Page 154 of 227 FirstFirst ... 54104144150151152153154155156157158164204 ... LastLast
Results 3,826 to 3,850 of 5657

Thread: Načisto / Reflektor - teme, gosti... [reakcije]

Thanks Thanks Given 
    113
    Thanks Thanks Received 
    4,473
    Thanked in
    2,630 Posts

Ispraviću te.
    Kripto je lako prodati.

Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3

............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

2. The Following User Says Thank You to Bugi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,468
    Thanks Thanks Received 
    135
    Thanked in
    74 Posts

Quote Originally Posted by SweetShiva View Post
    Nije ništa napustio da bi došao odje nego je bio odje tokom predizborne kampanje - sto je Milan K. potvrdio. Svejedno, uvukli su ga politicari u blato, na njihov teren, i on se samo prilagodio. Steta, bas sam mislio da ce biti drugaciji.

Jakov nosilac za Pg
    Milan Knezevic ispred Df-a
    Luka Rakcevic Ura
    Demokrate? Boris

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Naravno da je bio tu tokom kampanje, ne mislite valjda da je njemu samom palo na pamet da se slika sa cg zastavom za fb mjesec dana pred izbore?!
    I da se razbije ta fama oko njega kao nekog zavodnika - sa ženama iz singapura, kine i ostalih zemalja, nije imao sexualni odnos. Još jednom, sa ženama...

Thanks Thanks Given 
    1,462
    Thanks Thanks Received 
    1,186
    Thanked in
    583 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Jesi li slusao sta prica covjek? Ovakva doza gluposti i populizma se bas rijetko srijece. Zastidje sto napravi tip sinoc.
    Za tebe su gluposti mozda. Nekome drugome nisu. Mozda taj neko drugi malo vise zna od tebe. AKo ovog tipa nazivas glupim nemamo sta pricati.

Po meni, zdravije price nije bilo u istoriji Crne Gore.

No ajmo da se vratimo apartmanima i turizmu, to ce nas spasiti.
    Sate sate sate

5. The Following User Says Thank You to nimfa For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,462
    Thanks Thanks Received 
    1,186
    Thanked in
    583 Posts

Ovako je i Milo nekad obecavao 40.000 radnih mjesta i plate od ko zna koliko. Ne znam stvarno da li Spajic vjeruje u gluposti koje prica ili se uzda u to da narod u Crnoj Gori ne zna ni sta su kriptovalute. Ali ako vjeruje onda je idiot, a ako ne vjeruje onda je obican prevarant. U svakom slucaju dobro se uklopio u politicku scenu. Vise ne ni po cemu ne razlikuje od prosjecnog CG politicara.
    Znaci ti izjednacavas Mila DJukanovica i Milojka Spajica? To si napisao jel?

U sta ti vjerujes onda reci mi, mozemo li tebe da stavimo na funkciju pa da vidimo u kojem pravcu ces ti zemlju povesti.

Pun mi je vise ljudi koji omalovazavaju svakog zivog i svaki pokusaj neceg drugog da se uradi. Pa sta i da ne postigne ovo sto je rekao, je li Bog dao da pokusa i zamisli uspije mozda da donese neke nove ljude i energiju u ovoj zemlji.

Doveo je prvog covjeka Ethera, znaci genija i to je slucajno je li? I to je populizam a?

Ocigledno je da ljudi u Cg nemaju kapaciteta da prepoznaju ista sto valja u ljudima. Greote

P.S. jer razumijem kad se pljuje i mlati po Medojevicu, Djukanovicu, Knezevicu, Mandicu i ostalim *****rima, al ovakva prica za SPajica je samo odraz gorcine i nedostatka kapaciteta da se vidi ista dobro u ljudima.
    Last edited by nimfa; 08-04-22 at 18:25.
    Sate sate sate

7. The Following 5 Users Say Thank You to nimfa For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,457 Posts

Quote Originally Posted by nimfa View Post
    Izjednacavam populizam sa populizmom. Malo je vise nego razocaravajuce da i poslije 30 godina DPS-a i dalje ima ljudi koji ne umiju da ga prepoznaju. Ili mozda ljude koji prepoznaju populizam, ali ne kapiraju sta populizam u stvari znaci.

P.S. jer razumijem kad se pljuje i mlati po Medojevicu, Djukanovicu, Knezevicu, Mandicu i ostalim *****rima
    Onda treba da razumijes i za Spajica, jer je ta prica odraz iskustva a ne gorcine i nedostatka kapaciteta. Svako ko se iole razumije u kripto svijet zna kakve je gluposti Spajic izgovorio sinoc. Onaj za koga to nisu gluposti prosto ne zna o cemu se radi.

Dozovite se vise pameti, vakat je. U politiku ne ulaze dobri i normalni ljudi.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    1,462
    Thanks Thanks Received 
    1,186
    Thanked in
    583 Posts

Izjednacavam populizam sa populizmom. Malo je vise nego razocaravajuce da i poslije 30 godina DPS-a i dalje ima ljudi koji ne umiju da ga prepoznaju. Ili mozda ljude koji prepoznaju populizam, ali ne kapiraju sta populizam u stvari znaci.

Onda treba da razumijes i za Spajica, jer je ta prica odraz iskustva a ne gorcine i nedostatka kapaciteta. Svako ko se iole razumije u kripto svijet zna kakve je gluposti Spajic izgovorio sinoc. Onaj za koga to nisu gluposti prosto ne zna o cemu se radi.

Dozovite se vise pameti, vakat je. U politiku ne ulaze dobri i normalni ljudi.

Ti ne znas nista o kriptovalutama onda. Sta je rekao netacno, ajmo sad kad znas tj ja ne znam.

To tvoje iskustvo (gorcina) ti zamagljuje um i da ti se najveci um na svijetu postavi ispred ne bi ga prepoznao. O tome ja tebi pricam. Tvoje iskustvo bazirano na 30 godina istih kleptomana i prevaranata bez znanja, obrazovanja, iskustva, inteligencije (osim one kako da prevare drugog).
    I ti mi kazes to je Milojko Spajic?
    Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    1,462
    Thanks Thanks Received 
    1,186
    Thanked in
    583 Posts

Nemam ja sta da razumijem za Spajica pljuvanje jer su Medojevic, Knezevic i drustvo svoje pokazali i pljuvanje zasluzuli. Sta ti je uradio Spajic da to zasluzi i da ga izjednacis , posle samo godinu dana.

No aj, cekam da ga citiras za kriptovalute pa da vidimo je li populizam. Populizam nazvati biznis ideju u koju su krenule sve jace zemlje svijeta. qq
    Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    2,100
    Thanks Thanks Received 
    3,743
    Thanked in
    1,573 Posts

Niko zdravka postenog ne pominje a ovo je sve on omogucio…

f6

12. The Following User Says Thank You to acs For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,457 Posts

Ti ne znas nista o kriptovalutama onda. Sta je rekao netacno, ajmo sad kad znas tj ja ne znam.
    Zasto bih se uopste trudio?

To tvoje iskustvo (gorcina) ti zamagljuje um i da ti se najveci um na svijetu postavi ispred ne bi ga prepoznao. O tome ja tebi pricam.
    Definitivno nemamo o cemu da pricamo.

Tvoje iskustvo bazirano na 30 godina istih kleptomana i prevaranata bez znanja, obrazovanja, iskustva, inteligencije (osim one kako da prevare drugog).
    I ti mi kazes to je Milojko Spajic?
    Kazem da je to ono sto ce Milojko Spajic da postane.

Thanks Thanks Given 
    1,462
    Thanks Thanks Received 
    1,186
    Thanked in
    583 Posts

Zasto bih se uopste trudio?

Definitivno nemamo o cemu da pricamo.

Kazem da je to ono sto ce Milojko Spajic da postane.
    Super si odgovorio. To sam i ocekivao. Drugi put razmisli prije no se upustis u nesto sto ne znas.

Znaci , prica o kripto biznis planu Spajicevog i zakonu koji pravi nije POPULIZAM vec ideja covjeka da uradi nesto drugo, koristeci svoje znanje i povezanost u finansijskom svijetu da mozda u Crnoj Gori otvori jednu novu granu i izvor prihoda osim APARTMANA I TURIZMA. OK?

Ja generalno ne pricam sa ljudima koji su obojeni gorcinom i nevjerom. Ja sam mnogo razocaran u ljude nase al kad vidim nekog drugacijeg znam da ga prepoznam. Ti kako hoces, tvoj zivot.

Tebi je ovaj forum onda samo ventil za mlacenje i praznjenje te razocaranosti sistemom koji nam je urusio zivote i nadu. E pa nekima nije. Al dobro, odradih ti psihoanalizu na brzaka a nije mi to namjera bila
    Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    1,462
    Thanks Thanks Received 
    1,186
    Thanked in
    583 Posts

Uhvatih se sa Vanjom u pricu al ovo vazi za sve ove prosle zlurade komentare. Vecina tih komentara nema nikakvu sustinu vec samo mlacenje i pljuvanje.

Pricaju forumasi kako Spajic nema pojma sto prica a vidim na temu kripto-a dje se pita kako da se uplate pare i kupi btc
    Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    1,468
    Thanks Thanks Received 
    135
    Thanked in
    74 Posts

Kako da mu ne vjerujem posle investicije od milijardu eura u svoj rodni grad?!
    40000 zaposlenih, milijarda investicija, čuveni masovni dolazak kazahstanaca prošlo ljeto... političari su baš ljudi od riječi no im mi budalice ne vjerujemo ka ovi pametni.
    Brani lik mikija ovako napadno, kao oni "kupi šaomi brate" tipovi, izgledaš mi kao da ti je obećao posao sa kriptovalutama, 1000e početna i tako...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    133 Posts

Nije ni meni jasno ovoliko pljuvanje, bas me je zanimalo zasto pa sam danas pogledao emisiju...osim toga sto je pokusao da uzdigne trenutnog premijera i na neki nacin ‘sacuva’ odlazecu vladu, sve ostalo je okej i mislim da sledeca vlada ne treba da dira finansijski sektor vec da dozvole njemu da nastavi.

Bas ne vjerujem da moze doci bolji/pametniji od njega u ovom momentu.

18. The Following 2 Users Say Thank You to Vitis For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Raspravljate se o politici i kriptovalutama sa ljudima koji znaju o tome koliko li i ona baba sa pijace.

Ne znaju sta je blockchain i ko je Vitalik Buterin, ali znaju da tu nesto ne valja i da je Spajic prodavao narodu CG "KRIPTO FONDOVE" xDDDDDD

No da ako novi ministar izboksuje kakav Abu Dabi fond jer mislim da je uvenula ona vinova loza sto je onomad usadi Pecova mama.
    Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Oli da se kladimo ti das 50e a ja cu 200e.
    Ako ne prodje ti imas 200e.. :wink:

20. The Following User Says Thank You to ^izzy^ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

U sta ti vjerujes onda reci mi, mozemo li tebe da stavimo na funkciju pa da vidimo u kojem pravcu ces ti zemlju povesti.

Pun mi je vise ljudi koji omalovazavaju svakog zivog i svaki pokusaj neceg drugog da se uradi. Pa sta i da ne postigne ovo sto je rekao, je li Bog dao da pokusa i zamisli uspije mozda da donese neke nove ljude i energiju u ovoj zemlji.

Doveo je prvog covjeka Ethera, znaci genija i to je slucajno je li? I to je populizam a?

Ocigledno je da ljudi u Cg nemaju kapaciteta da prepoznaju ista sto valja u ljudima. Greote

P.S. jer razumijem kad se pljuje i mlati po Medojevicu, Djukanovicu, Knezevicu, Mandicu i ostalim *****rima, al ovakva prica za SPajica je samo odraz gorcine i nedostatka kapaciteta da se vidi ista dobro u ljudima.
    Milojko je doveo prvog covjeka Ethera, DPS za 30 godina najvise sto je dobacio je bila Pamela Andersona.
    u glavama podrzavaoca lika i djela te partije: Milojko <<< DPS

22. The Following 3 Users Say Thank You to nickname For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    480
    Thanks Thanks Received 
    651
    Thanked in
    301 Posts

Quote Originally Posted by Vitis View Post
    Nije ni meni jasno ovoliko pljuvanje, bas me je zanimalo zasto pa sam danas pogledao emisiju...osim toga sto je pokusao da uzdigne trenutnog premijera i na neki nacin ‘sacuva’ odlazecu vladu, sve ostalo je okej i mislim da sledeca vlada ne treba da dira finansijski sektor vec da dozvole njemu da nastavi.

Bas ne vjerujem da moze doci bolji/pametniji od njega u ovom momentu.
    Pa ovdje ti se pljuje po zadatku.... veliki broj stranacki ostrascenih i onda to zamagli normalno rasudjivanje mnogima.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Jedino sto mi je upalo u oci, jer i ja pogledah, je odgovor na pitanje "kako mislite sa ovim institucijama da pravite arbitrazni sud za blockchain ugovore?"
    I samo mi padne na pamet da ce neki Blazo Jovanic sjutra da sjedi i odlucuje o necemu, a mozes ga kupiti za 20 minuta
    Dosta je tu populizma i nekakvog optimizma prosuto, ali vise iz varijante" ti ocigledno ne znas ko su ti likovi koji ce ti odlucivati o ovome".
    Ali dobro, nedje se mora napraviti prvi korak. Ne moze se dovijeka cekati i kukati.
    Ne bih ja to nista diro
    Last edited by Hell Raiser; 09-04-22 at 08:41.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    133 Posts

Quote Originally Posted by osvajaci pg View Post
    Pa ovdje ti se pljuje po zadatku.... veliki broj stranacki ostrascenih i onda to zamagli normalno rasudjivanje mnogima.
    Stvarno je lose u sta se pretvorio forum ali i sve ostalo, kao da ljudi vise ne razmisljaju svojom glavom vec se slijedi misljenje i stav partije, nekako se previse navijacki prica i naravno ‘svako fali svog konja’ i ljudi generalno samo najbolje o osobi koja dolazi iz partije koju glasaju...a ostalo - pljuvanje. Previse rivalstva, bas previse.

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,457 Posts

Znaci , prica o kripto biznis planu Spajicevog i zakonu koji pravi nije POPULIZAM vec ideja covjeka da uradi nesto drugo, koristeci svoje znanje i povezanost u finansijskom svijetu da mozda u Crnoj Gori otvori jednu novu granu i izvor prihoda osim APARTMANA I TURIZMA. OK?
    A kakav crni izvor prihoda kad je rijec o najvolatilnijem trzistu na planeti. Kod nas ljudi vole kripto jer misle da mogu preko noci da se obogate bez rada. Ali Crna Gora nema tu sta da trazi dok se kritpo ne regulise na svjetskom nivou. A to se nece desiti u skorijem roku jer politickoj eliti i sa njima povezanim kriminalnim strukturama to ne odgovara. Takodje, dovoljan je jedan tvit Elona Maska ili nekog slicnog milijardera da ti upropasti za par sekundi citavu kripto investiciju. Prodavati jednu tako rizicnu pricu ljudima u Crnoj Gori je krajnje neodgovorno.

27. The Following User Says Thank You to VanjaTheMan For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    133 Posts

Prosjecna plata sa 550 na 700 i minimalna sa 250 na 450 dok su prihodi od oporezivanja drzavi veci.

Kako kaze: win win win situacija, odje su jedino izgubili Bokan i slicni poslodavci koji su radnike drzali na 300-350 eura a drzavi placali samo djelic poreza koji su trebali.

I opet nije sve naplaceno i postoji potencijal da se jos dosta i dosta para naplati porezom od ovih koji su do prije godinu bili povlasceni od bivse vlasti i gradjanima samo preostaje da shvate kako je to za njihovo dobro a sad oce li Bokan biti tezak 50 miliona umjesto 2 milijarde ne igra ulogu prosjecnom gradjaninu jer da je igrao po pravilima i da nije bio povlascen ne bi imao ni jedan milion.

29. The Following User Says Thank You to Vitis For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    321
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    82 Posts

Default Načisto / Reflektor - teme, gosti... [reakcije]

Što se tiče Evrope sad

Sjetite se Milatovica kad je kod Lekovica odgovarao na pitanje kako ce poslodavce “natjerat” da isplacuju zarade on rekao pa zakonska obaveza je da se preda IOPPD obrazac(sto ne znaci i da se isplati zarada) do 15. u mjesecu - e pa ne ide nesto kako je planirano jer ocigledno ne shvata da je nas briga za zakonske obaveze, nijesmo zapad.. uvesti veće sankcije za odgovorna lica u privrednom društvu, inače haos

Last edited by SweetShiva; 09-04-22 at 11:05.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    133 Posts

Po ovom dokumentu, 159.242 zaposlenih u dec. 2021, a u feb. 2022 - 111.064 iliti 48.178 manje zaposlenih.

Od 650k stanovnika, samo je 111k u radnom odnosu?

sta? Nezaposlenost je 80%?

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Quote Originally Posted by Vitis View Post
    Po ovom dokumentu, 159.242 zaposlenih u dec. 2021, a u feb. 2022 - 111.064 iliti 48.178 manje zaposlenih.

Od 650k stanovnika, samo je 111k u radnom odnosu?

sta? Nezaposlenost je 80%?
    Od tih 650 hiljada (ako ima toliko stanovnika, sumnjam da ima preko 600 hiljada) dio su dijeca, penzioneri, pa tek onda nezaposleni.

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    133 Posts

A i stvarno je smijesno, po zahtjevu partije koja je pukla i koja se nikad vise nece vratiti na vlast, prije ce narod danonocno protestvovati...koji potpisuje - za koji dan bivsa direktorica luke Bar dje su magicno nestajale cigarete kao i presmijesno odlaganje i mutljavina sa dozvolom za rad kazina vrijednosti, cini mi se, dva miliona.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    133 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    Od tih 650 hiljada (ako ima toliko stanovnika, sumnjam da ima preko 600 hiljada) dio su dijeca, penzioneri, pa tek onda nezaposleni.

Sent from my moto e5 using Tapatalk
    Kako god, ispada da je trecina drzave ostala bez posla i sa 111k zaposlenih, ajde kazi kolika je nezaposlenost?

Page 154 of 227 FirstFirst ... 54104144150151152153154155156157158164204 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)