Page 153 of 227 FirstFirst ... 53103143149150151152153154155156157163203 ... LastLast
Results 3,801 to 3,825 of 5657

Thread: Načisto / Reflektor - teme, gosti... [reakcije]

Thanks Thanks Given 
    2,541
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

@Zedd
    Šta je KOD?

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by Stradivari View Post
    @Zedd
    Šta je KOD?
    To će ti @kimmi bolje objasniti, oni su ekološki pokret (čini mi se) koji će se vjerovatno upustiti u politiku ali nisam toliko upućen tj. nisam ispratio..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,457 Posts

Ovako je i Milo nekad obecavao 40.000 radnih mjesta i plate od ko zna koliko. Ne znam stvarno da li Spajic vjeruje u gluposti koje prica ili se uzda u to da narod u Crnoj Gori ne zna ni sta su kriptovalute. Ali ako vjeruje onda je idiot, a ako ne vjeruje onda je obican prevarant. U svakom slucaju dobro se uklopio u politicku scenu. Vise ne ni po cemu ne razlikuje od prosjecnog CG politicara.
    Last edited by VanjaTheMan; 07-04-22 at 22:45.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    625
    Thanks Thanks Received 
    2,093
    Thanked in
    779 Posts

Evo veli čovjek da nema vremena ni da diše, ne znam kako obraza imate da mu bilo šta dovodite u pitanje.

5. The Following 5 Users Say Thank You to Djed_Djuro For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Je li javno obećao da neće ni pod kojim uslovima sa DPS? Čujem da bez toga nema napredne, evropske partije.

Thanks Thanks Given 
    679
    Thanks Thanks Received 
    695
    Thanked in
    457 Posts

Čovjek i da je bio portir u Goldman Sachs mora povući makar malo njihove moralnosti.
    A đe je milijarda iz Japana
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Thanks Thanks Given 
    1,239
    Thanks Thanks Received 
    1,670
    Thanked in
    906 Posts

Auh koja invazija foruma na Spajića, što je ovo?

9. The Following User Says Thank You to Dzi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,457 Posts

Quote Originally Posted by Dzi View Post
    Auh koja invazija foruma na Spajića, što je ovo?
    Jesi li slusao sta prica covjek? Ovakva doza gluposti i populizma se bas rijetko srijece. Zastidje sto napravi tip sinoc.

Thanks Thanks Given 
    245
    Thanks Thanks Received 
    691
    Thanked in
    339 Posts

Nijesam gledao emisiji, medjutim gledao sam ga kad je bio kod Z.Lekovica prije 15 dana.

Lekovic: Vi se sad bavite politikom, postali ste politicar...
    Spajic: Ne nisam ja politicar, mene politika ne zanima u zivotu...
    Lekovic: Ali ucestvujete u kampanjama, osnivate stranku...
    Spajic : A pa moguce da ste u pravu, bavim se politikom...
    .
    .
    .
    Lekovic: Niste produzili mandat Damjanovicu na celu PU, sad ste u sukobu sa M.Petricevic i nju zelite da sklonite...
    Spajic: Bice konkurs za novog direktora Poreske, neka se oboje prijave na konkurs...

Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja

Thanks Thanks Given 
    245
    Thanks Thanks Received 
    691
    Thanked in
    339 Posts

Pogledati samo minut i po, od 4 do 5:30, dje Jakub Milatovic (Demokrscani) na samom pocetku emisije, pa ajde da je posle sat i 4 minuta, nego posle 4 minuta implicira i provukuje kroz nos, da se urednica/voditeljka emisije (a mozda se misli i na Vijesti generalno) nekorektno i nedomacinski odnosi prema njemu i da favorizuje i protezira druga 2 gosta, nasuprot njemu i ministru poljoprivede, fanaticnom obozavaocu koza Marka Carevica, ili kako mu i oni koji ga vole i ne vole iz miloste tepaju, Bato. Iliti brat. Izuzetno ruzno druze Jakube. Meni je zao, i to govori i o karakteri Milatovica i Spajica kako su se brzo uprljali/prilagodili crnogorskoj politickoj sceni punoj primitivizma i ljigavosti, pogotovo osobe koje su bile po svijetu...

Sto tek rec za ovo, ako je istina.
    https://www.cdm.me/ekonomija/nastavl...tenegro-works/
    Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja

13. The Following User Says Thank You to Platinum For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,192
    Thanks Thanks Received 
    13,749
    Thanked in
    5,214 Posts

Quote Originally Posted by Platinum View Post
    Nisam zna da je Brano Bošnjak Brankin brat

Predavao mi je informatiku u elektrotehničku sjećam se, dobar je bio lik skroz.

Thanks Thanks Given 
    1,239
    Thanks Thanks Received 
    1,670
    Thanked in
    906 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Jesi li slusao sta prica covjek? Ovakva doza gluposti i populizma se bas rijetko srijece. Zastidje sto napravi tip sinoc.
    Nisam gledao iskreno, vjerovatno je bilo gluposti i populizma ali mi je čudno da se baš ovakva hajka povela.

Da se ne lažemo alternativa Spajiću su mnogo gori kadrovi i pri tome i lopurde.

PS: da me je oborio sa nogu rezultatima, nije da se razumijemo

Thanks Thanks Given 
    8,786
    Thanks Thanks Received 
    3,900
    Thanked in
    2,332 Posts

Quote Originally Posted by Djed_Djuro View Post
    Evo veli čovjek da nema vremena ni da diše, ne znam kako obraza imate da mu bilo šta dovodite u pitanje.
    Meni je samo jedna stvar poprilichno nejasna,koji ce k u ovu vukojebinu,plata neka mu je aj i 3K max,a zaradjivao je u Singapur 20K i plus imao sex od Kineskinje-komunste,do Irachanke-talibanke,ne znam,ne zajebavam se no ozbiljno se pitam...
    ...

17. The Following 3 Users Say Thank You to AL no1 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,239
    Thanks Thanks Received 
    1,670
    Thanked in
    906 Posts

Pričali smo već o tome, slast vlasti ko osjeti ne odriče ga se tako lako.

19. The Following User Says Thank You to Dzi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,418
    Thanks Thanks Received 
    4,793
    Thanked in
    2,454 Posts

Quote Originally Posted by Dzi View Post
    Nisam gledao iskreno, vjerovatno je bilo gluposti i populizma ali mi je čudno da se baš ovakva hajka povela.

Da se ne lažemo alternativa Spajiću su mnogo gori kadrovi i pri tome i lopurde.

PS: da me je oborio sa nogu rezultatima, nije da se razumijemo
    Pa recimo Damjo kao alternativa nisam siguran da je lošiji. Imao je onaj populitički kiks sa majkama 2016. ali je mala maca u populizmu prema Mickey.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    321
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    82 Posts

Nije ništa napustio da bi došao odje nego je bio odje tokom predizborne kampanje - sto je Milan K. potvrdio. Svejedno, uvukli su ga politicari u blato, na njihov teren, i on se samo prilagodio. Steta, bas sam mislio da ce biti drugaciji.

Jakov nosilac za Pg
    Milan Knezevic ispred Df-a
    Luka Rakcevic Ura
    Demokrate? Boris

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,095
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    368 Posts

Ako ne budu Demokrate i PG Sad u koaliciji kao što se priča

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    321
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    82 Posts

Quote Originally Posted by institucija View Post
    Ako ne budu Demokrate i PG Sad u koaliciji kao što se priča

Sent from my SM-A528B using Tapatalk
    Ka u Ba sto se nijesu mogli dogovorit jer su Berane sad trazili mjesto predsjednika opstine?

Koliko ja znam sad sastavljaju svoju listu, imaju problema sa zenama tj nemaju ih. Bice zanimljivih lica iz bivse vlasti, nvo sektora itd

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Ja kažem, šteta iskreno jer smo po prvi put osjetili kako izgleda normalna vlast (sa svim manama i vrlinama) u kratkom periodu dok nisu međusobno počeli da se kolju.. Prvi put u skorijoj istoriji smo imali ljude na ministarkim mjestima čija priča je mogla da uđe u uši i običnom čovjeku koji nije morao da ide do tumača da bi shvatio šta je pjesnik želio da kaže..
    E onda ih je naša poltika uzela pod svoje i imamo šift od normalne obrazložene priče ka nekim populističkim i pričama za par dnevno političkih bodova..

Najveća šteta je što su naši ljudi navikli na kult ličnosti i sad se Jakov i Miki izdižu u neka politička nebesa poput Lomija prije njih.. Bukvalno isto idolopoklonstvo a oni i Lomi su kao jing jang Crne Gore, vitezovi u bijelom i lomi kao crna rupa koja usisava sve što valja..
    Last edited by Zedd; 08-04-22 at 13:20.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

25. The Following User Says Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    26,263
    Thanks Thanks Received 
    8,426
    Thanked in
    4,149 Posts

Ma kakvi miki i jakov koji su povećali plate i penzije, dječiji dodaci, knjige, obezbiheđena sredstva za obespravljene žene, napunili kasu koliko toliko. Ništa to. Daj bre vamo damjanovića zvanog majke 3+. E kakvi ste što je ovo.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

27. The Following 6 Users Say Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Ma kakvi miki i jakov koji su povećali plate i penzije, dječiji dodaci, knjige, obezbiheđena sredstva za obespravljene žene, napunili kasu koliko toliko. Ništa to. Daj bre vamo damjanovića zvanog majke 3+. E kakvi ste što je ovo.

Ne ulazim u to niti sporim šta su uradili, naprotiv, samo mi bode oči toliko izdizanje u nebesa kao da nisu političari.. Makar smo se 30 godina nagledali "a viđi kakav je visok i lijep ka slika, kako ih obrija u skupštinu ka britva" itd..
    Političari su to, što je još gore, crnogorski političari su to..

Thanks Thanks Given 
    7,418
    Thanks Thanks Received 
    4,793
    Thanked in
    2,454 Posts

Oćeš mi objasniti razliku između plavog i crvenog.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    26,263
    Thanks Thanks Received 
    8,426
    Thanked in
    4,149 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Ne ulazim u to niti sporim šta su uradili, naprotiv, samo mi bode oči toliko izdizanje u nebesa kao da nisu političari.. Makar smo se 30 godina nagledali "a viđi kakav je visok i lijep ka slika, kako ih obrija u skupštinu ka britva" itd..
    Političari su to, što je još gore, crnogorski političari su to..
    A ono izdizanje (najbolji zakon u svijetu itd) se ne može nikom normalnom svidjeti. Ali u moru loših političara, gdje možeš naći možda njih 5 da kažeš e ovi nisu loši, toliko kritikovati ova dva momka ne ide. A to najviše rade DPS i DF botovi. Znamo i razlog. E sad njihovoj priči možemo da verujemo ili ne. Ali ipak pokazaše neke rezultate, za razliku od ogromne većine. Nisi dao Dritanu 30.08 glas zbog rezultata, već zbog priče jel? Molim lijepo. Da li im treba slijepo vjerovati i dizati u nebesa, nikako. Ali samo budimo realni.

Astronaut, nemoj bez mene. Siguran sam da odlično znaš razliku. Ako ipak ne znaš, onda ti džabe i objašnjenje.

31. The Following User Says Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,457 Posts

Djeciji dodatak i naknade za majke nisu price za pohvalu.

Djeciji dodatak za svu djecu do 18. godine bez obzira kome stvarno treba a kome ne treba je populisticka ideja za debile koju su plasirali Demokrate u cilju pribavljanja jeftinih politickih poena.

Obespravljene majke sa troje ili vise djece ne postoje jer je taj zakon diskriminatoran. Tu su obespravljeni svi ostali a ne te majke. Te majke su isto i debili jer medju njima ima radno sposobnih zena koje nisu htjele da rade, nego su htjele leba bez motike.

Thanks Thanks Given 
    7,418
    Thanks Thanks Received 
    4,793
    Thanked in
    2,454 Posts

A ono izdizanje (najbolji zakon u svijetu itd) se ne može nikom normalnom svidjeti. Ali u moru loših političara, gdje možeš naći možda njih 5 da kažeš e ovi nisu loši, toliko kritikovati ova dva momka ne ide. A to najviše rade DPS i DF botovi. Znamo i razlog. E sad njihovoj priči možemo da verujemo ili ne. Ali ipak pokazaše neke rezultate, za razliku od ogromne većine. Nisi dao Dritanu 30.08 glas zbog rezultata, već zbog priče jel? Molim lijepo. Da li im treba slijepo vjerovati i dizati u nebesa, nikako. Ali samo budimo realni.

Astronaut, nemoj bez mene. Siguran sam da odlično znaš razliku. Ako ipak ne znaš, onda ti džabe i objašnjenje.

Eo astronaut da proba da se usaglasimo. Damjanović je kreirao idiotski i populistički zakon. Koji je usput diskriminušući. Navalili su se dodatno Bošnjaci da uvale svoje anume. Nabudžili neodrživi trošak.
    Došla Markovićeva vlada i to ukinula i, po tvom mišljenju, obespravila gospođe sa doživotnim apanažama.
    I onda dođe heroj Mickey vrati gospođama apanaže za koje smo ustanovili da su diskriminušuće i neodržive finansijski.

I onda je Mickey heroj i borac za obespravljene anume, a Damjo idiot sa kretenskim zakonom (ovo drugo je tačno). Meni su na to pitanje oba pojela fekaliju i nema mi tu heroja.

Mada vidim da se Mickey primaka Vijestima i Dritanu, moguće da nastavi da se vozi i u idućoj vladi... Iskulira lagano Ljaljoviće i volju nAAAAAroda . namazan je Mickey, plivaće on. Onaj Džejkob je budala i svakome iritantan. Mickey pravi prodavac... Ada ljudima je prodava kripto fondove, što je veća umjetnost neko Kirbi nekome uvalit.
    Tko leti, vrijedi...

Page 153 of 227 FirstFirst ... 53103143149150151152153154155156157163203 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)