Црногорце је одржало црногорско срце.
NSA Jake Sullivan says, after five weeks, Russia is regrouping for a new phase in the war in Ukraine: "This next phase could be measured in months or longer."
Last edited by outline; 04-04-22 at 21:34.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
https://t.me/btr80/1068
18+
Sent from my SHARK PRS-H0 using Tapatalk
Ovo su užasne scene za vidjet,zali Bože mladih života.
Ali tako je to kad vas putler šalje u drugu zemlju,dok on guzzicom ne mrdne,na hiljade života ruskih momaka gine zbog nečije samovolje...
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
To vec malo teze. Hoce ako uzmemo brojku koju su prijavile US trupe, kojima je svako drugi bio "neprijateljski borac".
Konzervativne procjene su da je u drugom napadu poginulo 530 zena i djece,i to onih koje su izvukli iz rusevina. Ove na ulici niko nije ni brojao.
Ne bih ja to nista diro
Dobro pogledah ovo prije spavanja, kakav monstrum i sadista treba da budeš pa da ovo radiš, treba ih zatvorene u kaveze držat dok su živi.
Kako možete gledati te gadosti, ja san pogledao par kkipova, medju kojima i onaj dje jedan UKR vojnik ubija ruskog nožem kroz oko i reka' nema tih para da bih išta slično više pogleda', nisam moga da zaspem ka' čoek
Forever young, i want to be forever young
Ne uključujem se puno na ove političke teme u zadnje vrijeme, ali moram jednu stvar primijetiti.
Još ne pročitah ni od jednog od nas "zaluđenih CNNom, ukrajinskom propagandom, antiruskim izmišljotinama" da spori ratne zločine od strane ukrajinske strane ili generaloi da pokušava odbraniti neodbranjivo, dok sa druge strane ovi Putinovi navijači ne bi priznali očigledno i krivicu za ovaj rat (invaziju jedne zemlje na drugu) ali trika nema, sve neke teorije zavjere i sačekajmo da vidimo jesu li ovo stvarno Rusi pobili civile, mora da je namještaljka...bla bla.
Čisto oko objektivnosti malo, nastavite slobodno
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ja sam već posle 10-ak dana rata batalio da otvaram bilo kakve linkove đe su slike ili snimci vezano za invaziju u Ukrajini. Pakao šta sam sve sanjao jednu noć, e reko neću više. Ovdje uđem čisto informativno, da vidim nazire li se kraj ovome ludilu.
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
A đe, retardi i na jednoj i na drugoj strani, prosto za neka djela nema opravdanja, ama baš nikakvog..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks