali vise iz varijante" ti ocigledno ne znas ko su ti likovi koji ce ti odlucivati o ovome".
Ali dobro, nedje se mora napraviti prvi korak. Ne moze se dovijeka cekati i kukati.
Ne bih ja to nista diro
Last edited by Hell Raiser; 09-04-22 at 08:41.
Stvarno je lose u sta se pretvorio forum ali i sve ostalo, kao da ljudi vise ne razmisljaju svojom glavom vec se slijedi misljenje i stav partije, nekako se previse navijacki prica i naravno ‘svako fali svog konja’ i ljudi generalno samo najbolje o osobi koja dolazi iz partije koju glasaju...a ostalo - pljuvanje. Previse rivalstva, bas previse.
A kakav crni izvor prihoda kad je rijec o najvolatilnijem trzistu na planeti. Kod nas ljudi vole kripto jer misle da mogu preko noci da se obogate bez rada. Ali Crna Gora nema tu sta da trazi dok se kritpo ne regulise na svjetskom nivou. A to se nece desiti u skorijem roku jer politickoj eliti i sa njima povezanim kriminalnim strukturama to ne odgovara. Takodje, dovoljan je jedan tvit Elona Maska ili nekog slicnog milijardera da ti upropasti za par sekundi citavu kripto investiciju. Prodavati jednu tako rizicnu pricu ljudima u Crnoj Gori je krajnje neodgovorno.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Prosjecna plata sa 550 na 700 i minimalna sa 250 na 450 dok su prihodi od oporezivanja drzavi veci.
Kako kaze: win win win situacija, odje su jedino izgubili Bokan i slicni poslodavci koji su radnike drzali na 300-350 eura a drzavi placali samo djelic poreza koji su trebali.
I opet nije sve naplaceno i postoji potencijal da se jos dosta i dosta para naplati porezom od ovih koji su do prije godinu bili povlasceni od bivse vlasti i gradjanima samo preostaje da shvate kako je to za njihovo dobro a sad oce li Bokan biti tezak 50 miliona umjesto 2 milijarde ne igra ulogu prosjecnom gradjaninu jer da je igrao po pravilima i da nije bio povlascen ne bi imao ni jedan milion.
Što se tiče Evrope sad
Sjetite se Milatovica kad je kod Lekovica odgovarao na pitanje kako ce poslodavce “natjerat” da isplacuju zarade on rekao pa zakonska obaveza je da se preda IOPPD obrazac(sto ne znaci i da se isplati zarada) do 15. u mjesecu - e pa ne ide nesto kako je planirano jer ocigledno ne shvata da je nas briga za zakonske obaveze, nijesmo zapad.. uvesti veće sankcije za odgovorna lica u privrednom društvu, inače haos
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by SweetShiva; 09-04-22 at 11:05.
Po ovom dokumentu, 159.242 zaposlenih u dec. 2021, a u feb. 2022 - 111.064 iliti 48.178 manje zaposlenih.
Od 650k stanovnika, samo je 111k u radnom odnosu?
sta? Nezaposlenost je 80%?
A i stvarno je smijesno, po zahtjevu partije koja je pukla i koja se nikad vise nece vratiti na vlast, prije ce narod danonocno protestvovati...koji potpisuje - za koji dan bivsa direktorica luke Bar dje su magicno nestajale cigarete kao i presmijesno odlaganje i mutljavina sa dozvolom za rad kazina vrijednosti, cini mi se, dva miliona.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks