@Zedd
Šta je KOD?
Ovako je i Milo nekad obecavao 40.000 radnih mjesta i plate od ko zna koliko. Ne znam stvarno da li Spajic vjeruje u gluposti koje prica ili se uzda u to da narod u Crnoj Gori ne zna ni sta su kriptovalute. Ali ako vjeruje onda je idiot, a ako ne vjeruje onda je obican prevarant. U svakom slucaju dobro se uklopio u politicku scenu. Vise ne ni po cemu ne razlikuje od prosjecnog CG politicara.
Last edited by VanjaTheMan; 07-04-22 at 22:45.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Evo veli čovjek da nema vremena ni da diše, ne znam kako obraza imate da mu bilo šta dovodite u pitanje.
Je li javno obećao da neće ni pod kojim uslovima sa DPS? Čujem da bez toga nema napredne, evropske partije.
Čovjek i da je bio portir u Goldman Sachs mora povući makar malo njihove moralnosti.
A đe je milijarda iz Japana![]()
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Auh koja invazija foruma na Spajića, što je ovo?![]()
Nijesam gledao emisiji, medjutim gledao sam ga kad je bio kod Z.Lekovica prije 15 dana.
Lekovic: Vi se sad bavite politikom, postali ste politicar...
Spajic: Ne nisam ja politicar, mene politika ne zanima u zivotu...
Lekovic: Ali ucestvujete u kampanjama, osnivate stranku...
Spajic : A pa moguce da ste u pravu, bavim se politikom...
.
.
.
Lekovic: Niste produzili mandat Damjanovicu na celu PU, sad ste u sukobu sa M.Petricevic i nju zelite da sklonite...
Spajic: Bice konkurs za novog direktora Poreske, neka se oboje prijave na konkurs...
![]()
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Pogledati samo minut i po, od 4 do 5:30, dje Jakub Milatovic (Demokrscani) na samom pocetku emisije, pa ajde da je posle sat i 4 minuta, nego posle 4 minuta implicira i provukuje kroz nos, da se urednica/voditeljka emisije (a mozda se misli i na Vijesti generalno) nekorektno i nedomacinski odnosi prema njemu i da favorizuje i protezira druga 2 gosta, nasuprot njemu i ministru poljoprivede, fanaticnom obozavaocu koza Marka Carevica, ili kako mu i oni koji ga vole i ne vole iz miloste tepaju, Bato. Iliti brat. Izuzetno ruzno druze Jakube. Meni je zao, i to govori i o karakteri Milatovica i Spajica kako su se brzo uprljali/prilagodili crnogorskoj politickoj sceni punoj primitivizma i ljigavosti, pogotovo osobe koje su bile po svijetu...
Sto tek rec za ovo, ako je istina.
https://www.cdm.me/ekonomija/nastavl...tenegro-works/
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Pričali smo već o tome, slast vlasti ko osjeti ne odriče ga se tako lako.
Nije ništa napustio da bi došao odje nego je bio odje tokom predizborne kampanje - sto je Milan K. potvrdio. Svejedno, uvukli su ga politicari u blato, na njihov teren, i on se samo prilagodio. Steta, bas sam mislio da ce biti drugaciji.
Jakov nosilac za Pg
Milan Knezevic ispred Df-a
Luka Rakcevic Ura
Demokrate? Boris
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako ne budu Demokrate i PG Sad u koaliciji kao što se priča
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Ja kažem, šteta iskreno jer smo po prvi put osjetili kako izgleda normalna vlast (sa svim manama i vrlinama) u kratkom periodu dok nisu međusobno počeli da se kolju.. Prvi put u skorijoj istoriji smo imali ljude na ministarkim mjestima čija priča je mogla da uđe u uši i običnom čovjeku koji nije morao da ide do tumača da bi shvatio šta je pjesnik želio da kaže..
E onda ih je naša poltika uzela pod svoje i imamo šift od normalne obrazložene priče ka nekim populističkim i pričama za par dnevno političkih bodova..
Najveća šteta je što su naši ljudi navikli na kult ličnosti i sad se Jakov i Miki izdižu u neka politička nebesa poput Lomija prije njih.. Bukvalno isto idolopoklonstvo a oni i Lomi su kao jing jang Crne Gore, vitezovi u bijelom i lomi kao crna rupa koja usisava sve što valja..
Last edited by Zedd; 08-04-22 at 13:20.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ma kakvi miki i jakov koji su povećali plate i penzije, dječiji dodaci, knjige, obezbiheđena sredstva za obespravljene žene, napunili kasu koliko toliko. Ništa to. Daj bre vamo damjanovića zvanog majke 3+. E kakvi ste što je ovo.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Ne ulazim u to niti sporim šta su uradili, naprotiv, samo mi bode oči toliko izdizanje u nebesa kao da nisu političari.. Makar smo se 30 godina nagledali "a viđi kakav je visok i lijep ka slika, kako ih obrija u skupštinu ka britva" itd..
Političari su to, što je još gore, crnogorski političari su to..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
A ono izdizanje (najbolji zakon u svijetu itd) se ne može nikom normalnom svidjeti. Ali u moru loših političara, gdje možeš naći možda njih 5 da kažeš e ovi nisu loši, toliko kritikovati ova dva momka ne ide. A to najviše rade DPS i DF botovi. Znamo i razlog. E sad njihovoj priči možemo da verujemo ili ne. Ali ipak pokazaše neke rezultate, za razliku od ogromne većine. Nisi dao Dritanu 30.08 glas zbog rezultata, već zbog priče jel? Molim lijepo.Da li im treba slijepo vjerovati i dizati u nebesa, nikako. Ali samo budimo realni.
Astronaut, nemoj bez mene. Siguran sam da odlično znaš razliku. Ako ipak ne znaš, onda ti džabe i objašnjenje.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Djeciji dodatak i naknade za majke nisu price za pohvalu.
Djeciji dodatak za svu djecu do 18. godine bez obzira kome stvarno treba a kome ne treba je populisticka ideja za debile koju su plasirali Demokrate u cilju pribavljanja jeftinih politickih poena.
Obespravljene majke sa troje ili vise djece ne postoje jer je taj zakon diskriminatoran. Tu su obespravljeni svi ostali a ne te majke. Te majke su isto i debili jer medju njima ima radno sposobnih zena koje nisu htjele da rade, nego su htjele leba bez motike.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Eo astronaut da proba da se usaglasimo. Damjanović je kreirao idiotski i populistički zakon. Koji je usput diskriminušući. Navalili su se dodatno Bošnjaci da uvale svoje anume. Nabudžili neodrživi trošak.
Došla Markovićeva vlada i to ukinula i, po tvom mišljenju, obespravila gospođe sa doživotnim apanažama.
I onda dođe heroj Mickey vrati gospođama apanaže za koje smo ustanovili da su diskriminušuće i neodržive finansijski.
I onda je Mickey heroj i borac za obespravljene anume, a Damjo idiot sa kretenskim zakonom (ovo drugo je tačno). Meni su na to pitanje oba pojela fekaliju i nema mi tu heroja.
Mada vidim da se Mickey primaka Vijestima i Dritanu, moguće da nastavi da se vozi i u idućoj vladi... Iskulira lagano Ljaljoviće i volju nAAAAAroda. namazan je Mickey, plivaće on. Onaj Džejkob je budala i svakome iritantan. Mickey pravi prodavac... Ada ljudima je prodava kripto fondove, što je veća umjetnost neko Kirbi nekome uvalit.
Tko leti, vrijedi...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks