Page 215 of 494 FirstFirst ... 115165205211212213214215216217218219225265315 ... LastLast
Results 5,351 to 5,375 of 12341

Thread: Rusko-ukrajinski rat 2022

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,121
    Thanked in
    2,747 Posts

Pa nemsm ni ja o pojedincima ili pojedinim grupacijama sa tribine, ali meni nisu u redu ni njihovi iispadi, ni ova sinoć provokacija, u tome je razlika.
    Poruka nije samo Stop War, već je cijelom dužinom na njoj UKR zastava, što je direktno uplitanje politike, ali izgleda više se niki i ne folira da politici nije mjesto u sportu, kad je u simbiozi sa "našom" agendom, naravno.
    Ali kad Čavić nosi majicu, onda popije siskvalifikaciju
    Forever young, i want to be forever young

2. The Following User Says Thank You to technus For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Dakle, onaj što je iznio ukrajinsku zastavu nije umješao politiku, već onaj koji nakon toga nije istu htio da drži axxaxaxa
    Megalol
    Kakve veze ima što se svako kolo to radi?
    Onda je u redu mješati politiku i sport?
    Da svako kolo prebiju nekog Rusa na teren, je r je Rus, ok je, jer jbg, svako kolo se to radi.
    Šou
    u UKR je rat. zbog toga je bila i zastava te države, logično. neće stavit zastavu Južnog Sudana. ljudi su na taj način htjeli da izraze podršku toj državi. od kad je počeo rat, kad se rade prenosi mečeva španske lige stoji natpis (stop invasion). onda je i to problem. bez problema bi Kalinić onu zastavu držao da je smio. za ono sinoć su krivi predsjednik Zvezde i politička stranka koja drži taj klub. igrače ne treba kriviti.

što bi mlatili Ruse? nisu oni krivi što im je psihopata predsjednik i što su kolateralna šteta režima koji razara UKR

Quote Originally Posted by Mitro View Post
    Iznenađen sam što je poljski potpredsjednik Kačinjski juče izjavio da su otvoreni za smještaj američkog nuklearnog oružja. Ta izjava treba da posluži u cilju odvraćanja Moskve?
    s obzirom kako su u prošlosti prolazili od Rusa, i nisu za čuđenje neke stvari. mnoge izjave su im niđe veze od početka ovoga. ideja slanja mirovne misije NATOa u UKR je ka' da su slušali nekog sa foruma

Quote Originally Posted by Massaro View Post
    Vjerovatno podržavaš i stav da Medvedev mora potpisati papir u kojem osudjuje Putina, ako želi igrati na Wimbledonu.
    to je niđe veze, i sumnjam da će to tražiti od momka. on nije kriv za ovo. isto kao što su sportisti iz Jugoslavije ispaštali zbog zločinca. pogrešno je na mnogo nivoa. samo ti ne možeš to skapirati, jer ne praviš razliku između Putina i Rusije

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    Last edited by outline; 04-04-22 at 19:08.
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

4. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    u UKR je rat. zbog toga je bila i zastava te države, logično. neće stavit zastavu Južnog Sudana. ljudi su na taj način htjeli da izraze podršku toj državi. od kad je počeo rat, kad se rade prenosi mečeva španske lige stoji natpis (stop invasion). onda je i to problem. bez problema bi Kalinić onu zastavu držao da je smio. za ono sinoć su krivi predsjednik Zvezde i politička stranka koja drži taj klub. igrače ne treba kriviti.

što bi mlatili Ruse? nisu oni krivi što im je psihopata predsjednik i što su kolateralna šteta režima koji razara UKR

Vjerovatno podržavaš i stav da Medvedev mora potpisati papir u kojem osudjuje Putina, ako želi igrati na Wimbledonu.

Thanks Thanks Given 
    1,550
    Thanks Thanks Received 
    2,161
    Thanked in
    1,032 Posts

To se zove solidarnost sa Ukrajinom,u toj zemlji je rat,sav normalan svijet želi da vidi rusku vojsku van te drzave i kraj rata,ja sam protiv mijesanja politike u sportu,ali treba imati u vidu da je ratno stanje koje pogadja i pogadjace cijelu evropu i svijet još ko zna koliko posle ovoga

Sent from my iPhone using Tapatalk

7. The Following User Says Thank You to AdO_pG For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,121
    Thanked in
    2,747 Posts

Ima hiljadu drugihjesta za solidarnost, politici nije mjesto u sportu (osim kad je u skladu sa našim narativom, je l te).

9. The Following User Says Thank You to technus For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

to je niđe veze, i sumnjam da će to tražiti od momka. on nije kriv za ovo. isto kao što su sportisti iz Jugoslavije ispaštali zbog zločinca. pogrešno je na mnogo nivoa. samo ti ne možeš to skapirati, jer ne praviš razliku između Putina i Rusije

Da bi nastupili na Vimbldonu ruski teniseri i teniserke, među kojima je jedan od najboljih igrača svijeta Danil Medvedev, moraće da pruže dokaze da ne podržavaju Vladmira Putina.

Tim povodm oglasio se ministar sporta u Vladi Velike Britanije Najdžel Hadlston.

“Poslali smo zahtjev tijelima Vlade koji se tiču ruskih i bjeloruskih sportista koji žele da se takmiče u Velikoj Britaniji, moraju da dokažu da su nezavisni i neutralni. Želimo da dobijemo pismenu izjavu da ne dobijaju novac od Putina, Rusije i Bjelorusije i da neće pričati afirmativno o njima. Ako kažu da su neutralni, želimo da dobijemo uvjerenje da su zaista neutralni i da nemaju nikakve veze sa Putinom. Ako neki sportovi odluče da zabrane takmičenje ruskim i bjeloruskim sportistima, mi ćemo to podržati”, rekao je Hadlston.

https://www.cdm.me/sport/tenis/medve...-na-vimbldonu/

Thanks Thanks Given 
    1,550
    Thanks Thanks Received 
    2,161
    Thanked in
    1,032 Posts

Pozivaju ljudi na prekid rata,kakva politika vas je spopala,gori sam ja sto pišem.

Svakako,ima o čemu drugom da se piše,nije ovo tema,pozdrav od mene sto se ovoga tice

12. The Following User Says Thank You to AdO_pG For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    985
    Thanked in
    583 Posts

Neko pomenu da bi i vlasnik Njukasla, saudijski princ Mohammed bin Salman, trebao da potpiše sličan dokument, kojim osuđuje svog oca zbog napada Saudi Arabije na Jemen. Ili makar zbog javnih pogubljenja koja se tamo sprovode i dalje (12.03.2022. je pogubljena 81 osoba. U jednom danu. Po navodima, polovina zbog anti-vladinih protesta, ostali zbog terorizma i devijantnih vjerovanja).

Pravac u kojem sve ovo vodi nije dobar.

14. The Following User Says Thank You to Mitro For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Ima hiljadu drugihjesta za solidarnost, politici nije mjesto u sportu (osim kad je u skladu sa našim narativom, je l te).
    Tačno, mada podsjeti me ono ko je najviše kačio ''kosovo je srbija'' na svojim utakmicama i ono ''šiptari balije hrvati nisu naša braća'' ili na tu foru, nebitno.. A da, to nije vjerovatno politička izjava nego dio rečenice iz ''101 recept kulinarstva''.. Moj tehnus koliko ti voliš da ideš iz krajnosti u krajnost a deklarišeš se kao neko neutralan..
    Nego ok, svaka ti je priča takva..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

16. The Following 4 Users Say Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,121
    Thanked in
    2,747 Posts

Kako je tebi banja u fugla.
    Pa ja sam x puta reka da tome nije mjesto na tribinama i osudio pojedine grupe (jer nisu ni svi navijači isti), ali mi nije nepoznanica da ti jednostavno filteiraš sadržaj i vidiš samo ono što želiš, pa me i ne čudi.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Kako je tebi banja u fugla.
    Pa ja sam x puta reka da tome nije mjesto na tribinama i osudio pojedine grupe (jer nisu ni svi navijači isti), ali mi nije nepoznanica da ti jednostavno filteiraš sadržaj i vidiš samo ono što želiš, pa me i ne čudi.
    Jesi ti osudio ali svaki put kad neko ukaže na konkretno taj klub, nije to isto i kreće šuplja priča o duplim aršinima..
    Isto pravilo primjenjuješ kad je u pitanju ovaj rat, sve što radi jedna strana je prećutno ok, a zato dok to rade drugi, dolazi do mentalnih cijepanja po topiku..
    Uozbilji se makar malo..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,121
    Thanked in
    2,747 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Jesi ti osudio ali svaki put kad neko ukaže na konkretno taj klub, nije to isto i kreće šuplja priča o duplim aršinima..
    Isto pravilo primjenjuješ kad je u pitanju ovaj rat, sve što radi jedna strana je prećutno ok, a zato dok to rade drugi, dolazi do mentalnih cijepanja po topiku..
    Uozbilji se makar malo..
    Kako prećutno, ako sam doslovno napisa da su yi sa takvim 0arolama retardi, pa neka navijaju za isti klub ka' i ja, molim te pojasni mi kako je to prećutno?

E sad, što bi ste vi željeli da generalizujetw sve u kompletu je vaša muka, ne moja.
    Nego, odosmo u off duboko

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by Mitro View Post
    Iznenađen sam što je poljski potpredsjednik Kačinjski juče izjavio da su otvoreni za smještaj američkog nuklearnog oružja. Ta izjava treba da posluži u cilju odvraćanja Moskve?
    Vise mi je ovo upalo u oci
    In the current circumstances, Russian culture has no place in the modern world" - Minister of Culture of National Heritage of Poland Piotr Tadeusz Glinski "Now is not the time for Russian ballet, let alone the Alexandrov choir. Now is not the season for Chekhov and even Pushkin. Russian culture must disappear from public space," the minister said
    I ovo
    Germany is the main roadblock to imposing tougher sanctions on Russia, Poland's Prime Minister Mateusz Morawiecki said on Monday during a news conference, adding that Hungary was not blocking them.
    I jedna od boljih, da se u Poljskoj i Litvaniji otvoreno trazi da zapad iz sigurnosnih razloga anketira Kaljingradsku oblast ili utice da se na referendumu koji bi organizovala EU vidi da li su stanovnici oblasti za nezavisnost. Jer dokle Rusija postoji, taj ce dio predstavljati sigurnosni problem za Poljsku i Evropu.
    Bas nikakav problem sto je tamo 50 000 vojnika, rakete, avijacija ili Balticka flota

Ne bih ja to nista diro

Thanks Thanks Given 
    8,561
    Thanks Thanks Received 
    3,817
    Thanked in
    2,267 Posts

Azov neke svoje naci simbole,ovi svoje...nikako da se dogovore pas im m.
    ...

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    985
    Thanked in
    583 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post

I ovo

I jedna od boljih, da se u Poljskoj i Litvaniji otvoreno trazi da zapad iz sigurnosnih razloga anketira Kaljingradsku oblast ili utice da se na referendumu koji bi organizovala EU vidi da li su stanovnici oblasti za nezavisnost. Jer dokle Rusija postoji, taj ce dio predstavljati sigurnosni problem za Poljsku i Evropu.
    Bas nikakav problem sto je tamo 50 000 vojnika, rakete, avijacija ili Balticka flota

Ne bih ja to nista diro
    Ne bih ja to nista diro 🙂

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Azov neke svoje naci simbole,ovi svoje...nikako da se dogovore pas im m.
    Raskol je neđe nastupio, pa se moralo u dvije kolone. Radi mira u kući..
    Last edited by Mitro; 04-04-22 at 20:25.

Thanks Thanks Given 
    2,000
    Thanks Thanks Received 
    6,208
    Thanked in
    2,890 Posts

Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
    Pozivaju ljudi na prekid rata,kakva politika vas je spopala,gori sam ja sto pišem.

Svakako,ima o čemu drugom da se piše,nije ovo tema,pozdrav od mene sto se ovoga tice

Rat u Ukrajini ne postoji, to je ,,specijalna vojna operacija". Na transparentu je stajalo ,,zaustavite rat", a rata, dakle, nema. Onaj ko prizna da rat postoji taj ide kontra zvanične ruske politike. Samim tim što se kaže da je u Ukrajini rat je provokacija. To su te neke relacije, a iz toga se vidi ko je politizivao jednu jednostavnu poruku ,,zaustavite rat". Univerzalne vrijednosti... šta to bijaše?

Sent from my moto e5 using Tapatalk

24. The Following 3 Users Say Thank You to wulfy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post

I ovo

Ne bih ja to nista diro
    Ma kakav problem?
    Litvanci imaju spremne NATO zastave i transparente STOP THE WAR.

Thanks Thanks Given 
    1,014
    Thanks Thanks Received 
    4,081
    Thanked in
    2,304 Posts

Наводно морнаричка пјешадија.
    Ово је прва предаја цијеле јединице украјинске војске веће од чете, а и такве предаје су биле ријетке.
    Мислим да су своју дужност према земљи испунили.
    Очекујем да ће се убрзо предати и 56. моторизована бригада.
    Не очекујем да ће се Азов предати.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

kažu da je u Borodjanki još gora situacija nego u Buči. Rusi podržali samoproklamovanog gradonačelnika Mariopulja koji sarađuje sa okupatorima iz Rusije. kako Rusi misle da naprave nešto od grada kojeg su namjerno uništili, viđećemo. s obzirom na ove slike prethodnih dana, ko zna na kakve užase su ovi monstrumi spremni po istoku UKR. jer po svaku cijenu oni taj dio zemlje moraju uzeti pod svoju kontrolu

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

kažu da je u Borodjanki još gora situacija nego u Buči. Rusi podržali samoproklamovanog gradonačelnika Mariopulja koji sarađuje sa okupatorima iz Rusije. kako Rusi misle da naprave nešto od grada kojeg su namjerno uništili, viđećemo. s obzirom na ove slike prethodnih dana, ko zna na kakve užase su ovi monstrumi spremni po istoku UKR. jer po svaku cijenu oni taj dio zemlje moraju uzeti pod svoju kontrolu
    Ko su monstrumi? Rusi?
    Pa ti opet po cijelom narodu. A posle ćeš reći da misliš samo na Putina.

Po svemu do sada vidjenom, ruski vojnici su pokazali visok nivo profesionalizma i civilizovanog ratovanja.
    Ako ništa, bar nijesu snimali brutalna iživljavanja i sadizam nad zarobljenicima i time se hvalili po internetu.

Mogli smo vidjeti čak i demonstracije proukrajinski nastrojenih gradjana u nekim gradovima koje su Rusi zauzeli. Pa čak i strogo poštovanje saobraćajnih propisa od strane ruskih tenkova.

Ali sad se pali propagandna mašina,.
    Last edited by Massaro; 04-04-22 at 21:06.

Thanks Thanks Given 
    1,845
    Thanks Thanks Received 
    5,383
    Thanked in
    2,072 Posts

Po svemu do sada vidjenom, ruski vojnici su pokazali visok nivo profesionalizma i civilizovanog ratovanja.
    Neka ovo ovdje.

30. The Following 6 Users Say Thank You to ASC For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,014
    Thanks Thanks Received 
    4,081
    Thanked in
    2,304 Posts

Ko su monstrumi? Rusi?

Ako ništa, bar nijesu snimali brutalna iživljavanja i sadizam nad zarobljenicima i time se hvalili po internetu.

Mogli smo vidjeti čak i demonstracije proukrajinski nastrojenih gradjana u nekim gradovima koje su Rusi zauzeli. Pa čak i strogo poštovanje saobraćajnih propisa od strane ruskih tenkova.

Ali sad se pali propagandna mašina,.
    Јесу таман показали висок ниво професионализма и цивилизованог ратовања као ТО Црне Горе у општини Конавле крајем 1991. године.

Иначе те слике са протеста што гледаш, то није руска војска, већ Росгвардија, милиција.Њима је то добар дан.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

32. The Following 2 Users Say Thank You to BAR For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Ko su monstrumi? Rusi?
    ruski vojnici koji su ovo napravili u Buči (za ostale gradove ne znamo) su monstrumi. treniraj botovanje, moraš digneš na veći nivo to

34. The Following 2 Users Say Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Јесу таман показали висок ниво професионализма и цивилизованог ратовања као ТО Црне Горе у општини Конавле крајем 1991. године.

Иначе те слике са протеста што гледаш, то није руска војска, већ Росгвардија, милиција.Њима је то добар дан.
    Znamo vrlo dobro kako su američki vojnici reagovali na slične proteste u Faludži.
    Nakon masakra na demonstracijama, usledila je doktrina generala Jima "Mad Doga" Matisaa, poznata kao "ko ne izadje iz grada, taj je terorist", pa udri tepih bombama i bjelim fosforom.
    O tim razlikama pričamo.
    Last edited by Massaro; 04-04-22 at 21:21.

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

ruski vojnici koji su ovo napravili u Buči (za ostale gradove ne znamo) su monstrumi. treniraj botovanje, moraš digneš na veći nivo to
    Čuh danas čak i Bajdena da se moraju sačekati dokazi.
    Iskreno, Ukrajincima ne vjerujem ništa na prvu.
    Imaju svako pravo da se brane na sve načine , pa i propagandom i izmišljotinama, ali to ne znači da im se mora vjerovati.
    Last edited by Massaro; 04-04-22 at 21:24.

Page 215 of 494 FirstFirst ... 115165205211212213214215216217218219225265315 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)